Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo ob koncu šolskega leta 26.6.2011 16:38:40
|
|
|
|
črticaa
|
naš veliki nas je letos VSE spravil na rob obupa,..na koncu pa domov prinesel PRAV DOBER rezultat/spričevalo (in to res same 4, razen druba 3) noben ni mogel vrjeti,... res ne nameravali smo mu kupiti mobi oz on bi dobil mojega starega ker mu je všeč ,..jaz pa novega,...ampak nekako nam ni uspelo to storiti,... smo ga pa pocrkljaji s pregrešno večerjo,...tako da sam ni mogel vrjeti :) in tudi pojesti ne :) pa malo več je lahko igrice igral pa je sicer bo pa dobil sezonsko karto za letni /zunanji bazen,..tudi za to se je bilo vredno potruditi
|
|
|
|
RE: Darilo ob koncu šolskega leta 26.6.2011 17:00:34
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 mene je moj sin toliko prejezil letos, da sem vesela, da ni bilo ocen in da mi se ni potrebno razburjat 00 šjb09AY< A to so pa šifre za odličen uspeh naslednje leto?
|
|
RE: Darilo ob koncu šolskega leta 26.6.2011 17:18:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
moj starejsi (4.r) je prinesel domov 1 trojko (druzba) ostalo pa stirice in petice. tamali (2.r) pa je tudi dosegel cilje. samo nenormalno grdo pise. dobila sta 20 € od prababi in pradedija.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 26.6.2011 17:19:05 >
|
|
RE: Darilo ob koncu šolskega leta 26.6.2011 17:50:49
|
|
|
|
Fleka
|
Moja hčerka je za uspeh dobila nove rolarje.
|
|
RE: Darilo ob koncu šolskega leta 26.6.2011 19:25:51
|
|
|
|
ZARA
|
Jst sem pa mojo na zrezek peljala.
|
|
RE: Darilo ob koncu šolskega leta 27.6.2011 18:37:54
|
|
|
|
shewolf
|
Na kosilo smo šli.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?