|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ospen in bolečine v trebuščku
13.6.2011 13:42:52   
Teja29
Moj 4- letnik preboleva že drugo angino. Ko jo je dobil 1. sva dobila Ospen in ga jedla 10 dni, ptem je bil en dan ok, potem pa spet ponovitev angine in zdaj sva spet na Ospenu.
Pri prvi bolezni je imel odmerek 3,5 ml/ 8 ur, kar je bilo očitno premalo, ker se je takoj ponovila. Zdaj pa imava 5 ml / 8 ur.
Že pri prvi angini ga je bolel tudi trebušček in ni bilo apetita, zdaj pa je to še bolj izraženo. Poje zelo malo, ker ga potem takoj boli, v avtu mu je tudi takoj slabo. Mislim si, da je za to kriv Ospen, saj ga zdaj jeva že 18 dni, z enodnevno pavzo seveda. zdaj nama je pediater predpisal pa 12 dnevno terapijo, da bo ja prijelo.

Zanimajo me vaše izkušnje glede trebuščka in Ospena. Ves čas mu dajem tudi probiotike Biogaia.
Sem že čisto obupana, ker je že 20 dni skupaj bolgi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ospen in bolečine v trebuščku
13.6.2011 15:25:04   
Janya
Nobena od mojih ne  prenaša Ospena...jim je bilo tudi slabo in so še tretji dan bruhale ampak samo po dozi ospena, tako da nam predpiše summamed. Mislim pa, da ni fajn zdaj dajat probiotike vzporedno z antibiotiki. Počakaj da končaš terapijo pa potem, zdaj naj samo kakšen navaden jogurt več poje.

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2011 9:28:43   
suzi24
Ste se kdaj vprašali o vzroku angine? S tem, da dajetu troku zdravilo na zdravilo, le še bolj zastrupljate njegovo telo, ki si želi čiščenja. Angina ni nič drugega kot potreba po čiščenju telesa. Strupi, ki so se nabrali v telesu, si želijo ven. Glede na to, da se je že prvič zdravil z zdravili, ni čudno, da je zdaj še huje. Bolezni, ki se zdravijo tako, se zelo rade ponavljajo, praviloma je vedno huje. Zdravila so strup za želodec. Dajajte mu zdravo hrano, veliko tekočine, predvsem pa veliko sadja, pa bo takoj bolje.

Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje zbolela, če pa sem že, sem to odpravila v enem dnevu.

Za to pa je seveda potreben drugačen pogled na zdravje, iskanje vzrokov ne odpravljanje posledic z boleznimi. Zdravnikom in farmacevtom zaradi dobička naravni načini zdravljenja niso po volji.

Želim vam veliko zdravja, več informacij o tem pa lahko najdete tudi v knjigi našega društva, ki jo najdete na povezavi http://www.zdravje-prehrana-hujsanje-dieta.si. Če ne drugega si preberite uvod v PRELISTAJ ME.

Obilo zdravja vam želim.

Suzana

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2011 9:52:43   
oka
Žal grejo antibiotiki in želodčne težave z roko v roki. Mogoče mu ne ustreza sirup oz. kaka sestavina v sirupu. Vsaj pri moji hčeri je bilo tako, da je sirupe slabo prenašala, tako, da zdaj, takrat, ko je AB potreben dobi tablete. Se mi zdi, da je dosti bojše. Kar pa se probiotikov tiče imam pa v spominu, da jih ni dobro dajati hkrati z AB ampak mora med dozo AB in probiotikom miniti vsaj dve uri. TAko, da, če je res tako hudo, bi bilo mogoče najboljše, da pokličeš pediatra in razložiš kako in kaj.

LP in hitro ozdravitev

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2011 9:56:29   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: suzi24

Ste se kdaj vprašali o vzroku angine? S tem, da dajetu troku zdravilo na zdravilo, le še bolj zastrupljate njegovo telo, ki si želi čiščenja. Angina ni nič drugega kot potreba po čiščenju telesa. Strupi, ki so se nabrali v telesu, si želijo ven. Glede na to, da se je že prvič zdravil z zdravili, ni čudno, da je zdaj še huje. Bolezni, ki se zdravijo tako, se zelo rade ponavljajo, praviloma je vedno huje. Zdravila so strup za želodec. Dajajte mu zdravo hrano, veliko tekočine, predvsem pa veliko sadja, pa bo takoj bolje.

Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje zbolela, če pa sem že, sem to odpravila v enem dnevu.

Za to pa je seveda potreben drugačen pogled na zdravje, iskanje vzrokov ne odpravljanje posledic z boleznimi. Zdravnikom in farmacevtom zaradi dobička naravni načini zdravljenja niso po volji.

Želim vam veliko zdravja, več informacij o tem pa lahko najdete tudi v knjigi našega društva, ki jo najdete na povezavi http://www.zdravje-prehrana-hujsanje-dieta.si. Če ne drugega si preberite uvod v PRELISTAJ ME.

Obilo zdravja vam želim.

Suzana

Iiiiiii kakšna luštna reklamica.....nad streptokoke z jabolčko user posted image  

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu suzi24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2011 10:48:38   
oka
Iiiiiii kakšna luštna reklamica.....nad streptokoke z jabolčko user posted image

A ne, jaz sem si pa tako glavo razbijala kako naj preprečim angine pri mali madam. Na pa sem imela rešitev pred nosom oz. pri zelenjavarjuuser posted image

No pa šalo na stran. Res je, da se AB-ji včasih predpisujejo kar tako na lepe oči in da je treba vztrajat pri vzemu brisa in odvezmu krvi ampak lepo prosim, vsakemu laiku je znano kakšne posledice puščajo nezdravljene oz nepravilno zdravljene angine in s tem se vsaj jaz pri svojih otrocih ne igram.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?