|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah
19.8.2005 12:00:09   
temboli1
Letos sem se vpisala na izredni študij. Ugotovila sem da je tam veliko mlajših oseb od mene. Strah me je, da se z nikomer ne bom ujela in bom osamljena. Nisem ravno tip človeka, ki bi prijatelje dobil z levo roko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Strah
19.8.2005 12:03:45   
babylove
Saj na izrednem studiju je ravno v tem finta, da sam studiras, ker zaradi sluzbe naceloma nimas casa za studentsko zivljenje in druzenje.

Sicer pa sem tudi jaz studirala izredno in smo se vse generacije lepo ujele, kolikor sem pac bila na predavanjih. Zagotovo pa bo tam tudi kak malo starejsi student, nic ne skrbi.

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Strah
19.8.2005 12:19:49   
artista7
nič strah.. jaz imam na faksu sošolko, ki ima 45+ let, pa jo vsi spoštujejo, ker se je zagrizla in se fajn uči.. če smem vprašat na kteri faks si se vpisala..? eni so namreč bolj rivalski.
Jaz drugače še najbolj spoštujem mamice, ki še študirajo zraven, svaka čast! in ponavadi se tudi bolje učijo..
če nisi tak tip, se samo ne zapiraj v svoj svet, pa bo kul. pogovarjaj se s sošolci, samo ne povej preveč.. hitro boš videla, kdo ti je pripravljen pomagati in kdo ne..
Želim ti veliko uspeha!

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Strah
19.8.2005 12:24:35   
Anonimen
Nič strah. Mi smo imeli sošolko, upokojenko, staro 66 let, ki je študirala slovenščino, pa smo se zelo dobro razumeli, skupaj šli na kavice,...

(odgovor članu temboli1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Strah
20.8.2005 8:07:50   
Anonimen
No, jaz sem imela isti problem, lani sem se vpisala na izredni študij in najbolj me je bilo groza, da ne bom nikogar spoznala. Par let sem starejša od večine sošolcev (se jih pa tud nekaj najde, ki so par let starejši od mene), pa iskreno povedano, sem pogruntala, da mi do kakršnegakoli druženja z njimi ni, ker so obupno nezreli in otročji (ta mlajši od mene seveda, večina, ne vsi). Je pa ful lažje, če koga vseeno spoznaš, ker ti je lažje pri študiju, vzajemno si pomagaš s spodbudo, kakšnimi zapiski, mogoče skupnim študijem ali pomočjo pri stvareh, ki jih težje razumeš... No, jaz blazno težko navežem stike, pravzaprav jih sama ne, edino ogovorit se pustim, pa še to me bolj malo ljudi...:)- Pa sem vseeno spoznala eno sošolko (ok, res samo eno, ampak druga od druge dobiva to, kar rabiva). Takim, kot sva midve, je res malo težje, ampak ne obupaj in ne skrbi preveč, ker te kar naenkrat nekaj preseneti.:)

(odgovor članu temboli1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?