Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen . Začela sva z dogovorom, da sva doma vedno oblečena spodobno (nič razvlečenega), menjala sem spodnje perilo, nakupila sexi perilo, nabavila masažno olje, odprla ob večerih vino, gledala skupaj film, šla v kino, na sprehod, skupaj na šport, sedaj kopat, nočna kopanja, .... ja marsikaj še manjka. Se veliko pogovarjava in sama sem taka, da direktno povem kaj mi manjka in želim vedeti kaj moti njega. Upam, da bova razčistila zadeve, ki mene osebno zelo bolijo in jih tudi povem direktno njemu ampak.... bomo videli. jaz vse to prakticiram odkar sva skupaj, pa nikoli nič ne opazi. Lahko naga okmol njega skačem, pa včasih ne trzne. Ene bi rekle, da imam tapravega moškega, ki ženski raje pogleda v oči, kot v telo, ampak meni je tako hudo,da več ne vem kaj storiti. vem da me ima rad ampak me ne zna ljubiti kot žensko. Spadam v negov krog družine, otroci in jaz smo na prvem mestu. Tud tukaj bi marsikatera rekla, da je idealen družinski človek, vendar jaz si želim včasih samo naju dva, brez otrok. Še takrat, ko sva sama, si ne znava narediti ljubezenskih scen, jaz pa ta<ko hrepenim po tem...kako ga prepričati, kako
|