|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koledar ovulacije
18.8.2005 19:55:05   
lenika
Pozdravljene!
Po prenehanju jemanja KT imam precej neredne M, pa vendar so se mi nekako ustalile na 35 dni. V koledarju ovulacije sem si izračunala, da mi morala imeti glede na dolžino ciklusa, ovulacije nekje med 17. 9n 22. dnevom ciklusa, jaz pa imam boleče jajčnike (špikanje in napetost) nekje med 12. in 17. dnem cilusa. Ali je možno, da je to ovulacija oziroma, da jo imam toliko prej?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koledar ovulacije
18.8.2005 20:11:10   
Anonimen
Ja, možno je vse. Če se ti špikanje pojavlja nekaj dni, potem to ni ovulacija, ker je špikanje ob ovulaciji dolgo največ nekaj ur. Lahko pa da te špika, ker se jajčnik pripravlja na to, da bo izločil jajčece, torej se pripravlja na ovulacijo.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koledar ovulacije
19.8.2005 8:45:02   
DrejcDrejc
Možno je, da ovulacija ni na sredini tvojega ciklusa - ni nujno, da pride točno. Jaz sem imela podobno bolečino kot tisto tik pred M, ampak je res trajala samo nekaj ur mogoče. Naj povem, da med jemanjem KT in še par mesecev za tem sploh nisem vedela, da ovulacija "obstaja", ker ni bilo nobenih znakov zanjo.
Sicer pa sem se naučila, da je itak brezveze študirat na ovulacijo, če seksaš vsak drugi (celo tretji) dan, potem je vseeno, če se ti O zamakne za par dni ali pa ne.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koledar ovulacije
19.8.2005 12:08:38   
bskrle
Ovulacija je lahko vsak ciklus drugačna, moraš upoštevati dvig balzalne temerature in kvaliteto sluzi. NA pamet računati je malo mim, razen če nimaš zelo točnega ciklusa.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koledar ovulacije
20.8.2005 8:31:10   
buča
Vse je mogoče.Jaz imam :hudicek: redne na 25-27 dni,ovulacijo pa imam zapoznelo,obakrat sem zanosila 19 dan ciklusa,špika pa me ene 3-4 dni približno od 13 dneva naprej....tudi g mi je potrdila,da imam zapoznele ovulacije,tudi :duda:je bila na začetku nosečnosti za okrog 4 dni premajhna.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?