Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nekakovostne fotke v Harvey Normanu 12.6.2011 11:49:20
|
|
|
|
hmm...
|
Jaz bi nesla nazaj in zahtevala, da popravijo ali pa vrnejo denar. Ne morejo oglaševati nekaj, česar ne delajo. Pri čem takem pa res postanem jezna. Bolje za njih, da se to ni zgodilo meni. Hvala, da si nas opozorila in upam, da ti uspe kaj rešiti. Poročaj.
|
|
RE: nekakovostne fotke v Harvey Normanu 12.6.2011 17:09:41
|
|
|
|
nestea
|
Sem nesla nazaj in prodajalec mi je rekel, da je pač takšna dimenzija papirja, on ni naredil nič narobe, zato tudi ni mogel nič popraviti. Jaz tudi sovražim takšne napake in me prav zanima, kako ostali kupci gledajo na to - ali jih je vseeno ker je takšno odstopanje, cena pa ugodna. Jaz osebno imam rada kvalitetne stvari in če malo pobrskaš naokoli, dobiš tudi dobre stvari za primerno ceno, ni treba, da je vedno najdražje tudi najboljše. Kam pa vi dajete razvijati fotografije, kje ste zadovoljni glede na ceno in kakovost storitve?
|
|
|
|
RE: nekakovostne fotke v Harvey Normanu 12.6.2011 18:57:50
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nestea Kam pa vi dajete razvijati fotografije, kje ste zadovoljni glede na ceno in kakovost storitve? Pri Fotofinishu v Mercatorju. Cena za sliko je 11 centov, vsake toliko je pa akcija in so po (bile) po 7, zdaj so pa v akciji 8. Potem jih dvignem v torek in koritim še 10% popust na nakupe. Na fotke nimam pripomb.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?