Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: atopični dermatitis in kreme za sončenje 11.7.2011 7:16:44
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
V obdobju najhujšega AD smo malo mazali z Vichy zaščitno kremo. Sem pa brala zelo dosti dobrih izkušenj s kremami iz Hofera. Smo imeli že lani njihovo kremo in tudi zdaj sem kupila in nobenih težav. Je pa res, da trenutno nimamo težav s kožo, je pa hčerka hud alergik.
|
|
|
|
RE: atopični dermatitis in kreme za sončenje 11.7.2011 8:22:50
|
|
|
|
hubi
|
Eucerin.
|
|
|
|
RE: atopični dermatitis in kreme za sončenje 11.7.2011 17:59:53
|
|
|
|
Minja 80
|
Avene :)
|
|
|
|
RE: atopični dermatitis in kreme za sončenje 12.7.2011 8:47:16
|
|
|
|
Vilma
|
Mogoče je najbolje, da greš v lekarno in vzameš par testerjev. Tako boš najbolje vedela, kako malčkova koža reagira na določeno kremo. Mi sicer uporabljamo kremo Daylong, ampak kot vidiš, ti je vsaka dala drugačen odgovor in se boš tako težko odločila.
|
|
|
|
RE: atopični dermatitis in kreme za sončenje 15.7.2011 14:36:37
|
|
|
|
lučka 25
|
Daylong Baby faktor 30. So mi na podlagi AD pri hčerki priporočili prav to kremo in sem zelo zadovolja z njo. Ne mislim nobene druge uporabljati.
|
|
|
|
RE: atopični dermatitis in kreme za sončenje 15.7.2011 14:48:32
|
|
|
|
innes4
|
Jest pa moram iz prve roke pohvalit hoferjevo kremo za sončenje...jo uporabljam za 13mesečnega sinčka, ki HB nima AD, imam ga pa sama že od 1leta dalje in s to kremo nimam nobenih problemov, mi res zelo paše...sem pa tudi alergična na sonce, pa letos, ko se mažem s to kremo nimam nobenih alergij na soncu
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?