urshak
|
Ne zameri, ampak ko takole berem tvoje poste, se mi zdi, kot da to pred ljudmi skrivaš ali kaj? Ne vem zakaj bi za to jemala dopust, če ti pripada bolniška. Jaz sem bila tudi pri dr. Voglerju in bila zelo zadovoljna in se nisem niti približno počutila kot na tekočem traku. Mogoče so se ti zdeli sitni, ker med počitnicami običajno ne delajo pa jim je vse nadležno. V glavnem, naj te ne zanimajo sestre, pomemben je zdravnik. Na prvem pregledu se je z menoj samo pogovarjal, nič me ni pregledal. Dal pa mi je napotnico za slikanje maternice in ultrazvok. Na slikanje greš v klinični center, ultrazvok pa je v stari porodnišnici. Na slikanju so ugotavljali prehodnost jajcevodov - vbrizgajo nek kontrast in potem slikajo, na ultrazvoku pa je tudi dr Vogler, ki je ugotovil pregrado. Dal mi je napotnico za histeroskopijo, ob tem dobiš navodilo, kdaj moraš poklicat, da dobiš datum. Operacija ni nič posebnega, po njej nekaj časa ležiš. Jaz sem šla domov naslednji dan. Ker po tej odstranitvi še vedno precej časa nisem zanosila, me je naročil na diagnostično laparoskopijo, kjer ti s kamero pregledajo maternico, jajcevode, pa še kaj drugega. Po tej laparoskopiji pa sem spontano zanosila. Moram pa povedat da sem pred to laparoskopijo shujšala za 28 kg, kar je bil tudi najverjetnejši razlog za to da sem zanosila, ker mi je Vogler povedal da ni nič odkril in da je vse bp. Moram ga zelo pohvalit, ker vedno pride pred operacijo razložit, kako bo vse potekalo in po operaciji spremlja, kako si in ti vse lepo pove, kaj je odkril. Tako, da če prideš k njemu, le pogumno, ne bo ti žal.
|