|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   regresa pa ni
30.6.2011 12:06:22   
ninini
Kaj naredit vprimeru da ne dobiš regresa?Moja mama je že 7 let na tej firmi in vsako leto je slabše,delajo po 10ur dnevno za 560e o regresu tudi ni ne duha ne sluha.Bilo je že petkrat rečeno da bo zdaj nazadnje da bo do konec meseca nakazano,evo danes spet nič,enostavno jih imajo za norca,ker vsi ta glavni pa skoz poudarjajo da poslujejo pozitvno in da se nimajo kaj bat.Danes naj bi bil tako tisti dan ko se naj bi regres izplačal zakonsko,a ne?Ampak na firmi pa noben ne ve kdaj bo,samo pravijo da bouser posted image .Ali delavci sploh lahko kaj ukrenejo,izpostavljat se noben noče ker se pač normalno bojijo za službe in se nobenmu nočejo zamerit,ampak a res ne preostane drugega kot samo čakat user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: regresa pa ni
30.6.2011 12:14:20   
m_o_i
,izpostavljat se noben noče ker se pač normalno bojijo za službe in se nobenmu nočejo zamerit

...in to sefi vidijo, zato pa je, tako kot je(zal)...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2011 12:47:59   
ajataja
Kaj naredit res ne vem,ampak razumem pa čisto,da se noče noben izpostavljat,ker tisti,ki delajo za minimalne plače se še bolj bojijo za svoje službe ker že tako nič nimajo,delodajalci pa jih izkoriščajouser posted image in tukaj bi morala poseč država ne pa da pusti tako ravnanje.Ne vem mogoče delavci prijavijo na inšpektorat za delo,mogoče se da pod anonimno je pa spet vprašanje po kolikem času bodo ukrepali,ker vsi vemo da take zadeve trajajo v neskončnostuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2011 13:25:49   
m_o_i
ravno ta teden se je zgodil primer, za katerega vem iz prve roke: v firmo je prisla delovna inspekcija(se ne ve, zakaj oz. kdo je kaj prijavil) in med ostalimi zahtevami je bilo tudi to, da se mora regres izplacat do konca meseca.
pa ni bilo govora o regresu pri prijavi(menda), ker ga je delodajalec vedno izplaceval in to vec kot obveznega; je bil pa res vedno izplacan malo kasneje...

hocem povedat, da ziher se da z anonimno prijavo dosect kaj user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2011 22:01:11   
Poka
Na firmi, na kateri je zaposlen moj partner, so direktorja najmanj 100x prijavili inšpekciji zaradi različnih stvari, tudi zaradi neplačevanja regresa. Inšpekcija je prišla tudi ene tolikokrat. Inšpektor in direktor družbe potem čez vikend skupaj pijeta.

A lahko sploh kaj narediš? Očitno se lahko vsak dela norca iz ljudi in sploh ne vem, kako lahko nekateri dopuščajo tako izkoriščanje. Jaz bi se po mojem skregala do konca, pa še kaj drugega. Zato sem vedno želela bit samostojna, v smislu, da imam svoj posel, kjer so vzponi in padci, borba vsak dan, ni pa občutka izkoriščanja in če ti plačajo delaš, če pa ne, si pa naj sami naredijo, če znajo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2011 12:37:09   
Sa.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Na firmi, na kateri je zaposlen moj partner, so direktorja najmanj 100x prijavili inšpekciji zaradi različnih stvari, tudi zaradi neplačevanja regresa. Inšpekcija je prišla tudi ene tolikokrat. Inšpektor in direktor družbe potem čez vikend skupaj pijeta.

Tudi jaz poznam enega takega tička. Vse ima podkupljeno. In kaj moreš? Nič! če ti kaj ne paše vzemi knjižico in via drugam.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2011 14:45:35   
darja.mark
Pri nas je tako, da regres dobimo šele decembra, nekateri šele naslednje leto januarja, februarja. Res je, če bi država malo zaropotala bi se dalo marsikaj spremenit, tako pa se folk boji za službe in itak da noben nič ne upa zinit, da ne bi ostal na cesti. No, ampak mi ga vsaj dobimo, pa čeprav pozno.

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2011 20:38:10   
Poka
Zato ker si noben ne upa zinit, bomo pa itak vsi naj***li. user posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.