|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STRAH PRED PORODOM...
19.8.2005 11:42:21   
Scarlet
Po sedmih letih se še vedno spominjam vsake bolečine in mučenja prvega poroda oz. obdobja po porodu. Zaradi brazgotine, ki je nastala po šivanju imam še danes probleme. Vnetja se mi še po 7.letih pojavijo pri kolesarjenju, sexu...Kako grozno bi bilo šele, če bi me tudi v drugo šivali? Je imela še kakšna podoben primer? Kako zarežejo v dugo (čez prvo brazgotino, ali na drugo stran)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   STRAH PRED PORODOM...
19.8.2005 12:10:59   
sheeba
jast sem se mučla 12 ur.dobro bil je prvi otrok ma nisem še pozabila bolečine in šive. ne vem če bom še enkrat rodila.moj mali ima 10m.mogoče je še prezgodaj.:love::love:

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   STRAH PRED PORODOM...
19.8.2005 12:50:22   
rumena
Če si bila šivana v prve boš tudi v drugo in sicer naj bi bil rez po istem šivu. Tudi mene je strah šivanja, sploh pa če imaš po tem take težave. Drugače pa naj bi v drugo porod potekal hitreje in lažje. lepega in zdravega:duda: ti želim.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   STRAH PRED PORODOM...
19.8.2005 12:51:13   
muki1
Masaža presredka baje ful pomaga, pa čaj iz malinovih listov, pa veliko žensk, ki je rodilo drugič, niso bile rezane. No, jaz sem rodila samo enkrat, so me ful rezali in pri šivanju so mi še vkleščili živec :bravo: :bravo: :bravo:, sem ful uživala.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   STRAH PRED PORODOM...
19.8.2005 12:52:45   
Anonimen
Po 12 urah umetnih popadkov, ko sem bila odprta 10 cm, je sledil carski rez... Bolelo...Ampak definitivno bomo vse naredili še vsaj enkrat... Nagrada je nepopisno lepa!

(odgovor članu Scarlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   STRAH PRED PORODOM...
19.8.2005 13:57:14   
aljaž-blaž
ni nujno da boš šivana jaz sem pri prvem bila pri drugem pa ne in rodila v eni uri in pol veliko poguma ti želim in ne misli na šivanje nobeden porod ni enak lp. maja:duda::rozica:

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   STRAH PRED PORODOM...
19.8.2005 14:16:50   
niksa
HAY. JAZ SEM BILA PO PRVEM PORODU ŠIVANA IN SEM IMELA DOLGO BOLEČINE. PRI DRUGEM PORODU PA SEM PRIŠLA V BOLNICO ŽE 7 CM ODPRTA TAKO DA JE VSE ŠLO **** HITRO. MI JE PA BABICA FUL POMAGALA S TEM KO MI JE Z ROKO RAZTEGOVALA PRESREDEK TAKO DA ŠIVANJE NI BILO POTREBNO. RODILA SEM PO 30 MIN IN SE PO PORODU POČUTILA ODLIČNO.RES VELIKA RAZLIKA OD PRVEGA PORODA, ZATO KAR POGUMNO.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   STRAH PRED PORODOM...
19.8.2005 19:37:13   
Annny
Enostavno se odloči za porod z EA, pa bo strah minil, ker boš vedela, da boš rodila brez bolečin. Srečno!
LP

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   STRAH PRED PORODOM...
19.8.2005 21:37:18   
metaa
Se totalno strinjam z Anny. Tud sekunde me ni bilo strah poroda celo nosečnost, sem bla ful pomirjena, ker sem vedela, da bom rodila z EA. Pesmica. Glih tko sem bla rezana in šivana, pa še vedla nisem za to.
Ne morem prehvalt tega čudeža!

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   STRAH PRED PORODOM...
21.8.2005 0:16:09   
anajmad
Mene je tud ful strah.Lani sem rodila v 6.mescu v res neznosnih bolečinah.Če pomislim,da sem imela cel teden popadke...in imam kar travme včasih,ko pomislim na porod.EA pri meni sploh ne pride v poštev zaradi pritiska in srčnega pulza.G. mi je obljubljala CR,za kar pa nisem preveč navdušena,ker sem zmeraj po narkozi tok slaba(sem dala dve operacije skozi v zadnjem letu).Tako,da mi preostane sedaj,če bo šlo po sreči do konca naraven porod z bolečinami.Res me je strah in se kar že zdaj psihično pripravljem.Bomo vidl,kako bo šlo.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   STRAH PRED PORODOM...
22.8.2005 20:49:29   
Mirna*
Mene je tud zmeraj bolj strah...prvic cr po 12 urah (1,5 cm), EA zaradi cr ne pride v postev...malo je izgledalo, da bom tudi tokrat imela cr, ker je :duda:cical na ritki, sem se ze sprijaznila in pomirila, zdaj pa se je obrnil...Sicer sem vesela, pa vseeno, tuhtam, kako bo, ali bom tud tolko casa dol lezala,preden se bo kdo spomnil kaj nardit...

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ali ste zadovoljne z izbiro nosečniških oblačil?
kincapika

Si želite več izbire nosečniških oblačil in kakšne?

Da, več elegantnih (26%)

Da, več športnih (31%)

Da, več ekstremno modnih (11%)

Ne (31%)

Število vseh glasov: 833

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!