|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim pomoč- že drugi novi stroj zanič
20.8.2005 0:31:03   
Moyca_
če še katera ne pozna moje zgodbe eto: Kupili smo rabljeni stroj in smo ugotovili da je nekaj narobe , servis bi naju preveč stal in sva se odločila da kupiva novega- in če bo že novi naj bo kak vredu. Odločila sva se za Whirpoolov pralni stroj s šestim čutom. In ga dobiva- super!! Hočem dat prat pa nama javlja napako F06 in vse lučke utripajo. Kličeva servis pa pravi da je nekaj narobe z motorjem. Skoraj po tednu je končno imel čas za naju. Pravi da je pokvarjem programator pa da je cela elektronika verjetno fuč. Pravima da nočeva popravljenega ampak novega- kot sva ga kupila in ni bil ravno zastonj- 136.000,00 (zanižan celo iz 160). No in skoraj po dveh tednih dočakava danes novega in kaj ne moreš verjet- javlja enako napako in vse kurčeve lučke utripajo.
Jaz sem tak jezna da se kar tresem- če je to mogoče potem ne vem no. Očitno je cela klinčeva serija hin.
Jutri je rekel moj da gre v Big Bang in bo hotel novega- pri priči brez čakanja na serviserja in ne od Whirpoola več nikoli
Ja saj jaz bom šla zraven pa bom enega ************

Naj mi nekdo pove če se da kakšno to zvezo za potrošnike in njihove pravice poklicat da vema kaj lahko zahtevava jutri- da nama ne solijo pameti???

Ve kdo kaj!!!
Jaz vem da hočem jutri nov stroj ker že cel mesec peremo cote pri mojih in njegovih:grrr::grrr::grrr:

uffff sem jezna ko:hudicek::hudicek::hudicek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.8.2005 0:36:29   
Joe
Jaz pravim: Gorenje. Mi gre z jezika lažje kot Whirlpool. 8)

Resno, pojma nimam, kaj storiti drugega kot za vrnjeni denar kupiti drugo firmo. Z jezo pa kar na plan!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2005 0:38:39   
Anonimen
Kolikor je meni znano, lahko 8 dni po nakupu uveljavljata reklamacijo vrnitve kupljene stvari oz. prekinitve pogodbe o nakupu. Morda to v tem primeru ne drži, ne vem...
Sklicujeta se mogoče lahko na obligacijski zakon in na člen o skritih napakah...
Lahko kontaktirata proizvajalca direktno oz. njegovega zastopnika v Sloveniji...
V trgovini pa, mislim, da lahko edino zahtevata garancijo oz. reklamacijo, o čemer pa vama vse piše na garancijskem listu - v kolikor v določenem obdobju ne morejo popraviti ali odkriti napake, vama morajo izdelek zamenjati z novim ali pa vrniti gotovino...
Zvezi potrošnikov seveda lahko prijavita sum na pokvarjeno serijo, na podlagi česar bi morali preiskati zadevo, vendar prodajalca samega zato ne doleti nobena kazen, saj za delovanje izdelkov ni odgovoren - za to je proizvajalec. Edino izdelek bi moral umakniti iz prodaje in ugodno rešiti vse reklamacije.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2005 0:53:48   
Moyca_
zdaj sem mojega masirala kak je to mogoče- kaj imava kaj narobe-morda prekleto hišo
Pač ne morem verjet- pa si moram priznat da nisem nič kriva

Strah me je spet novega stroja- res -bom dobila fobijo

Se bom verejtno kar tresla ko bomo dobili naslednjega

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2005 1:00:48   
nikitta
ta je pa dobra - fobija na stroje! Verjamem, da si toootalno besna in si kar predstavljam kaj vse bi naredila vsem, ki so kakorkoli povezani z Whirpoolom(:zmeden2:), pač šesti čut!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2005 1:39:08   
BigWhale
Joe,

Ja, Gorenje, pet let nazaj najcenejsi model. Enkrat je crknilo stikalo za vrata. Osemsto tolarjev za rezervni del in dobre pol ure za popravilo.

:P

Sicer pa ja. Osem dni po nakupu imas pravico zamenjati pokvarjen aparat, ki je v garanciji. To ni popravilo ampak zamenjava. Ce ti crkne, ti morajo dati novo zadevo, nimajo kaj popravljat.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2005 6:13:43   
ZARA
OOOOOOOO šit Moyca,maš pa res smolo!!!!
Upam,da porihtate!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2005 7:36:39   
Lunca1
Moyca samo vprašanje, a bi bilo možno da je kaj od zaščite bobna ostalo v stroju in bi zato javljalo napako?:zmeden2:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2005 7:44:56   
Marogica
Po moje ti sploh niso dali novega stroja, temveč so "popravili" tvojega. Škoda, da si nisi napisala serijsko številko prejšnjega, da bi lahko prekontrolirala. Ker to pa bilo nekam čudno naključje, da ti dva nova stroja kažeta isto napako.
Prvo jim samo povej, da boš poklicala Zvezo potrošnikov, pa ga bodo RES mogoče raje za novega zamenjali.
Pa še nekaj. Vse te debate o pomivalnih strojih, štedilnikih, pralnih strojih.... in "naj" blagovnih znamkah-dostikrat je vse skupaj stvar sreče, pa tudi navade.
Midva z možem sva imela do sedaj dva rabljena pralna stroja Gorenje. Oba se nama NE kvarita, pri obeh sva menjala dve ali tri stvari-pa še te so bile stvar obrabe (pač star stroj) in ne pa ker je to Gorenje. Moram povedat, da prvi še vedno funkcionira, le da sva ga zamenjala za drugega (od moje mame), ker je pač novejši (star 4 leta)
Upam, da boš pozitivno rešila problem

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2005 8:30:49   
Moyca_
ne so mi dali novega, ker so istočasno pripeljali novega in odpeljali starega. Sedaj je že minilo 8 dni, ker smo tako dolgo čakali na drugega:zmeden:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2005 8:34:09   
Marogica
Aja, potem pa je najbrž cela serija strojev takšna. Upam, da bo tretji boljši, ali pa vzami od kašne druge firme, da boš imela boljši občutek

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2005 8:53:24   
Anonimen
Res zoprno. Ne vem, kaj se grejo s temi stroji. Moja sodelavka je kupila najdražje Boshevega, ful hudo, vsem se je hvalila, pa isto je bila potem vsa elektronika zanič. So ji menjali zadevo za zadeno skoraj en mesec. Ma res izgleda, da moraš že srečo imeti s temi stroji, ali kaj. Upam, da boste zrihrali, no, saj vam itak morajo zamenjati. Je pa zoprno.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2005 8:55:23   
ZARA
Ja jst mam točno tega "6th sense" in sem full zadovoljna z njim,res! Maš izgleda res hudo smolo...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.8.2005 9:03:47   
Pupica

Moyca niso krivi stroji.
V stanovanju imate negativne energije:hudicek::hudicek::hudicek: buuuuuuuuuuuuuuuuuu
bubuuuuuuuuuuuuuu ;)

:)-:)-

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.8.2005 9:34:01   
bskrle
Hupita Gorenje, pa ne na elektroniko, ti so dostidražji, ko je treba kaj popraviti.
zA 100 000 SE DOBI DOBER STROJ.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.8.2005 9:40:28   
bskrle
KUPITA NE hupita ...
Aja, ko je serviser videl, da imava indukcijski št., je rekel, a sploh veste, koliko to košta, če se pokvari ...
Skratka, kez ne bi kupovala sz elëktroniko!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.8.2005 10:04:39   
Anonimen
Mojca, preberi si Zakon o varstvu potrošnikov,

http://www.uradni-list.si/1/ulonline.jsp?urlid=200498&dhid=71713

mislim, da pri tebi pridejo v poštev predvsem naslednji členi: 37, 37a, 37c, 38, 39.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
20.8.2005 10:32:43   
artista7
Pri nas mamo Gorenje doma, zdaj že drugega (ker je prvi prepral ogromne žehte plenic za sestro-menjali smo edino dihtenge), nobenih problemov. Pri fantu doma majo Candyja (kao ful dober), samo ma pa totaln bedast sistem nastavitev (rabiš biti že strojno pismen brez navodil). Prala sem že tudi na Boschu pa je vse skupi revščina. Vidva raje kupita Gorenje, če mata denar z najmanj 1500 obrati centrifuge, ker so cunje tko dosti bolj suhe. majo poa tudi takega z 2100 obrati. je pa res da tak stroj stane okrog 100 jurjev.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.8.2005 10:34:53   
artista7
aja, pa še to-brez veze kupovat neko elektronsko avtomatiko, ker ti je potem še popraviti ne znajo- to je nekako tako kot pri peugeotovem servisu avtoelektrike, nič ne znajo popravit in vse dele kar na novo uvažajo. Gorenje ti rečem torej!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.8.2005 13:45:06   
zoya_
Midva sva kupila Siemensa serija IQ, kupiti sva ga šla v Avstrijo - je bil 70 jurjev ceneje kot tu in nama dela brezhibno... Gorenje so nama v trgovini odsvetovali, ker naj bi imeli največ reklamacij, pa tudi tistih 5 let garancije ni tako kot pravijo...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.8.2005 18:24:30   
Moyca_
Marija se je prikazala in stroj čudežno dela:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.8.2005 18:26:25   
ZARA
A resno dela ??? Ma ti pravm, da si dobr kupla :)-

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.8.2005 21:30:31   
Moyca_
ja resno Zara
a tebi tudi tak šrca ko pere- verjetno ko se programi menjujejo al kaj???

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.8.2005 21:31:40   
ZARA
Ja to pa,jst sem od začetka mislla,da je neki crknlo ...sam se navadš...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.8.2005 23:20:39   
Anonimen
A potem ste se znebili tiste negativne energije? Tudi v redu.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?