|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   crtica na testu
2.7.2011 21:09:57   
canis
Pozdravljene!

Kaj mislite o tej situaciji?

10 dni po ovulaciji in 5 dni, preden bi morala dobiti user posted image   sem naredila test, baby check mini, ki ima, koliko je meni znano, zelo nizko občutljivost (10 mIU/hCG) naj me katera popravi, če se motim.

Pojavila se je zelo rahla črtica, vendar dobro vidna, videl jo je tudi fant (ne samo zmešana jaz), roza barve in v dovoljenem času.
danes, 12 dni po ovulaciji in 3 dni pred user posted image , je črtica še zmeraj rahla in se ni nič ojačala....
Kolikor sem si prebrala o teh stvareh, bi morala biti vedno temnejša, ker bi moral hcg hitro nartaščati.
Če se test, ki zazna
10 mIU/hCG ne obarva konkretno, si ne predstavljam, kako bi se lahko čez 3 dni clear blue, ki ima višjo občutljivost in velja za 99,99%.

Sem preveč nestrpna? Veliko žensk ima pozitiven tudi clear blue že 3 dni pred user posted image
Včeraj sem naredila enega no name, ki ni pokazal črtice, ker ima višjo občutljivost, tako da predvidevam, da je raven hormona nizka in se ne dviguje.

Panika? ali ne panika?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: crtica na testu
2.7.2011 21:13:05   
blaža
Počakaj še malo, ko bo izostanek menstruacije, pa ponovi test. ne prehitevaj. vem, da je težko, sem bla sama ista.user posted image .

se pa zna zgodit, da na dan menstruacije, vse skupaj gre,.. in če delaš prej teste,.. si pol razočaran, če ti je kaj pokazalo. tako se je meni enkrat zgodilo.

raje še malo počakaj, da bo sigurno.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2011 16:47:34   
Taddy78
Hormon se podvaja na 2 dni, tako da še ravno ni za delat neke panike. Če si 10 dan imela recimo vrednost 20, je 12 dan bila ta vrednost komaj 40 in to je še vedno hudo nizek  hormon. Počakaj do M in če je ne bo, naredi test tisti dan. Če bo noseč. črtica vidna, šibka ali močna, pomeni da si user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2011 21:29:23   
canis
Hvala punce!

Danes bi jo morala dobit, pa je nisem, tako da sem naredila first sign test in je bil pozitiven, tako da izgleda da raste :)
No, zdaj pa dalje zbirat informacije, pomembne za nosečnost user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2011 9:14:49   
Jada82
Canis, pri meni je blo isto ... .sem že prejšnji teden delala test, čist čist blaga črtica, da nisem niti vedla al je ... no moj jo je tud videl ... danes pa je dan D, zaenkrat user posted image še ni, črtica na testu pa kar konkretna user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo tudi tebi .... se boš selila med Marčevke 2012, bova tam klepetali? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2011 10:31:14   
canis
superuser posted image
ok, se vidiva med marčevkamiuser posted image

srečno in zdravo user posted image ti želim user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2011 10:32:38   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: canis

Hvala punce!

Danes bi jo morala dobit, pa je nisem, tako da sem naredila first sign test in je bil pozitiven, tako da izgleda da raste :)
No, zdaj pa dalje zbirat informacije, pomembne za nosečnost user posted image

ČESTITKE user posted image

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2011 12:01:12   
hmm...
Iskrene čestitke.user posted image user posted image Zdravo user posted image in user posted image ti želim.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2011 8:15:42   
miamama
Hej punce. Včeraj zvečer sem naredila Clear Blue (točno en mesec po nezaščitenem odnosu, ki je bil ravno na sredini ovulacije). Še preden je bila minuta mimo se je pojavil +, vendar takšen, da je bila navpična črtica na levi strani lepo vidna, ni pa bila enako široka kot vodoravna, kar naj bi po navodilih bilo.Jaz sem sicer prepričana da je to to, ampak vseeno me zanima vaša izkušnja.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2011 8:43:41   
Jada82
miamama, jaz sem tudi prepričana, da je to to! Če ne bi bilo, črtice sploh ne bi bilo, verjemi!!!!!
Tako da, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa pridruži se nam marčevkam na sosednjem forumu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miamama)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2011 11:52:59   
miamama
Hvala!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2011 7:41:40   
miamama
vprašanje številka 2. Kako je potem mogoče, da je bil včeraj samo -. Kateri "laže" in kateri ima prav? Po mojem bom danes naredila še enega. Se je kateri že to zgodilo? Pri prvi nosečnosti je bil CB + že 15. dan po D-day, en teden kasneje pa je bil + na CB že prej kot v minuti.

Lp,M

(odgovor članu miamama)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.7.2011 8:10:01   
Anonimen
miamama, po mojih izkušnjah tanka navpična črtica ne pomeni nosečnosti. Vendar to še ne pomeni, da nisi user posted image . Mogoče samo še ni dovolj hormona. Srečno.

(odgovor članu miamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.7.2011 11:21:36   
Jada82
A res?!?!?
Ja, najboljš, da ponoviš .... magar s kakim drugim testom? Al pa kupi digitalni CB, ta bo ziher!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.7.2011 13:55:21   
miamama
Ja. Tudi v lekarni je bila začudena ko sem šla po nov test. Poskusim jutri zjutraj, pa bomo videli.

Pozdravček.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.7.2011 8:31:25   
miamama
Več sreče prihodnjič. Očitno je bil prvi test res lažen rezultat. Gremo dalje.

Lp,M

(odgovor članu miamama)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.7.2011 8:52:26   
Jada82
user posted image user posted image user posted image user posted image
Oh, saj ne morem verjet! user posted image
Veliko sreče, pa da vama čim prej rata!!!!

(odgovor članu miamama)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.7.2011 9:11:25   
Katte
user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.7.2011 10:09:26   
miamama
Hvala. Glede na to, da trenutno ni bilo v planu ni kakšne panike. Bi bilo lepo, vendar že mora biti tako kot je. Zdej sva vsaj prepustila naravi. Ko bo ratalo bo. Morda že kmalu..
Pozdravček in prijetno poletje poletje s čimveč +ki vam želim!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?