|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   adap. mleko, navadno mleko in gosta hrana
19.8.2005 17:22:50   
Wahoo RR
Že ene 14 dni nazaj sem pisala, da naša zavrača zvečer adap. mleko. No, en dan je potem še uspelo, kot sem napisala...od takrat dalje...noče več.

Zdej me pa zanima...kdaj ji dam lahko navadno mleko, pa ga magar razredčim z vodo ? Kdaj ste ve začele dajat ? Namreč, ker zvečer ne dobi svoje doze, ne spi dolgo - normalno. Sem ji poskusila dati tudi frutolino al rižolino ( pozabla ) pa ga noče ker je narejen z dapt. mlekom.
Drugače sva zdej ene 10 dni že na Frutkih ( sadje ) in jih veselo maže.

Zanima me sepravi :
- kdaj navadno mleko ?
- Kaj ji lahko ponudim še zvečer, če tudi navadnega ne bo hotla ?
- a ji lahko ( da bo bolj kalorično ) dam recimo baby piškot v frutek ?
- kdaj NAJ NE bi bil otrok več lačen ponoči ?

Ok upam da me razumete...in hvala za odgovore :)


Neposredna povezava do sporočila: 1
   adap. mleko, navadno mleko in gosta hrana
19.8.2005 18:16:05   
tinatona
Haj!

Moj je tud začel mal štrajkat z mlekom. Ga sploh noče več po flaški (razen da najprej neki poje, pol pa še mal mleka čez). Tko mu nardim riževo kašico z mlekom, al pa une od bebi (s slivo ali banano). Pa pred 14 dnevi sem jaz jedla fruhtcverge (ne znam napisat, zato kar po izgovorjavi) pa je mali skor znorel zraven in sem mu dala dve žlički za probat. Jih je full lepo pojedu in ker ni bilo nobene reakcije mu zdej dam tud to (čeprav vem da je full prezgodi), pa kaj čem. Pa skuham mu mal bučke in jabolka, pa spasiram in dodam riževe kosmiče.
po moje lahko daš mal rižolinota tud v frutek - se bo mal zgostil, pa še malo bolj kaloričen bo. piškotkov mu jaz še ne bi dala, ker vsebujejo gluten. Pa navadnega mleka mu jaz tud še ne upam dat (kljub temu da jemo une skutke).

LP Tina :rozica:

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   adap. mleko, navadno mleko in gosta hrana
19.8.2005 20:55:33   
Leni72
Hojla!
Mi smo se tudi začeli malo hranit z gosto hrano. Včeraj sem ji prvič dala kašico od Alnature -riževa z jabolki in hruškami se mi zdi (sem jo kr z vodo zmešala) pa jo je veselo pomlaskala. Danes sem ji pa zmešala z adaptiramim mlekom, je blo tudi fino (sem probala včeraj-bljak;)).
V sredo sem bila pri pediatru in sem ga spraševala za mleko - rekel je, da je priporočljivo po 9. mesecu uvajati jogurte in skute in po enem letu mleku - upam, da sem si prav zapomnila. Jaz bom skušala čim kasneje z mlekom, ker sem alergik. Kolegica pa svojemu 6-mesečniku kašice meša z alpskim mlekom...
Mislim, da vsaka mamica dela malo po svojem občutku.
- Kdaj NAJ NE bi bil otrok več lačen ponoči? Se pridružujem vprašanju. :zmeden2: Bo verjetno odvisno kr od vsakega otroka posamezno.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   adap. mleko, navadno mleko in gosta hrana
19.8.2005 21:02:14   
Wahoo RR
upam, da se bo še kakšna razpisala...

sem zdele brala preekle teme o navadnemu mleku..mnenja so res različna...Če bi sebe poslušala ji tudi ne bi dajala mleko do 1 leta...sam kaj ko mi noče pit adaptiranega...pa sem probala tudi drugo sorto, pa še vedno nič...Enostavno kot da bi se ji okus uprl.

Kaj pol ?

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   adap. mleko, navadno mleko in gosta hrana
19.8.2005 23:29:13   
NIN@
Ti adaptirani mleki otroku presedejo nekaterim že prej nekaterim pa sploh ne. Mi smo imeli ful probleme. Dojila sem do 4 meseca,potem smo šaltali na aptamil....novolac....hip...in nič okusnega vse je zavračal in mi pil samo 50-80ml. Jaz sem že čist obupala in se jokala. Potem pa smo začeli že pred 5 mes. piti alpsko mleko nič razrečeno ampak prekuhano. Super mu je dišalo in vmes spet preskok na aptamil28 ker je men po glavi še kr odmevalo da mora otrok za alpsko melo dopolniti 1 leto)zdaj pa že več kot mesec obožuje alpskega 3,5.
Pa imemo super prebavo in tudi s kilažo smo zadovolni,, tehta 9.000 kg

lp
nin@

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?

Z robčki in fiziološko raztopino. (0%)

S pumpico. (0%)

Z baby vac. (0%)


Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!