|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bazen
1.7.2011 15:06:55   
katy83
torej, vedno sem imela željo imet takšen bazen pred hišo
http://www.merkur.si/sezona/poletna-oprema/bazeni/bazen-best-way-easy-set-244x76-cm.html
, pa smo ga zdaj kupiliuser posted image zdaj pa me zanima kakšne so vaše izkušnje s takimi bazenčki? mora črpalka non stop laufat? moramo vodo kaj zamenjat ali so tista sredstva za vodo ok za 2 meseca? in kako je z otrokom, starim 15 mesecev. so se vaši otročki kopali?

mi smo ga itak že kupili, tak da premislili si ne bomo, vseeno pa sem radovednauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bazen
1.7.2011 16:15:00   
nya_a
a tvoj bazen nima navodil :D? no, pa brez zamere, sam tole ti res mora vse pisat nekje - kar se pa tiče kopanja otroka - če ne pije skoz vode, tko kot naš, je to ok :)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2011 17:37:11   
katy83
ima navodila, ampak mene zanimajo izkušnje. user posted image

(odgovor članu nya_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2011 17:57:31   
K_a_t_i
Mene je pa vedno zanimalo, kok časa rabiš, da tak bazen napolniš :) Dej povej, plis. Hvala.
Pa uživajte!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2011 18:14:41   
ona
Da takle bazen napolniš,ti teče voda cel dopoldan,potem se ti pa dva popoldneva greje na soncu user posted image
Točno ne vem koliko kubikov,ma kot se bežno jaz spomnim ene 2 kubika vode gre notri....mi smo ga kupili enih par let nazaj in uporabljali smo ga dve sezoni,zdej sem se pa naveličala,ker je toliko dela z njim,da mi je bolj praktično zapeljat otroke do morja...imamo do najbližje plaže 25 km user posted image
Priporočam ti,da daš vsa ta sredstva notri,za alge,za...ne vem kaj in potem ti voda komot zdrži 2 meseca..tejle filtri dobro,da so prižgani vsakič ko se nehate kopat,mi smo ga prižgali po kopanju pod večer in je bil prižgan enih par urc,da je "premešal " vodo.
A,ja dobro je kupit tudi neko tako sestavino,ki je za otroke,da daš v vodo,da ne dobijo otroci kakšnih alergij...a,ja pa klor je treba dat in to je menda vse :)
če imaš še kakšno vprašanje pa kar vprašajuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2011 18:16:39   
ona
a,ja fajn je tudi kupit posebej neko tako ponjavo,ki plava na vodi in drži vodo toplo,da se ne hladi čez noč.
Pa še ena ideja,da ne boš vsak dan čistila listja in žuželk ven,ga magari celega pokrij z kakšno plastično foljo,da ti ne lezejo muhe noter user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2011 18:18:34   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Mene je pa vedno zanimalo, kok časa rabiš, da tak bazen napolniš :) Dej povej, plis. Hvala.
Pa uživajte!

mi smo polnili dobrih 5 ur

hvala, bomo uživali, samo da se sonček prikažeuser posted image

< Sporočilo je popravil katy83 -- 1.7.2011 18:24:22 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2011 18:23:46   
katy83
ona, hvalauser posted image
Ja, pokrivalo smo zraven dobiliuser posted image , tako da raznih žužkov in listja ne bo noter.
Ma, fora je, da sem si vedno tega želela, zdaj pa smo kupili in berem same negativne stvari po netu. No, ok, ti si 25km od morjauser posted image , to se menda res bolj splača it na plažo. Mi pa smo iz okolice MB in ko gledam cene raznih vstopnin za kopališča me mine, pa jaz sem na kopanju hujša kot otrok, mora bit sladoled, pa kaki hamburger...pa potem nanese to kar nekaj €.
no, zašla sem iz temeuser posted image

hvala, hvala
če pa še bi katera rada delila izkušnje, je dobrodošlauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2011 18:34:00   
luka jan
Mi imamo takšnega, starega enih par let in še vedno drži.user posted image

Polnili smo ga par ur, voda se je dolgo grela, smo pa morali vodo zamnjat po enem mesecu. Sicer ne vem če smo krivi mi, ampak je bila tako umazana od smeti in vsega, da sem morala zamenjat. Noter daš klor, pa še nekj za ph vodo in obvezno pokrivaj, ker drugače vse mušice, muhe, listje...zleti noter. Pa fajn je met še sesalec za bazen da sproti čistiš, ker sicer se preveč vsega nabere noter.

Mi smo zadovoljni, ko bo ta spustil kupimo še enega. Cena je ugodna, užitkov za ta denar pa veliko.user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2011 20:08:05   
nya_a

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ima navodila, ampak mene zanimajo izkušnje. user posted image

evo, mal spodbude so punce rabile, pa imaš odgovor :)
veliko užitkov pri namakanju vam želim, in veš, če bi ga jaz mela doma, bi z veseljem s tabo delila izkušnje :)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2011 20:11:43   
mazana
Nam so ga eno leto kar gasilci napolnili. Imam pa še vedno v kleti solarno pokrivalo in pokrivalo proti muham itd...če kdo kupi;)

Smo se ga tudi mi po parih sezonah naveličali.

(odgovor članu nya_a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.7.2011 20:21:06   
magda_velepič
Mi smo kupili letos jacuzzija ampak vam povem dela z njim več kot deco.user posted image

Največja tragedija ni vreščeč hrup slabih ljudi temveč grozna tišina 'dobrih'.

(odgovor članu mazana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2011 23:16:07   
ona
Veš kaj,ti kar uživaj v bazenu,ti privoščim...meni pa kot sem rekla bolj paše morje user posted image
pa seveda poročaj o vseh užitkih,ki ti jih bo bazen nudil user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.7.2011 10:16:05   
katy83
hvala punce za vaše izkušnjeuser posted image
Bomo uživali, če se bo vreme izboljšalo, ker to kar imamo zdaj že par dni v MB ni podobno poletju. user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.7.2011 14:49:32   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

hvala punce za vaše izkušnjeuser posted image
Bomo uživali, če se bo vreme izboljšalo, ker to kar imamo zdaj že par dni v MB ni podobno poletju. user posted image

Ne samo v MB, tudi drugje po naši državi vreme ni čisto nič podobno poletju.user posted image

Držim pesti za sonček in upam na tople čase.user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.7.2011 16:28:06   
mika
Bomo uživali, če se bo vreme izboljšalo, ker to kar imamo zdaj že par dni v MB ni podobno poletju.

Mi smo se kopali le 2xuser posted image . Upam, da bo zdaj kaj lepše vreme.

Tak bazen imamo 3 leto in ne vem kakošno delo imate nekateri z njim. Prvi dve leti smo dajali kemikalije ki so v vrečki (ena zadostuje za en teden) pa so zanič. Voda je postala kalna, pa še smrdet je začela. Letos smo posebej kupili klor, algecid in ph +. Navodila doziranja so gor, za kontrolo vode pa kupi škatlco s tabletkami (vse skupaj stane pribl 45 €). Tabletke obarvajo vodo v škatlci in po lestvici vidiš, če je voda taka kot mora bit. Edino kar je z bazenom dela je to, da z mrežo pobereš ven mrčes, ki pride noter kljub ponjavi...ostalo pa uživancijauser posted image .

Željo imamo postavit večji montažni bazen, pa tud to bo enkratuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.7.2011 19:00:58   
ona
Včeraj ste mi kar gušte naredile z kopanjem,tako,da smo šli danes lepo na morje in uživali 100 na uro,je blo topleje v morju kot zunaj user posted image
Ja tole vreme je res kr neki....poletje traja takorekoč 2 meseca in še takrat oz. zdej je mrzlo user posted image
Upajmo,da bo segrelo in boste uživale v namakanju user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.7.2011 21:15:31   
takotako
Mi imamo že tri leta malo večji bazen. Ker se ne splača vodo menjat smo kupili dobro črpalko, pleg tega vse kar se da dobit za bazen "kemikalije"uporabljamo samo ni  to škodljivo za otroke. Poleg tega pa po enemu mesecu mora tisti ki gre prvi v bazen NUJNO   z mrežo polovit muhe, marčes... enrkat na teden pa "posesat"bazen. Vode pa ne menjavamo nič razen če kdaj dolijemo. ga pa imamo cca.3 mesece postavljen.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?