|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napihljiv reševalni jopič
16.7.2011 14:23:14   
tikatonka
ali ima katera izkušnje s tem http://www.dolgouhec.si/images/products/RID_REŠEVALNI%20JOPIČ_58660.jpg. Zanima me ali jih imajo v baby centru ali pikapolonici in ali obstajajo tudi manjši kot za 3 leta. Naša 2 letnica je namreč taka suhica da ji rokavčki kar padejo dol in sem mislila da bi kupila tale jopič.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Napihljiv reševalni jopič
18.7.2011 8:40:46   
Hope2
Ne morem odpret tega linka.
Jaz sem kupila malemu rokavčke od 1 leta naprej, so pa tako tesni, da ni šans da mu gor natakneš, moram najprej dat prazne na roke in pol napihnit. Kupila sem jih v atlantisu v eni trgovinci, ki imajo samo plavalne stvari. Tele ji sigurno ne bodo dol lezli.
Drugače pa smo mi malemu kupili en plavalni jopič, ki je tudi od 1 leta naprej, vendar ni napihljiv, je iz neoprena in ima v sebi 4 plovce, ki jih potem postopoma ven jemlješ. Naš ga je rabil pri 9 mesecih, pol ga pa več ni hotel nataknit. Žal ne vem, kje ga mam, bi ga lahk komot dala naprejuser posted image . Kupili prek neta iz anglije, nimam pojma ktera firmauser posted image
Imamo tudi napihljiv jopič (1,,2,3 step, rumene barve), ki smo ga pa dobili v dar, pa tale sigurno ni za suhcene in mičkene otročke. Pa tudi tisti prej opisani, mi bolje deluje, kot tale rumeni.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.7.2011 8:43:01 >

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2011 11:05:12   
mayci
V pikapolonici in Bauhausu sem zasledila napihljive jopiče za otroke, firma je pa Bema ali nekaj takega..user posted image Cena je okrog 17 eur, če se prav spomnim.
Sem pa na eni spletni strani (mislim da Sonček) zasledila enodelne kopalke, ki imajo okrog telesa plovce in se jih potem lahko postopno odtranjuje. user posted image   Drugo leto jih nameravam naročiti za našo punčko, če ne bom našla še kaj bolj zanimivega. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2011 22:55:00   
melanija
Pojdi v Intersport in kupi jopič od firme Konfidence, je iz neoprena in ima 8 plovcev, ki držijo otorka nad vodo in je zelo super za učenje plavanja. KUpila sem ga hčerki 2 leti in 5 let. Ta velika se je že skoraj naučila plavat, je ful bolj samozavestna v vodi, se ne boji več. Pa roke imajo bolj proste in se lažje gibajo.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2011 7:12:44   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Pojdi v Intersport in kupi jopič od firme Konfidence, je iz neoprena in ima 8 plovcev, ki držijo otorka nad vodo in je zelo super za učenje plavanja. KUpila sem ga hčerki 2 leti in 5 let. Ta velika se je že skoraj naučila plavat, je ful bolj samozavestna v vodi, se ne boji več. Pa roke imajo bolj proste in se lažje gibajo.

Ravno včeraj sme bla v intersportu in sem videla tele. Ja takega smo imeli mi, ko je imel 9 mesecev (za firmo nisme ziher, če je ista, je pa isti princip), samo tile v trgovini so bili večji, kot naš.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?