Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako oz. s čim zaspi vaš dojenček? 16.7.2011 22:14:38
|
|
|
|
ahja
|
V prvih mesecih je vedno jokal, kadar je bil utrujen (to vem šele zdaj ) in jaz sem seveda mislila, da je še vedno lačen. Zato sma se pričela dojit, on je veselo papcal, nakar je lepo zaspančkal. No in po pol leta imama še vedno takšen režim, samo, da zdej vem, da je on utrujen za spanje, samo seveda noče brez dojenja. Naj povem, da dude ne mara. Kako ga naj navadim, da bo zaspal brez moje cicike?
|
|
|
|
RE: Kako oz. s čim zaspi vaš dojenček? 16.7.2011 22:34:12
|
|
|
|
Najaa
|
Moji dve sta obe do konca zaspali ob dojenju. Velika se je dojila do 11m, tamala pa do15. Dude ni marala nobena.
|
|
|
|
RE: Kako oz. s čim zaspi vaš dojenček? 16.7.2011 22:47:13
|
|
|
|
nusi
|
mpoj je, dokler se je dojil, ponavadi zaspal med dojenjem. Ko sem ga nehala dojiti, po 9m, je po večerji popil flašo mleka in zaspal, kadar se res dobro naje, niti mleka ne spije. Ima pa dudo.
|
|
|
|
RE: Kako oz. s čim zaspi vaš dojenček? 18.7.2011 9:00:48
|
|
|
|
manna
|
Dojenček se z dojenjem tudi uspava in tolaži. Sesanje ga pomirja. S tem ni nič narobe. Če ni lačen, pa ga dojiš, bo pač popil samo malo prednjega mleka za žejo in na to počasi malo cucljal. Tako da, nevem zakaj bi se obremenjevala - naj si vzame toliko kot hoče. Druga reč pa je, da si zaradi dojenja pač vedno ti tista, ki ga mora dajati spat, saj očka najbrž ne pride v poštev. Ampak tako pač to je, jaz na silo tega nikakor ne bi spreminjala. Pri nas je bilo tako vsaj do 10.meseca, potem se je pa že dalo malo pokombinirati...
|
|
|
|
RE: Kako oz. s čim zaspi vaš dojenček? 18.7.2011 9:08:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša je sama zaspala (oz. še vedno) v posteljici ob svoji ninici in zvokih zvezdice zaspanke.
|
|
|
|
RE: Kako oz. s čim zaspi vaš dojenček? 18.7.2011 9:36:40
|
|
|
|
honey
|
Tudi naš od 1. dne zaspi v svoji posteljici z dudo, žirafo in zvezdico zaspanko. Res pa je, da se nisva dojila, ampak sem mu pred spanjem dala flašo, da se je najedel in je zaspal.
|
|
RE: Kako oz. s čim zaspi vaš dojenček? 18.7.2011 10:13:26
|
|
|
|
roladica
|
Naša sedaj pri treh mesecih vedno joka ko je zaspana, ampak se niti slučajno noče takrat dojit (jaz bi raje videla to, kot pa tisti jok ki je včasih že pav predirljivo kričanje) ali pa nosit v ležečem položaju. Tako da večinoma mora malo pojokcat, potem pa se umiri in zaspi z dudo. Paše pa ji tudi kakšna pojoča igračka.
|
|
|
|
RE: Kako oz. s čim zaspi vaš dojenček? 18.7.2011 13:45:25
|
|
|
|
ahja
|
Mah, sej jaz se nisem obremenjevala s tem, vse dokler mi zadnjič ni rekla tašča, kako sem ga to navadla, da ne more brez mene zaspat, da njeni otroc tud niso hotle dude, pa jih je dala v posteljco, prišča pogledat čez čas in so lepo spal . No, vidim da nisem edina, ki se tud rada še mal pocarta s svojim sončkom ... in verjetno, ko bo pravi čas zanj, bo tudi znal zaspati brez moje pomoči ...
|
|
|
|
RE: Kako oz. s čim zaspi vaš dojenček? 18.7.2011 18:15:41
|
|
|
|
nusi
|
ah pa ja, moj sedaj nima nobenih težav zaspat sam, tudi na koncu ko se je še dojil ni več trdno zaspal pa sem ga odložila v posteljo in ni bilo problema
|
|
|
|
RE: Kako oz. s čim zaspi vaš dojenček? 19.7.2011 21:38:20
|
|
|
|
plele
|
S cunjico - si jo stisne k obrazku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?