Roberta69
|
Buggypod res izgleda zanimivo . Bi mi pri ta starejšem sinu na začetku ful prav prišel, ampak sem potem študirala glede cene pa uporabnosti, pa potem nisem šla v nakup, ker je bil sin že kar velik... Sem ful hotela buggy board, pa ni nobeden pasal na naš voziček (čeprav problema s spanjem tako in tako ne bi rešili)... Tokrat pa gledam na vse skupaj malo drugače, ker bomo imeli le dva dojenčka in sem kar prepričana, da bi bil voziček za 2 obrestovan nakup oz. da če ga ne bi/bom imela, mi bo kar skos nekaj manjkalo, bi se pa, če bi vedela, da takšni obstajajo, zanj odločila že na začetku, ampak takrat nisem gledala tako daleč, pa čeprav sva skos govorila, da bova imela 3 . Tisti, ki ga imam jaz ogledanega, VOZIČEK ZA 2 ni nič okoren, širok toliko kot eden, in po moje kar uporaben, nisem pa še uspela iti v trgovino in si ga podrobno ogledati niti naštudirati, za kateri model bi se odločila. Denarja je pa kar dosti, ja, samo se tako rada sprehajam in poskušam iti še posebej z otroki povsod na peš, da mi to res veliko pomeni. Za klasičen voziček za dvojčke se nikoli ne bi odločila, ker se mi zdi, da so uporabni glih samo za po asfaltu in lepih poteh, mi pa radi malo skrenemo . In ja, spanje, to je ključnega pomena. Meni je na začetku fuuuul manjkalo, ker smo šli velikokrat v zoo, na Rožnik, v Tivoli, itd., za dalj časa oz. glih tako, da je bil vmes čas za spanje, pa nisem imela ta starejšega dobro kam dat, potem sem ponavadi ta malega dala v pouch in ta velikega v voziček, včasih pa celo oba v košaro vozička , pri športnem delu nam pa nekako ne znese, ampak zdaj ta starejši že nekaj časa doma popoldan več ne spi, tako da ni več panike. Če se odločim za nakup, upam, da ne bo stran vržen denar.