Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pekoča bolečina po carskem rezu 15.7.2011 13:26:06
|
|
|
|
m_o_i
|
znana bolecina nekje en mesec po CRju sem se ze cisto brez tezav sklonila oz. pocepnila, tak da...malo se pocakaj
|
|
RE: Pekoča bolečina po carskem rezu 15.7.2011 15:11:10
|
|
|
|
josephine27
|
tud jst sm mela prvi mesec bolečine potem je šlo na bolje. po ene 2 mesecih pa je bilo potem ok in nisem čutila več bolečin. samo šivi so me še občano skeleli. tako da prvi mesec je po moje kar normalno če bolečina ni ful huda.
|
RE: Pekoča bolečina po carskem rezu 15.7.2011 18:35:31
|
|
|
|
Najaa
|
Uh dolgo. Ne bom pisala v mesecih, da te ne prestrašim sam moraš vedet, da je to poseg v telo in se vse skupaj dolgo celi.
|
|
|
|
RE: Pekoča bolečina po carskem rezu 15.7.2011 18:39:17
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem CR zelo dobro prenesla, nekje prve 3 dni sem jemala nekaj proti bolečinam, potem pa ni bilo treba več, pa tudi potem nisem imela kakšnih hujših bolečin - ok, kakšnih 14 dni me je še malo "zategovalo", to je bilo pa tudi vse.
|
|
|
|
RE: Pekoča bolečina po carskem rezu 15.7.2011 18:51:46
|
|
|
|
darchy82
|
Tudi jaz sem rodila s CR in sem vse skupaj zelo dobro prenesla. Prvi teden me je vse bolelo, po dveh tednih sem si pa čisto opomogla. No, kakih 7 tednov po porodu sem se tudi že normalo s športom začela ukvarjat, tako da res ni bilo težav Me pa še zdej občasno brazgotina skeli ali srbi, ampak nič hudega.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?