|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled plodovnice
20.7.2011 20:02:08   
sunny24
No, mene pa zanima, če ti, ko si čez rok, pregledajo plodovnico? Najbolj me sicer zanima za Šempeter in Postojno, ampak tudi izkušnje iz drugih P me zanimajo. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled plodovnice
20.7.2011 21:20:31   
bobica
jst sem bila teden čez rok in zato hodila vsake dva dni na kontrolo v Postojno..nikoli mi niso pogledali plodovnice...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2011 7:50:55   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

No, mene pa zanima, če ti, ko si čez rok, pregledajo plodovnico?

Meni so (Mb). Pa nisem bila čez rok, saj to nima veze. Naletela sem na krasno G, še danes sem ji hvaležna. Bila sem na CTGju in ker ni bila zadovoljna z videnim, so mi posneli še enkrat. Potem me je pogledala z UZjem, poklicala kolega za mnenje in mi še pogledala plodovnico. Bilo je premalo plodovnice, zato sem imela drugo jutro sprožen porod. Res sem zelo hvaležna dr. Testenovi user posted image , ker se je zavzela, vzela stvar resno...si sploh ne upam predstavljati  kaj bi se lahko zgodilo....

Znanka je v Sg rodila mrtvega user posted image so jo pacali in pacali user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 21.7.2011 7:52:06 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2011 10:08:02   
shushu
tut meni v PO niso, rodila 6dni čez rok

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2011 11:02:39   
Taddy78
Saj ko si čez rok ti tak morajo narediti UZ. Tudi meni so 4 dni preko roka sprožili porod, ker je bilo premalo plodovnice.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2011 12:34:26   
Anonimen
Jaz sem bila sprejeta 18 dni pred PDP v P (Ljubljana) zaradi visokega pritiska ... zniževali so mi pritisk in vsak dan preverjali z UZjem (tamalo, pretoke in kaj jaz vem kaj še vse). Tretji dan je G rekla, da se količina plodovnice zmanjšuje in da je treba iti v akcijo. No in HB da se je šlo v akcijo, ker je bila plodovnica tudi že motna in si sploh ne upam predstavljat kaj bi bilo, če ... 

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2011 12:38:06   
Čebel@
sunny....sory k smetim,ampak grda mama,da te je tkole presralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2011 14:39:24   
aprilčica07
Lahko povem za  porodnišnico Šempeter, da  so mi  delali amnioskopijo. Prvič, ko sem šla tja na CTG po PDP-JU, naslednjič, ko sem bla tam, mi je niso delali, na petek (5 dni po roku) pa spet. V soboto ne, v nedeljo zjutraj pa spet pregled. No, popoldan sem pa končnooo rodila. user posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2011 16:57:39   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sunny....sory k smetim,ampak grda mama,da te je tkole presralauser posted image

Ah, sej me ni prestrašla, sam zanimalo me je...K včasih so to stalno delali, zdej je pa očitno praksa drugačna...Enkrat ja, drugič ne...user posted image

Pa tudi sm vidla, da ni neko pravilo...Ta mala se mi je npr pokakala ko sem bila 6 dni pred PDP...Itak mi je kr slabo ratalo, k sm vidla barvo plodovnice...

Pa meni UZ (sem preko roka) niso nardili v Postojni...Mogoče bo pa jutri kej, k bom 5 dni čez...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?