Hope2
|
Mi smo imeli čisto isti problem. S tem da tudi doma ni hotel na školjko, samo na kahlo. Smo pa dali plenico dol ravno pozimi, tak da kake travice zalivat mi ni blo povšeči. Nekaj časa smo s sabo vozili kahlo, pa se mi je zdelo odveč, ap pozabljali smo. Pa ga je lulat in sva šla, pa ni nič naredil, si je premislil, ap čez 5 minut spet mama lulat in nič, pa čez 5 minut spet, mama lulat. Tiščalo ga je do onemoglosti, ampak je držal. Potem pa sem ga dala na svoje noge. Stopila sem zraven školjke, noge skupaj, malega dala na svoja stopala (da je lepo dosegel- ker je bil premajhen)- to mu je zgleda dalo tudi občutek varnosti (ga bolj tesno držiš), potem pa sme mu rekla, da bova vodico pobarvala v rumeno, ali da bova penice naredila, če je bila modra voda, da jo bova spremenila v zeleno.... Penice in barvanje mu je ratalo ful všeč in nas je rešilo- uspelo nam je. Doma pa je dobil svojo pručko, da je lahko sam šel stoje lulat- mu je blo všeč, da je sam splezal gor Zunaj tudi ni hotel zalivat rožice, potem pa ga je enkrat tudi ful tiščalo, do doma daleč. ap smo mu govorili, da bo lulal kot naš kuža, ki zaliva rožice, ko hodimo na sprehod. pa je probal, bolj mu je ušlo, pa smo spet imeli srečo, da je blo malo mrzlo in se je kadilo , spet uspeh Kakanje pa je druga pesem. Vsest na školjko pa je bla še večja težava. Od lulanja v školjko pa do kakanja na školjko pa je poteklo kar 8 mesecev. Samo za to me tolk ni skrbelo in nismo nič delali na temu, ker je kakanje lažje držati, pa nikoli ni imel nobenih težav. Tu smo ga pač čakali, ko bo rekel, da gre na školjko kakat.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.7.2011 19:27:26 >
|