|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in DHT v UKC Mb
28.7.2011 13:14:42   
Anonimen
Zanima me, koliko mora biti stara user posted image , da ima brezplačen pregled NS in DHT.

Danes sem se naročala v UKC Mb in ko sem povprašala glede DHT, mi je sestra odgovorila, da na napotnici nimam napisano user posted image Bila pa sem seveda pri nadomestnem ginekologu user posted image
Ali lahko na dan,ko sem naročena zahtevam tudi DHT???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS in DHT v UKC Mb
28.7.2011 14:26:00   
malamala
35 let na dan poroda
meni so DHT naredili pri NS avtomatsko, ne vem pa, če je bilo napisano na napotnici (moja g. mi ni nič rekla)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2011 20:32:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malamala

35 let na dan poroda

sem že 35 user posted image

(odgovor članu malamala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2011 20:33:40   
Anonimen
133 ogledov strani, a le en odgovor user posted image a ste vse tolk mlade, al kaj??? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2011 12:30:58   
nepremagljiva
Ne, ene smo že toliko stare, da imamo še kaj drugega gratis. user posted image

Drugčae pa ja, ta meja je 35 let kot je že ena napisala. Za DHT pa moraš imeti napisano na napotnici ali pa se za to pokaže potreba pri opravljeni NS. (recimo da nuhalna ni ravno čisto ok) Takrat ti predlagajo še kakšen drug test, kot je DHT ali pa amniocenteza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?