Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako in kdaj zamenjati vrtec/enoto vrtca? 17.6.2011 12:23:24
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaksunamun A mi lahko mogoče katera pove kako in kdaj se lahko zamenja enota vrtca/vrtec? Zanima me za vrtce v Ljubljani. Hvala. Najboljše, da pokličeš v dotični vrtec in vprašaš.
|
|
|
|
RE: Kako in kdaj zamenjati vrtec/enoto vrtca? 17.6.2011 12:52:44
|
|
|
|
mate0ja
|
jaz sem se zanimala za to pred nekaj meseci. Vrtca ne moreš zamenjat, lahko pa zamenjaš enoto znotraj enega vrtca. Kadarkoli lahko oddaš prošnjo in če se sprosti mesto v izbranem vrtcu ti ga ponudijo. Lažje pa je ta trenutek, ko se formirajo skupine. LP
|
|
RE: Kako in kdaj zamenjati vrtec/enoto vrtca? 18.6.2011 13:32:49
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Nasvet - ne kliči, ampak pojdi osebno tja. Nesi dopis s prošnjo ter obrazložitvijo zakaj želiš menjati enoto/vrtec. Še vedno namreč velja, da bolj si siten (naj bo to na prijazen način), več ti uspe. Pojdi pa čimprej, saj ravno zdaj oblikujejo skupine in verjetno bo kar nekaj takšnih, ki ne bodo podpisali pogodbe.
|
|
RE: Kako in kdaj zamenjati vrtec/enoto vrtca? 20.6.2011 12:17:55
|
|
|
|
anaksunamun
|
Hvala za odgovore. Sem že oddala prošnjo za spremembno enote vrtca, sadaj pa upam, da se bo kakšno mesto sprostilo še pred septembrom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?