|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   7, 5 mesečniki...
18.8.2005 21:24:59   
skuštrana
Zanima me kaj vse že znajo vaši malčki? Naša pomaha, pa ploska, pa zakašlja, če čuje koga da kašlja, na veliko se plazi in dviguje v stoječ položaj, odpira vrata od omare ter se smeji raznim neumnostim. Uživa, če me vleče za lase!! ...Saj vem, da se otrok ne primerja pa me vseeno zanima. Ne poznam namreč nobenega otročka toliko starega, me je pa danes soseda razjezila, ker mi je rekla, kaj še malo pa bo stara 8 mesecev pa še ne prepozna kdo je babi in kdo dedi????:ups::(

Aha, pa še to..Koliko zob že imate? Mi še vedno čakamo prvega:zmeden2::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   7, 5 mesečniki...
18.8.2005 21:40:13   
Anonimen
Se ti javim, čeprav bo Nejc dopolnil naslednji konec tedna šele 7 mesecev. Upam, da ni nič narobe. Sicer mi ni najbolj jasno, kako bi naj tako majhen prepoznal babico in dedija??? Mislim, vesel jih je, kot vseh ostalih ljudi, ki pridejo, da pa bi vedel, da sta to babica in dedi, pa valjda, da ne. Kaj je soseda mislila, da jih bo kar klicala že tako ali kaj?:zmeden2:

Naš še ne zna pomahati. Prejšnji vikend se je začel plaziti, sicer z muko, glavo tišči v tla in potem se muči z nogico, ampak mu uspe. A je cel prepoten zraven. Veselo kašlja, da pritegne pozornost. Veliko poje in spušča glasove. Grabi vse okoli sebe, kar vidi, najraje klofta po tipkovnici. Obožuje našo kužiko, ure in ure bi jo lahko nepremično gledal, kaj dela. Nonstop se prevaljuje s hrbta na trebuh in pase kravice. Vse, kar mu daš, da v usta in na tak način skuša spoznati predmet. Uživa v kopanju. Ko smo ga veliko kopali zunaj, ko je bila vročina, se je naučil čofotati in ploskati po vodi. Zdaj pa imamo težave, ko ga kopamo v banjici v kopalnici. Vsi plavamo v vodi. Bomo ga počasi morali preseliti v veliko banjo.
Jeva že 2 obroka na dan na žličko. Kar pridno papca večino stvari.

In še in še bi lahko naštevala. Je pa največji cartl na svetu, moj najdražji, poleg atija seveda.:love::)

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   7, 5 mesečniki...
18.8.2005 21:40:45   
Anonimen
Aja, zobkov pa še ni.:zmeden2:

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   7, 5 mesečniki...
18.8.2005 21:53:07   
sarči
Podobno kot Blacky,čeprav naša se še ne plazi naprej,ampak sam rikverc!Kadar jo posedem v stolček za papat reče mam,mam,pa kadar je fuuull lačna tudi reče mam mam,ko gremo spat vedno govori abab:zmeden:,ko grem proč od nje kliče mama,ko vidi tatkota reče tata,mahanje ji gre bolj slabo,le starejšim ljudem maha:)-:)-mam teto v domu upokojencev in sam tam maha nonkicam,ki jo ogovarjajo...kaj še:zmeden::zmeden2:
Najrajši se dere po trgovinah tako d mi je že nerodno,pa fuuul se krega z igračami,jo pustim da se malo sama zamoti pa se potem fuul krega:)-:)-:)-
Zakon so tej miceni:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   7, 5 mesečniki...
18.8.2005 21:54:12   
sarči
Aja,zobki so pa že dva(pri petih mescih,zdej pa že 2,5 mesca nič:zmeden2::grrr:)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   7, 5 mesečniki...
18.8.2005 21:56:41   
tinčica
naš je tud tam nekje kjer je od blacky, samo da naš se ne plazi, ker je očitno pretežak (12,5kg ) in se zna samo metat, drugač pa imamo 3-4 obroke gostega na dan dam mu že vse povrsti, pa 5 zobkov.

drugač pa skoz sam ploska pa renči, pomahat pa res še ne zna.

lp

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   7, 5 mesečniki...
18.8.2005 22:13:10   
Anonimen
Zdaj pa mene par stvari zanima: ali ste jih učile ploskati in mahati ali so se to naučili sami?? Ker naš to nič ne obvlada. :(

Potem me zanima, Sarči, ko gresta v trgovino, v čem jo imaš ali jo na rokah nosiš? Ker bomo tudi mi sedaj šli enkrat prvič v trgovino, da vidi, kako je tam. Ja, do sedaj mi ni bil problem ga pustiti pri mami, ker živimo skupaj, pa sva v miru nakupovala. Kako pa se dere po trgovini, a cvili al joče?:zmeden2:

Pa kako to, da že tvoja govori, sarči, kdaj je začela? Jaz mu cele dneve trobim: mama, ata,...... pa mi samo cvili nazaj in se mi smeji. Tudi, ko ga dam v stolček in slinček privežem in že ve, da bo papica, začne cviliti od veselja, nič ne govori.:(

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   7, 5 mesečniki...
18.8.2005 22:28:46   
sarči
Blacky,mahati je začela kot pravim pred domom upok.,sem bla na obisku in tam je en velik lep parkič in s teto sva tam sedele pa je pršlo en kup tistih nončk mimo(zanimivo-dojenček v domu upok.:)-)in ji mahale in me je kar presenetla k je začela mahat nazaj tam pri kakšnih 6 mes.,a ko sem prišla domov tega ni hotla več naredit in še danes ne!Sam pr teti:zmeden:!
Mislim,ko pa gremo v trgovino je pa res groza:)-:)-:)-,cel cajt se dere ajajaja,pa vrešči pa momlja,pa se krega,ampak prov res krega dejdejdje:)-:)-:)-,tako d ji včasih prav zamašim ustka,ker mi je nerodno,po moje so ji zanimive stvari po trg.,joče pa ne nikdar!
Govori pa ene pol mesca,morda mesec,mama samo kadar je zaspana in ko me vidi it proč,tata pa res kadar ga vidi,smo ble same s taščo pa njeno sestro en teden v hribih,pa ni rekla niti enkrat tata,potem ga je pa po enem tednu vidla pa tatatat!Ne moreš verjet!
Mam mam pa reče tud že kakšne 3 tedne,vsaki krat ko jo posedem pred mizo!
Počakaj,v 10 dneh se ogromno spremeni!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   7, 5 mesečniki...
18.8.2005 22:44:23   
NIN@
Naš Bor je iste starosti, pa še tudi ne puza pa čeprav sva se zelo tudila...pa mu zgleda ni zanimivo. Zdej že samostojno sedi in mu je to trnutno najbolj zanimivo. Rad se vozi v vozičku in rad ima gužvo oz. gnečo. Trgovine obožuje in rad se z avtom vozi. Tehta 8,900 kg v dolžino pa meri 75 cm. Ful se na nogice postavlja pa prestopa tudi sam mu jaz še ne dovolim hodit ker je baje to še prekmalu?? Rad je na najini postelji potem pa se po svoje vali sem in tja...

Lp
nin@

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   7, 5 mesečniki...
18.8.2005 23:21:16   
BaniT
Naša Maša ima en zob, čakamo drugega.
Je vse kar ji dam in kolikor ji dam- včasih se sprašujem, ali ni že preveč. Moja mama me včasih okrega, da ji preveč dajem (ima že kar precej čez 8 kg, velika okrog 70 cm. Rodila se je 3 tedne prehitro in precej drobna 47cm/ 2700g).
Puzat začenja.
Ogromno "čveka". To mi je ful sladko. Prava mala klepetulja. Ampak ne konkretno- ata, mama. Kar nekaj: žblj...
Ne mara biti na trebuščku. Razen če je pred njo kaj zanimivega (redko)
Uživa v kopanju (kdo pa ne?!)
Sama že sedi.Preobrača se s hrbta na trebuh in nazaj.
Rada gleda TV, opazuje okolico.
Zaljubljena je v moške :love:. Dedi in ati ji pomenita vse!

To je mislim, da vse!

LP, Bani

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   7, 5 mesečniki...
19.8.2005 11:20:07   
cleopatra
Mi smo ravno ta teden opazili prvi zobek in to spodaj. Plazimo se še zelo okorno, sedimo lepo že od 6. meseca, postavljanje na noge pa nam prav nič ne diši. Imamo tudi najljubšo pesmico, ki jo prepevamo v svojem jeziku ko jo slišimo. Ploskamo, mahamo, kričimo, se smejimo 100 na uro, skratka včasih je pri nas pravi mali cirkus.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   7, 5 mesečniki...
19.8.2005 11:22:32   
cleopatra
Še to sem mislila napisati- ko gremo v trgovino naša pikica sedi v nakupovalnem vozičku in po mojem bi se vozila cel dan tako je navdušena.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   7, 5 mesečniki...
19.8.2005 13:29:08   
Skabi
Draga Liza, tvoj žlahtnik (8m in 5 dni star) pa zelo rad pleše. Je ful hecen: stoji ob kakem stolu ali mizici, z eno roko se še mal pulca, z drugo pa klati in miga z ritko. Tudi peti zna, pa tak kot indijanci rad dela (z roko po ustih). Zna pozvoniti, včasih pomaha. Najrajši zleze v tuš kabino ali pa zunaj po stopnicah, potem ga pa jaz kao lovim. Rad se guga in vozi z Matevževim kolesom. Kakih 10 sekund stoji brez opore. Pa kak mali korak že naredi.
Omar in predalov sploh noče odpirat, spati tudi noče.
Naš ve, kdo smo ljudje okrog njega. ČE rećeš, kje je Matevž, ga poišče s pogledom.
Zobkov ma pa že ful: zgoraj eden mini, spodaj dva velika pa še eden majhen.
ČE sta tu, pokliči, pa se pripeljemo k vam.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   7, 5 mesečniki...
19.8.2005 14:01:32   
skuštrana
Skabi, žal nismo tam..Bomo pa od petka (next week)pa vse do 10.8, ker greta naša na morje pa pridemo "na dopust":)-:)-, tako da se -upam- vidimo.

Hvala vam vse, da ste se tako razpisale..
Ja, naša Liza že tud na veliko čeblja, nekaj časa smo vsi ba-ba, pa potem ga-ga in take fore. Ko se pa ponoči zbudi, potem je pa ma-ma...:zmeden::zmeden:
Vtrgovino gre tud full rada in full rada potuje..Samo, da se nekam gre. Ne mara pa bit cel dan doma (npr. ko je zunaj grdo vreme je križ).
Je pa ugotovila, da se najbolje stoji v posteljici in zdej je problem, ko jo dam spat..Se ji usta razlezejo v nasmeh in hop pokonci...Potem pa visi na ograji in se pogovarje sama s sabo:)
Ja, pa živali ima full rada..Ko opazi našo muco ali pa psa začne full vriskat in kričat..Pa smeji se kot nora.
Plazi se pa že 100 na uro. Jo komaj dohajam. Sedaj je izumila nek nov način plazenja, eno nogo postavi na stopalo, drugo pa na kolena in se tako nekako odriva..Ma, sploh se ne da opisat je pa full smešno.
Pa se priplazi do nizke mizice in se dvigne, nato pa pomeče na tla vse kar je na mizi:hudicek::hudicek:
Tako, da moramo že full pazit kaj in kje pustiš..
No, pa še in še je tega..

Mahanja in ploskanja je pa nisem učila je kar sama začela. Vrjetno nas je videla...Sem jo pa naučila, give me 5:)-:love:;)
Uživajte z vašimi malčki, pa se beremo...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?