|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fantek in šminka?
26.7.2011 21:43:49   
jutranja rosa
Verjetno bom marsikoga nasmejala user posted image in tudi meni se ne zdi nič takega, a me je začel mož zaradi tega fajn sekirati, da kaj sem "naučila" našega fantka.

Moj dveletnik me rad opazuje, ko si nanašam make-up. Čez dan si večkrat namažem ustnice z Labello, kar si je nekega dne tudi sam zaželel. Enkrat sem mu jih namazala, sedaj pa se zjutraj, preden gre v vrtec, želi obvezno sam namazati s "šminko" in zvečer pred spanjem. Nikoli ne pozabi. Tudi odrasli moški se mažejo z Labello, pa jih nihče čudno ne gleda. Mož pa me sekira, da bom iz sinčka naredila punčko. Meni se zdi, da je pač to neka faza v razvoju otročka. Kaj mislite ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fantek in šminka?
26.7.2011 21:55:10   
pelin
Tukaj se pa res nimaš kaj za sekirat...jaz sem našemu mulčku še čisto majhnemu kupila labelo za moške, ker je tudi čist noter padu ko je mene gledal, pa še fino se mi je zdelo, ker ni imel razpokanih ustnic...Kot informacijo lahko povem da je naš mulčnik prav  fantovski ...pravi Ben Ten v malemuser posted image ... Pa tudi v vrtcu pozimi velikokrat marsikateri fantič iz bundice potegne "labelo"in si preden gremo ven namaže ustnice...Kje pa piše, da morajo met fantje razpokane in čist boge ustnice....user posted image
Če ima tvoj mali kakšna dekliška nagnjenja, jih je prinesel že seboj in ga ne bo eno mazanje z Labello niti pod razno spremenilo v punčko ali pa v kakšnega istospolno usmerjenega fantka...

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2011 21:58:49   
jutranja rosa
user posted image  user posted image  user posted image Hvala, sem povsem istega mnenja. Vseeno pa je fino kdaj preveriti, kaj mislite druge mamice.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2011 22:03:16   
mateyka
labela je ok. bolj mi je res neprimerno, kot npr. sem ravno danes videla eno 4 letnico, ki je mela trajno (sem kar ziher da jo je mela) in MASKARO na očeh. res - nisem verjela da dobro vidim. sem kar malo buljila v njo ene 5 minut.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2011 22:19:00   
pelin
labela je ok. bolj mi je res neprimerno, kot npr. sem ravno danes videla eno 4 letnico, ki je mela trajno (sem kar ziher da jo je mela) in MASKARO na očeh. res - nisem verjela da dobro vidim. sem kar malo buljila v njo ene 5 minut.. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

user posted image user posted image user posted image mene tudi to bol moti oz. se mi zdijo take deklice kot mladoletne prostitutke...To sem poskusla tudi naši zmejkapizirani  radovednici pri šestih razložt ( ker mi je ta beseda pred njo ušla z jezika...kaj češ zopet en starševski kiksuser posted image ),  ko je hotla takšna z mano v trgovino....še danes vidim mojega ki se je režal v kotu, ko sem se jaz mučila, da bi ji razložila čim bolj na izi in po otroško kaj je to prostitutka ...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2011 22:36:35   
mateyka
heh, babica me je mal izpod oka gledala, ko sem tako bolščala, sam kaj češ - men je čudno da ma otrok črne debele trepalnice in nafrfrane afro blond kodre in potem raven frufru.. sem rabla nekaj minut, da sem videla da je otrok v bistvu zdrav.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2011 23:16:38   
marjetica8
To ni pomoje nč tacga...moj tud skoz mene gleda ko se mažem in ma pregruntan cel potek mojega ličenja - stoji v kopalnici in mi daje eno ličilo za drugim iz torbice po točno takem vrstnem redu, kokr ga mamuser posted image user posted image  Enkrat je hotu met puder tud on, pa sem mu rekla da je to za punčke in da to delajo punčke, fantki se pa brijejo tako kot tatauser posted image  Pa ni več prosu poluser posted image  Sej valda morajo sprobat pa videt kaj je za njih in kaj ne...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2011 4:36:58   
sani1
Lebela je čisto normalna zadeva...

Kaj sem pa jaz videla ne dolgo nazaj na bazenu.
Fantek je imel z živo rdečo nalakirane nohte tako na nogah kot na rokah...user posted image

In potem razloži svoji hčerki zakaj ona ne in zakaj fanti to lahko...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.7.2011 5:55:51   
Felicita

mogoče pa trenirajo za Toddlers & Tiaras... čeprov je pr 4ih že kr mal prestara za tja user posted image user posted image

drugače pa avtorici teme - kupi tamalemu 'moški' vazelin pa bo. jest tut ne vidim da bi blo karkoli narobe s tem, rajš to kot pa da tko kot mojga user posted image na stara leta prepričujem, da vazelin ni pa nič takega, sploh če maš pozimi tok suhe ustnice, da ti krvavijo. ampak to je zanj gej user posted image (očitno sta s tvojim v isto 'šolo' hodila) Tvojemu možu pa pač reči, naj ga on navadi na kako 'moško' reč - lahko se tut skupi navidezno brijeta, če nima drugih idej, da ne bo... punčka. nohtov mu pa le ne lakirat... tut s prozornim lakom ne user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2011 10:37:52   
Najaa
Labela je čist ok, verjetno mu paše na ustnicah ker mu jih zmehča.
make up in laki in to, to je pa men ful grdo na otrocih. Tisti mali lepi prstki lepi pa pol tak grdo namazani z rdečo barvo, fuj!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2011 14:22:51   
tosja
sem ravno danes videla eno 4 letnico, ki je mela trajno (sem kar ziher da jo je mela) in MASKARO na očeh. res - nisem verjela da dobro vidim. sem kar malo buljila v njo ene 5 minut.. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image polulala se bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 5 minut???  user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa: naš triletnik že precej časa uporablja šminko user posted image user posted image user posted image To zimo mislim da sem mu ene 3 kupila,ker jih vmes še zakaj uporabi user posted image user posted image user posted image Šminka pa se z weledo.

Mi je pa user posted image user posted image user posted image ko vidim mulčka z lasmi trdimi od gela user posted image To mi je pa res bruh.
Še pred kratkim mi je mož rekel, da je sin sodelavke prišel na obisk v službo s poštirkanimi lasmiuser posted image

Čudno, da naš mulo (še) ni opazil, da si ati zjutraj izdatno namaže lase z gelom user posted image tud šminko je pobral od njega user posted image user posted image user posted image , ker moja je samo za mamice user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2011 14:25:11   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa

Enkrat sem mu jih namazala, sedaj pa se zjutraj, preden gre v vrtec, želi obvezno sam namazati s "šminko" in zvečer pred spanjem. Nikoli ne pozabi.

Takih stvari ne pozabijo. user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 12
27.7.2011 14:45:45   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: tosja
sem ravno danes videla eno 4 letnico, ki je mela trajno (sem kar ziher da jo je mela) in MASKARO na očeh. res - nisem verjela da dobro vidim. sem kar malo buljila v njo ene 5 minut.. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image polulala se bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 5 minut???  user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, sej sem rekla - nisem vedela a je bolana al kaj? I do care you know user posted image čudne oči, ful.. user posted image ja, sem čutila, da sem bila podobna kot uni otroci, ko v kakega invalida bulijo in s prstom pokažejo na štrclej - a la "mami, kaj je to?" (ok, to zadnje nisem, ne? user posted image ). but you get my point - si mal zaskrbljen za ubogega otroka in preden dojameš.. traja. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 27.7.2011 14:47:02 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.7.2011 20:47:02   
Paštetka
Mojega malega ponavadi našminka sosedova 6 letnica. user posted image
Ja, in ... Pa saj ne gre takšen ven. Zadnjič sem si lakirala nohte in sem jih tudi oji 4 letnici. Je pa res, da to ni redno, tu in tam pa ji dovolim. Oz. Do zdaj sem ji eni 4 x. Pa sine je tudi dobil 2 nohta. user posted image za zabavo. Joj, ne biti tako zatežen glede tega.
Mene bolj skrbijo droge, alkohol in vse kar sodi zraven.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.7.2011 22:52:32   
sanelaa
Ko si lakiram nohte, moram našemu obvezno en nohtek namazat.........pa je čist vesel, no, pa tudi z labelo ga namažem.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.7.2011 22:56:39   
liliana
Jaz ji letos v počitnicah lakiram.....pač vidi mene, ker si jih poleti, ko nosim sandale lakiram na nogah in ji je všeč......na začetku ji nisem, potem me je pa začela posnemati in si jih je ona "nalakirala" s flomastrom.....zdaj ji pa raje kar jaz lakiramuser posted image .......

No, ne vidim nekega groznega problema s tem, če si dete nohte nalikira ali pa 2 lasna vložka prilepi na lase, pri labeli pa sploh ne vem kakšen problem bi pa naj to bil, če jo fantek uporablja.....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.7.2011 8:09:29   
mateyka
men pa moja ni pustila da si nalakiram nohte, da to ni ok? user posted image user posted image
si je pa dala pink pramen v lase pri frizerju - hudo artey user posted image
user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.7.2011 9:38:16   
*miska.mcc*
kadar nasa 2 letnica opazuje mene pri sminkanju, moram obvezno tudi njo namazat.

tako da vsaj mir, ker potrpezljivo čaka, da tud ona make up dobi.

sam valda je ne z maskaro. jo z zaprto mal blizu učk "pobozam"....ustnice nastavi kok kaka profesionalka, s čopicem za puder se sama.... ma ni, da ni.
mi je pa ze ene 3 šminke pojedla, ko je najdla mojo make up torbico in se lepoticenja lotila sama. user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.7.2011 14:12:29   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

user posted image user posted image user posted image mene tudi to bol moti oz. se mi zdijo take deklice kot mladoletne prostitutke...To sem poskusla tudi naši zmejkapizirani  radovednici pri šestih razložt ( ker mi je ta beseda pred njo ušla z jezika...kaj češ zopet en starševski kiksuser posted image ),  ko je hotla takšna z mano v trgovino....še danes vidim mojega ki se je režal v kotu, ko sem se jaz mučila, da bi ji razložila čim bolj na izi in po otroško kaj je to prostitutka ...

user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.7.2011 14:16:33   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Lebela je čisto normalna zadeva...

Kaj sem pa jaz videla ne dolgo nazaj na bazenu.
Fantek je imel z živo rdečo nalakirane nohte tako na nogah kot na rokah...user posted image

In potem razloži svoji hčerki zakaj ona ne in zakaj fanti to lahko...user posted image

Ma ja, to so sami eni stereotipi kaj kdo "lahko" oz kaj "naj ne bi", moja pa se z atijem brije po obrazu in je zaradi tega čudna, fantovska? Bedarije, pol pa so otroci tako zakompleksani.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.7.2011 14:22:43   
mateyka

a veš zakaj? zato ker "pri nas" se to ne dela. uni pa naj majo kakeca na riti če hočejo. zato!

tako se to razlaga user posted image user posted image ej, new moreš na tako bedno foro kapitulirat - kaj boš pa pol rekla, ko bo pri 13h hotla met tatoo, piercing in it na koncert Tokyohotela v London? user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.7.2011 15:32:25   
liliana

a veš zakaj? zato ker "pri nas" se to ne dela. uni pa naj majo kakeca na riti če hočejo. zato!

tako se to razlaga user posted image user posted image ej, new moreš na tako bedno foro kapitulirat - kaj boš pa pol rekla, ko bo pri 13h hotla met tatoo, piercing in it na koncert Tokyohotela v London? user posted image

Bodi samo tiho....sama si ji ustregla in dala pink pramen v lase......user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.7.2011 18:10:10   
mateyka
pink pramen v lase, pol pa v ašram ali šaolinski tempelj, pravim jaz. user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.7.2011 21:37:49   
ZmajTolovaj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam dve punci, tako da ne vem, mogoče bo ta tretji fant. Ampak tavelika je prava dama, oblekice in to, pa na morju sem ji zdaj na vsaki roki po e noht nalakirlaa z bleščicami, jo je skor pobralo od veselja user posted image
Tamala je bolj razbojnik, ampak itak ni še niti 2 leti stara. Bo že. Sej starejšo vidi user posted image

Je pa od kolegice 4-letni mulo čist usekan na njene čevlje. In si non stop tlači njene salonarje z visoko peto gor in potem v tistem okol hodi. Pa se ne sekirajo preveč. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?