|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OSMICE
19.8.2005 13:41:34   
lan
Pred nekaj dnevi sem pisala o bolecini na dlesni na mestu modrosnih zob.V glavnem so mi ugotovili,da mi izrascajo osmice in da bo treba vse "fliknit" ven,ker imam preozko celjust.Premalo prostora in veliko prevec zob.Potrebuje kdo kaksnega:)-?
Zdaj bi vas pa prosila,ce mi svetujete kaksnega neznega (ne kaksnega mesarje),dobrega oralnega kirurga?
Se priporocam tudi za tel.stevilke?
Pozna katera kako dela dr.dent.med.Zarko Martinovic,ki ima ordinacijo v Zupancicevi jami v Lj.?
Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   OSMICE
19.8.2005 13:50:54   
karmy
še nikol nism spoznala nekoga k ma preveč zob... :)-

me veseli 8)

drgač pa ne poznam nobenega kirurga...

upam da boš kmalu rešila zagato...

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OSMICE
19.8.2005 13:52:30   
artista7
mislim da bo bolelo vseeno kamor boš šla, ker slej ko prej injekcija popusti.. kaj ne delajo to v Lj samo na kirurgiji na stomatološki? odvisn kok komplicirano maš..

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OSMICE
19.8.2005 13:53:55   
lan
Joj karmy,sem mislila,da imas zame tel.stevilko.Se mi malo mudi,ker boli in moramo hitro ukrepati in izpuliti hudi:hudicek:ca

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OSMICE
19.8.2005 13:55:17   
kofetek2010
žal, jaz se še vedno vozim v MB :(

upam, da boš čimprej porihtala :)

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OSMICE
19.8.2005 13:56:01   
Anonimen
Joj Lan, jaz grem 12. septembra na premontažo k dr. Ravniharju v KR. Pa cincam, ali naj grem ali ne. Moja zobarca navija, naj grem, dokler imam še zdrave, čakam že več kot 2,5 leti, tik pred zdajci pa sem začela razmišljat, zakaj bi si dala ven zdrave zobe.

Ampak ti imaš seveda bolečine in to je drugače.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   OSMICE
19.8.2005 13:56:57   
lan
Ce se prijavim na stomatoloski,pridem na vrsto sele naslednje leto.Cakalna doba je dooooollllgggga.Moj zob pa ne bo tako dolgo cakal.Ma saj vem,da bo bolelo,ampak vseeno si zelim dobrega kirurga,da mi ne bo kaj zasrackal.
Imam pa kar zakomplicirano.Vse stiri osmice so se v dlesni,tako da jih je treba prav operirati.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   OSMICE
19.8.2005 13:58:35   
lan
Meta,kaj pa je premontaza?Ali dr.Ravnihar tudi operira?Je dober?Te lahko prosim za tel.stevilko?

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   OSMICE
19.8.2005 13:59:00   
lan
Hvala Kranj!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   OSMICE
19.8.2005 14:01:26   
Anonimen
ZOBOZDRAVSTVENA ORDINACIJA DR. TOMAŽ SLAVEC
VIDEMCE 10, Zgornja Besnica
(04) 270 90 00,(04) 250 37 01
To je en ful znan kranjski zobozdravnik, ki ima skorajda bolnišnico kot v kakšnem filmu v vasi Besnica blizu Kranja.
Meni je on pulil modrostni zob, delal operacijo na prednjih zobeh in preoblekel prednje zobe. In se zna iti. Sicer ima zdaj zaposlenih polno zobarjev, tako da verjetno on ne bi delal. Če želiš in se boš odločila, ti napišem, kako se do tja pride.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   OSMICE
19.8.2005 14:01:53   
Anonimen
Ja Lan, Ravnihar je en fensi šmensi kirurg, ampak drag kot hudik. Jaz, ohrna, sem šla preko koncesije in kot rečeno čakam že od preden sem sploh zanosila. Je pa menda zelo zelo dober, Kepica je ravno to poletje prestala isto kot bom jaz na jesen, tudi pri njemu.

Ti dam telefon: 04 275 1322.

Tudi za onega iz Besnice sem že slišala, da je OK, ampak tudi drag. Če je to isti, kot piše kranj.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   OSMICE
19.8.2005 14:05:20   
Anonimen
Poskusi vprašati dr.Tomaž Slavec Zgornja Besnica je zelo znan kot dober zdravnik tel.2709090
Lp:sloncek:

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   OSMICE
19.8.2005 14:05:54   
nejcko

Meni so dva modrostna zoba operirali na stomatološki, sem bila kar zadovoljna, le prvič sem imela potem take težave, da skoraj 4 mesece nisem mogla normalno ust odpirat. Je bilo pa to zato, ker se je notri že vse deformiralo, napol gnilo, mah, bljak in fuj.
Enega, ki je bil že zunaj, pa mi je spulil kar moj zobar in je bil nežen, da sploh nisem nič čutila.

Drugače pa sem od vseh, ki jih poznam in so imeli kakšne posege, slišala same pohvale in priporočila za tega dr. iz Župančičeve jame.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   OSMICE
19.8.2005 14:07:14   
Anonimen
Opsa vsi ste me že prehiteli
No ja vsaj potrjujemo,da je res dober zdravnik
lp:sloncek:

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   OSMICE
19.8.2005 14:12:37   
lan
Nejcko,a res pohvale si slisala?Njega sem ze klicala in je rekel,da lahko pridem na vrsto ze v zacetku septembra kar mi zelo ustreza,ker nekje na sredini septembra sibam v Nemcijo k :love:.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   OSMICE
19.8.2005 14:25:32   
nejcko

Ja, lan, res ga vsi pohvalijo, tako da na tvojem mestu bi šla kar k njemu, sploh če se ti mudi.

Pa srečno.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   OSMICE
19.8.2005 17:38:48   
Annny
Na Jesenicah je odličen zobozdravnik v privatni praksi dr. Kokošinek- številke v tem trenutku žal ne najdem.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?