|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skos ga maltretira
21.6.2011 13:55:04   
naja78
Živ!

ja sem brala post nižje.
tudi pri nas zjamo upijemo(ker nič ne zaleže),skoz se kregamo-pregovarjamo.....ker me mulca,bolj ta fvelik ne uboga ama nič.
je bolj živc,od malega.karakter dovolj težko vodljiv,star je 4,5 let.

mali je star 15 mesecev in kar cepeta ko ga vidi.

ta velik mu skoz nagaja,(suva,odrine,porine,preveč stisne),da mali ko ga vidi kar rata živčen,MAMI pa tud.

ne vem kako mu dopoverdat da to ne sme dalet.ok jaz vem da je to do neke meje normalno,vsaj berem,ampak kar je pa preveč je pa preveč.

ob enem se mata rada,je tudi z6aščitniški,sploh v družbi in nanj kar ponosen.
samo to nerganje in nagajanje je pa višek.
men in možu se meša.totalno usmerja pozornost nase(velik),jaz pa čedalje bolj opažam da ne zmorem tudio kosila skuhat,ker je mali totalno ogrožen.(ker če ga butne in ta prlčeti ob szteno ,...nevem kaj bo.)

kak nasvet????

aja kazen ne poomaga nobena,odvzem igrač tudi ne,se ne sekira,celo še bolj podivja????user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skos ga maltretira
21.6.2011 14:04:07   
dreamhorse
Loči ju, vsakega na svojo stran.... dokler se ne pomirita.... če sta tako navezana en na drugega, bo ločitev najhujša kazen... Ko se bosta zrausala ju loči za nekaj časa.. tako, da se ne vidita. Potem ju daj skupaj, ko se z njima pomeniš (tavečjim)... če se ponovi, ponovi vajo.. Vztrajaj..

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2011 12:55:33   
ksenija12
Kaj naj rečem drugega, kot da to je 'v naravi'. Sem zadnjič gledala eno oddajo o življenju leopardov in sem se prav nasmejala, kako se mladiči med seboj ves času ruvajo, lovijo, valijo po tleh...in po mami:) Pri nas pride obdobje, ko se naša dva, ki eden brez drugega ne moreta, ves čas ravsata. Starejši malega žgečka, mali nazaj, un ga začne vlečt za lase..non stop..dirkanje po hodniku, ko samo čakam, kdaj bo kateri priletel kam v rob..Kadar imam kaj neodložljivega za narest, ju pač ločim, vsakega v svojo sobo za 10 minut, ker drugače ne gre. Kadar pa ni kaj nujnega, pa začnem nekaj z njima delat, usmerjeno-začnemo brat knjige, se z avti igrat, ven na sprehod. In to zadnje najbolj pomaga - fizična aktivnost. Je pa res, da zato ker smo cele dneve zunaj, je doma malo manj narejeno..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2011 20:35:25   
Leela
rekla bi iskanje pozornosti

kakšen dan na teden si vzemi čas samo zanj (tavelikega fanta), pojdita nekam ali zvečer kaj skupaj delata...Mogoče bo pomagalo.

aja pa pogovarjaj se z njim takrat, prijateljsko, da on je tvoj tavelik fant in da je bratec še mičken zato mu mora pomagat...pozitivne stvari. Za dobre stvari ga vedno pohvali.

< Sporočilo je popravil Leela -- 22.6.2011 20:39:39 >

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?