|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 9:18:33   
tea01
Dobro jutro!
Kako ste preživele noč in polno luno? Pri nas neverjetno zatišje:zmeden::zmeden: Nič ne dogaja!!:((

Kety, če si še med nami upam, da si se naspala.

Ali katere kaj ve kako je z MIševi????

Se tipkamo!

TEa01
Neposredna povezava do sporočila: 1
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 9:50:32   
Seven*
Sem se zbudila ob 6.00 s prebavnimi motnjami, pa sem sanjala da rojevam.. :)-:)-:)- Ja danes gremo rodit ne? Polna luna pa tak.. :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem ful utrujena. Se najbolj me j**** psiha. Jakob ima namrec se vedno vrocino, jaz pa cisto brez energije in sama z njim. Spet jamram. :((:((:((

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 10:03:20   
Jessy
Bomo držali pesti, da vam polna luna pomaga in greste rodit. Saj drgač pa kar izginevajo te avgustovke. Po moje bo Miševi že kmalu domov prišla z :duda: v naročju, ker se toliko časa ne javi.

Mi smo pa tudi občutili polno luno. Neja ni in ni zaspala od 20h pa do polnoči. Pet minut pred polnočjo jo je šele zmanjkalo, jaz pa komej še živela zraven. No, smo pa noč toliko lepše prespali!

Držim pesti, da greste po :duda:!!!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 10:12:27   
Pia73
Naj se vam mslo vmešam; jaz sem rodila na polno luno v juliju, točno na rok. Samo baje sedaj ni več porasta rojstev na polno luno, tako mi je povedala babica. Želim vam, da bo srečni dogodek čimprej,... 9nebesa

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 10:23:50   
hubi
Bom dala še jaz svoj lonček zraven. Jutri imam PDP pa vsi mi že cel teden grozijo s to luno, pa ni se nicccccc. Sem pa ze v stanju kaj podpisat samo da se bi kaj začelo dogajati.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 10:37:45   
tea01
midva imava pdp drugi teden, psiha pa dela 100 na uro. jst tud podpišem, karkoli.

T

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 10:56:00   
urši77
Ja, lahko lunci napišemo eno pisemce da naj malo svojega vpliva skoncentrira na na nas, ki že komaj čakamo da vidimo tele naše pikice:)
Mi je včeraj rekel G v porodnišnici na pregledu da se zna čez vikend kaj začet dogajat.če ne se pa vidimo v poned.zjutraj:( Sem že razmišljala če bi šla danes spat ven, da bi lunca obsijala trebušček-mogoče bo pa pol kaj:)
Me je včeraj celo popoldne nekaj hrbet bolel, kar naprej sem visela na wc-ju,trebuh boleče otrdeval v intervalih.....pa pride noč in vse to mine in izgine neznano kam:((

Sicer pa...ko je jabolko zrelo pade z drevesa.
LP

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 11:02:57   
Teya
punce, če se ne motim, luna začne danes zvečer :bravo: nič še nismo zamudile! ;)

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 11:19:33   
tina104
Sem bila ravno na CTG. Je med. sestra gledala oni list z utripi in popadki, pa je rekla: "A tu ste imeli popadek?" No, jaz nič ne vem o tem. Me takrat ni nič bolelo. Zdaj pa, ko sem se še malo sprehajala po mestu, pa so se res začele kar močne kao menstruacijske bolečine, ampak zdaj ko sedim, se je stanje malo umirilo. No, tudi jaz upam na polno luno - do zdaj sicer nisem opazila, da bi luna imela na mene kak vpliv :)-

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 11:21:23   
bonna
Mi imamo pa danes PDP in upamo, da bo res kaj na tej luni. Smo bli ravnokar na pregledu, CTG nic, odprta nic :)-
No, saj dan je se dolg...

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 11:41:36   
natasaxy
No tudi pri nas še nič. En teden pred PDP - jem. Ah punce, a si predstavljate da bi polna luna res tako vplivala, saj bi bila v porodnišnicah prevelika gneča, bi postel zmanklal. Ha ha...:)-Meni gre tudi že malo na živce k me tam spodaj skoz nekaj boli kao za M, to že celih 14 dni, pa ni nobene sledi, da bi se :duda: kam mudilo. No naše bebice že vejo kje jim je najbolj toplo. Uživejte v tem prelepem sončnem vremenu. Pa pa

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 13:11:08   
Teya
jst sem tako sitna, da prav boli!!!!! :ups::ups::ups: se mi kar smilijo ljudje okoli mene :ups: pa čist sem razdražljiva in full preveč občutljiva :ups: a je še katera taka smotkica, kot sem jaz?!? :zmeden: pa niti še nisem čez rok! :ups: mislim, da me je čist ubilo, ko mi je včeraj G rekla, da ne bo še nič:(...se veselim že kakšna 2 tedna, da bi nas kaj presenetilo :ups: saj vem, da sem smotana, ker se mi tako mudi, ma kaj ko bi tako rada že enkrat videlo to dete, ki tako (pre)močno razgraja po mojem trebuščku ;) a še katero gibi otročka že prav konkretno bolijo??? :ups: se prav malo bojim kakšnih dimenzij bo ta naš korenjak :ups:
natasaxy, če bi bili sredi zime, bi še razumela, da se raje stiska noter na toplem, ampak sredi avgusta????? res, da ni ravno tropsko poletje, ma več časa, ko bo čakal v zavetju, manj sončka ga bo čakalo po prihodu na svet :ups:

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 13:30:27   
natasaxy
Ja Teya mogoče te pa polna luna grabi in si zato tečka. Sej po moje smo vse po malem ker si želimo že, da hitro pridejo naši korenjaki na svet. Na to žal ne moremo vplivati, tečnoba pa nam tudi ne bo pomagala pri tem. Raje uživajmo še zadnje poletne dni, vsaj vročina ni tako huda, ko bo prišel september pa bomo že vse veselo vriskale od veselja kako luštkane :duda: imamo. Pridne bodite. Lp

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 13:59:22   
Teya
natasaxy, saj vem, da maš prav, SAMO...:ups:

zdaj sem šele videla zadnji post, ki ga je včeraj napisala Kety :bravo: mogoče pa že imamo novo mamico :bravo:

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 15:24:29   
tea01
Kako je stanje popoldne??? Pri nas polna luna NIČ NE VPLIVA:((:((Pa tok sem jo komaj dočaka. Še 6 dni do PDP jst pa nervozna kot:hudicek:.

Želim vam lep vikend in da se bo čimprej kaj začelo dogajati. Jaz grem počasi domov!!

Lp, TEa01

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   AVGUST IN POLNA LUNA
19.8.2005 19:57:21   
andrejalj
Dan dan.....
Jaz mam tudi še 6 dni do PDP pa nič. Danes sem bila na pregledu in nč od nč, nč popadkov, nč odprta, nč menstr. bolečin ali bolečin v križu, nč od nč.....:zmeden: Nervozna pa nisem nič...ko bo pa bo, čeprav ne bi imela nič proti če bi že bilo.;)
Cel naslednji teden je moja G na dopustu, jaz imam pa ravno PDP in je rekla, da se naj na PDP kar v porodnišnici zglasim, ker itak tudi če rodim kasneje več kot 3 dni ne bom- mi je zatrdila na sveto...faca je ni kaj- sem se ji malo smejala pa je rekla, da ima dobro statistiko. :)- No če se bo pa kaj prej začelo pa itak direkt šibam v porodnišnico...ja, v vsakem primeru grem naslednjič v porodnišnico. 9nebesa
Sem prišla domov, pa vsi razočarani- kaj delam doma? :zmeden: Sem presenečena nad bratom, je tok v pričakovanju kakor, da bi bil :duda: njegov. Pa :love:, kok šele on čaka?...Res vsi komaj čakamo da pride naš :duda: na svet.
No, avgustovke.....lep večer in lunino noč želim vsem. Pa da jutri vidimo koliko se še beremo...:bravo:

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?