Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 0:36:29
|
|
|
|
Joe
|
Jaz pravim: Gorenje. Mi gre z jezika lažje kot Whirlpool. 8) Resno, pojma nimam, kaj storiti drugega kot za vrnjeni denar kupiti drugo firmo. Z jezo pa kar na plan!
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 0:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor je meni znano, lahko 8 dni po nakupu uveljavljata reklamacijo vrnitve kupljene stvari oz. prekinitve pogodbe o nakupu. Morda to v tem primeru ne drži, ne vem... Sklicujeta se mogoče lahko na obligacijski zakon in na člen o skritih napakah... Lahko kontaktirata proizvajalca direktno oz. njegovega zastopnika v Sloveniji... V trgovini pa, mislim, da lahko edino zahtevata garancijo oz. reklamacijo, o čemer pa vama vse piše na garancijskem listu - v kolikor v določenem obdobju ne morejo popraviti ali odkriti napake, vama morajo izdelek zamenjati z novim ali pa vrniti gotovino... Zvezi potrošnikov seveda lahko prijavita sum na pokvarjeno serijo, na podlagi česar bi morali preiskati zadevo, vendar prodajalca samega zato ne doleti nobena kazen, saj za delovanje izdelkov ni odgovoren - za to je proizvajalec. Edino izdelek bi moral umakniti iz prodaje in ugodno rešiti vse reklamacije.
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 0:53:48
|
|
|
|
Moyca_
|
zdaj sem mojega masirala kak je to mogoče- kaj imava kaj narobe-morda prekleto hišo Pač ne morem verjet- pa si moram priznat da nisem nič kriva Strah me je spet novega stroja- res -bom dobila fobijo Se bom verejtno kar tresla ko bomo dobili naslednjega
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 1:00:48
|
|
|
|
nikitta
|
ta je pa dobra - fobija na stroje! Verjamem, da si toootalno besna in si kar predstavljam kaj vse bi naredila vsem, ki so kakorkoli povezani z Whirpoolom(:zmeden2:), pač šesti čut!
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 1:39:08
|
|
|
|
BigWhale
|
Joe, Ja, Gorenje, pet let nazaj najcenejsi model. Enkrat je crknilo stikalo za vrata. Osemsto tolarjev za rezervni del in dobre pol ure za popravilo. :P Sicer pa ja. Osem dni po nakupu imas pravico zamenjati pokvarjen aparat, ki je v garanciji. To ni popravilo ampak zamenjava. Ce ti crkne, ti morajo dati novo zadevo, nimajo kaj popravljat.
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 6:13:43
|
|
|
|
ZARA
|
OOOOOOOO šit Moyca,maš pa res smolo!!!! Upam,da porihtate!
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 7:36:39
|
|
|
|
Lunca1
|
Moyca samo vprašanje, a bi bilo možno da je kaj od zaščite bobna ostalo v stroju in bi zato javljalo napako?:zmeden2:
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 7:44:56
|
|
|
|
Marogica
|
Po moje ti sploh niso dali novega stroja, temveč so "popravili" tvojega. Škoda, da si nisi napisala serijsko številko prejšnjega, da bi lahko prekontrolirala. Ker to pa bilo nekam čudno naključje, da ti dva nova stroja kažeta isto napako. Prvo jim samo povej, da boš poklicala Zvezo potrošnikov, pa ga bodo RES mogoče raje za novega zamenjali. Pa še nekaj. Vse te debate o pomivalnih strojih, štedilnikih, pralnih strojih.... in "naj" blagovnih znamkah-dostikrat je vse skupaj stvar sreče, pa tudi navade. Midva z možem sva imela do sedaj dva rabljena pralna stroja Gorenje. Oba se nama NE kvarita, pri obeh sva menjala dve ali tri stvari-pa še te so bile stvar obrabe (pač star stroj) in ne pa ker je to Gorenje. Moram povedat, da prvi še vedno funkcionira, le da sva ga zamenjala za drugega (od moje mame), ker je pač novejši (star 4 leta) Upam, da boš pozitivno rešila problem
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 8:30:49
|
|
|
|
Moyca_
|
ne so mi dali novega, ker so istočasno pripeljali novega in odpeljali starega. Sedaj je že minilo 8 dni, ker smo tako dolgo čakali na drugega:zmeden:
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 8:34:09
|
|
|
|
Marogica
|
Aja, potem pa je najbrž cela serija strojev takšna. Upam, da bo tretji boljši, ali pa vzami od kašne druge firme, da boš imela boljši občutek
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 8:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Res zoprno. Ne vem, kaj se grejo s temi stroji. Moja sodelavka je kupila najdražje Boshevega, ful hudo, vsem se je hvalila, pa isto je bila potem vsa elektronika zanič. So ji menjali zadevo za zadeno skoraj en mesec. Ma res izgleda, da moraš že srečo imeti s temi stroji, ali kaj. Upam, da boste zrihrali, no, saj vam itak morajo zamenjati. Je pa zoprno.
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 8:55:23
|
|
|
|
ZARA
|
Ja jst mam točno tega "6th sense" in sem full zadovoljna z njim,res! Maš izgleda res hudo smolo...
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 9:03:47
|
|
|
|
Pupica
|
Moyca niso krivi stroji. V stanovanju imate negativne energije:hudicek::hudicek::hudicek: buuuuuuuuuuuuuuuuuu bubuuuuuuuuuuuuuu ;) :)-:)-
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 9:34:01
|
|
|
|
bskrle
|
Hupita Gorenje, pa ne na elektroniko, ti so dostidražji, ko je treba kaj popraviti. zA 100 000 SE DOBI DOBER STROJ.
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 9:40:28
|
|
|
|
bskrle
|
KUPITA NE hupita ... Aja, ko je serviser videl, da imava indukcijski št., je rekel, a sploh veste, koliko to košta, če se pokvari ... Skratka, kez ne bi kupovala sz elëktroniko!
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 10:32:43
|
|
|
|
artista7
|
Pri nas mamo Gorenje doma, zdaj že drugega (ker je prvi prepral ogromne žehte plenic za sestro-menjali smo edino dihtenge), nobenih problemov. Pri fantu doma majo Candyja (kao ful dober), samo ma pa totaln bedast sistem nastavitev (rabiš biti že strojno pismen brez navodil). Prala sem že tudi na Boschu pa je vse skupi revščina. Vidva raje kupita Gorenje, če mata denar z najmanj 1500 obrati centrifuge, ker so cunje tko dosti bolj suhe. majo poa tudi takega z 2100 obrati. je pa res da tak stroj stane okrog 100 jurjev.
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 10:34:53
|
|
|
|
artista7
|
aja, pa še to-brez veze kupovat neko elektronsko avtomatiko, ker ti je potem še popraviti ne znajo- to je nekako tako kot pri peugeotovem servisu avtoelektrike, nič ne znajo popravit in vse dele kar na novo uvažajo. Gorenje ti rečem torej!
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 13:45:06
|
|
|
|
zoya_
|
Midva sva kupila Siemensa serija IQ, kupiti sva ga šla v Avstrijo - je bil 70 jurjev ceneje kot tu in nama dela brezhibno... Gorenje so nama v trgovini odsvetovali, ker naj bi imeli največ reklamacij, pa tudi tistih 5 let garancije ni tako kot pravijo...
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 18:24:30
|
|
|
|
Moyca_
|
Marija se je prikazala in stroj čudežno dela:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 18:26:25
|
|
|
|
ZARA
|
A resno dela ??? Ma ti pravm, da si dobr kupla :)-
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 21:30:31
|
|
|
|
Moyca_
|
ja resno Zara a tebi tudi tak šrca ko pere- verjetno ko se programi menjujejo al kaj???
|
|
|
|
Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič 20.8.2005 23:20:39
|
|
|
|
Anonimen
|
A potem ste se znebili tiste negativne energije? Tudi v redu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?