Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Napihljiv reševalni jopič 18.7.2011 8:40:46
|
|
|
|
Hope2
|
Ne morem odpret tega linka. Jaz sem kupila malemu rokavčke od 1 leta naprej, so pa tako tesni, da ni šans da mu gor natakneš, moram najprej dat prazne na roke in pol napihnit. Kupila sem jih v atlantisu v eni trgovinci, ki imajo samo plavalne stvari. Tele ji sigurno ne bodo dol lezli. Drugače pa smo mi malemu kupili en plavalni jopič, ki je tudi od 1 leta naprej, vendar ni napihljiv, je iz neoprena in ima v sebi 4 plovce, ki jih potem postopoma ven jemlješ. Naš ga je rabil pri 9 mesecih, pol ga pa več ni hotel nataknit. Žal ne vem, kje ga mam, bi ga lahk komot dala naprej . Kupili prek neta iz anglije, nimam pojma ktera firma Imamo tudi napihljiv jopič (1,,2,3 step, rumene barve), ki smo ga pa dobili v dar, pa tale sigurno ni za suhcene in mičkene otročke. Pa tudi tisti prej opisani, mi bolje deluje, kot tale rumeni.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.7.2011 8:43:01 >
|
|
|
|
RE: Napihljiv reševalni jopič 18.7.2011 11:05:12
|
|
|
|
mayci
|
V pikapolonici in Bauhausu sem zasledila napihljive jopiče za otroke, firma je pa Bema ali nekaj takega.. Cena je okrog 17 eur, če se prav spomnim. Sem pa na eni spletni strani (mislim da Sonček) zasledila enodelne kopalke, ki imajo okrog telesa plovce in se jih potem lahko postopno odtranjuje. Drugo leto jih nameravam naročiti za našo punčko, če ne bom našla še kaj bolj zanimivega.
|
|
RE: Napihljiv reševalni jopič 18.7.2011 22:55:00
|
|
|
|
melanija
|
Pojdi v Intersport in kupi jopič od firme Konfidence, je iz neoprena in ima 8 plovcev, ki držijo otorka nad vodo in je zelo super za učenje plavanja. KUpila sem ga hčerki 2 leti in 5 let. Ta velika se je že skoraj naučila plavat, je ful bolj samozavestna v vodi, se ne boji več. Pa roke imajo bolj proste in se lažje gibajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?