|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Teža dvoletnika
21.7.2011 8:29:07   
Shorty_
Joj ko vas takole berem si rečem kako ste lahko srečne, če samo pomislim koliko sem se presekirala zaradi premalo kg. Naša ima 4,5 let in oblečena 14,5 kg, ravno včeraj je bila z mano pri zdravniku in sem jo tehtalauser posted image

Ampak kg gor ali dol važno je da so zdravi, če bi bilo pa že hudo prekomerno bi vas pa pediatrinja opozorilauser posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.7.2011 9:10:43   
Nataša31
Kaj naj rečem za našega vrabčka?
Čez dva meseca bomo imeli 2 leti, pa bo glih za glih mel 11 kilcuser posted image !
Drugače pa je živahen za znoret, nikoli bolan,...Ah ja saj bo, a ne?
Čaw

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.7.2011 10:06:50   
mišk
Naša ta mala ima pri 2-h letih in 3 mesecih dobrih 12 kil, pa vsi govorijo, da se vidi da rada je!user posted image  Je pa med ta velikimi. Obleke nosi ponavad št. 98.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.7.2011 14:36:32   
pingi
"Tamala" bo čez dober mesec stara 2 leti pa tehta 15 kg, visoka je 89 cm, dve leti starejši bratec pa ima 15,5 kg, visok 102 cmuser posted image  Pa mi mala niti ne zgleda bajsika, ampak je vseeno krepko nad krivuljo, tako, da smo dobili navodila v smislu: za pit voda, nič sladkarij, nič repete pri obrokih...

Ja, je kar smešno, ko se trudiš enega otroka poredit, drugega pa shujšat user posted image  

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.7.2011 19:26:52   
*miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

nasa ima 12 kg. avgusta bo 2 leti. pa je ne tak piščanc.....po mojem je pol teže njen karakter.
ker cunje ima pa 80. user posted image

uf.....se popravljam.....tole jo je Domen tehtal in se mi je cudno zdelo, da bi imela naša mušica tolko kil.....evo ravnokar svezi podatki:

23 mesecev in pol,  10, 7 kg, 83 cm...

user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?