|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podpora partnerja
10.6.2011 9:18:05   
ares1
prosila bi za kakšen nasvet oz. mnenje:
nenačrtovano sem zanosila in sem se kljub nasprotovanju partnerja odločila otroka obdržati. Že prej imava 4 letno hčerko. Klub temu, da se za drugega otroka ni strinjal in se tudi do danes, ko sem noseča 4 mesece še ni sprijaznil se mi zdi grozljivo to, da me pri težjih opravilih opazuje, ko ga prosim za pomoč pa pravi da naj sama nosim posledice in da on že ne bo trpel zaradi moje neumne odločitve. Da ne bom dolgovezila s posameznimi primeri me zanima kaj bi storile ve v takem primeru. Saj to ne more bit ljubezen. Saj človek bi pomagal tudi tujcu oz. tuji noseči ženski če bi videl da se muči. On pa ne pomaga niti meni. Res rabim kakšno vzpodbudno besedo ali nasvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podpora partnerja
10.6.2011 9:26:01   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: ares1

se mi zdi grozljivo to, da me pri težjih opravilih opazuje, ko ga prosim za pomoč pa pravi da naj sama nosim posledice in da on že ne bo trpel zaradi moje neumne odločitve.

tvoje neumne odločitve???? haloooooooooooo???? pa kaj ko sta sexala, se tega ni zavedal??? al je bil takrat unih 20min. (ne vem kolko) odsoen??? user posted image user posted image
takih moških res ne razumem.....
HB nimam takega primera,ker moj mož (na srečo) je čist kontra tvojemu.... vedno mi je pomagal, stal ob strani.... ne vem kaj ti svetovat? mogoče kak pogovor med vama?
zakaj pa je njemu zdej hudo narobe,če imata še enga user posted image  ? ste v stiski? brez joba? imate težave s prvo hčerko? ima ljubico ? sorry ne vem kaki so razlogi....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2011 9:35:08   
ares1
kar se tiče financ - pač preživimo lahko si privoščimo 1x letno dopust in tudi sicer nam ne manjka kaj, res pa ne živimo v izobilju. Res tudi starejša hčerka precej boleha, vendar vedno sama obiskujem zdravnike, ne obremenjujem ga s temi stvarmi, čeprav bi bilo lepo in prav, da bi tudi sam kdaj šel skozi te stvari. Ne rečem, da ni prizadet, ko sva z malo v bolnici, kar se zgodi kake 3x na leto. Vendar se mi to ne zdi zadosten razlog. Jaz sem tista, ki mora gledat ko otroka pikajo, ležat z njo v bolnici tudi 'po 10 dni, pa me to ne odvrne od tega da bi imela še enega otroka. Prav razmišljam, da bi ga zapustila, saj človek nima srca. Ja mogoče ima celo ljubico, pa take stvari itak partner zadnji izve, zato temu ne posvečam preveč pozornosti, ne izključujem pa te možnosti

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2011 9:39:05   
Anonimen
je cajt da odideš

(odgovor članu ares1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2011 9:46:17   
Belen

kar se tiče financ - pač preživimo lahko si privoščimo 1x letno dopust in tudi sicer nam ne manjka kaj, res pa ne živimo v izobilju. Res tudi starejša hčerka precej boleha, vendar vedno sama obiskujem zdravnike, ne obremenjujem ga s temi stvarmi, čeprav bi bilo lepo in prav, da bi tudi sam kdaj šel skozi te stvari. Ne rečem, da ni prizadet, ko sva z malo v bolnici, kar se zgodi kake 3x na leto. Vendar se mi to ne zdi zadosten razlog. Jaz sem tista, ki mora gledat ko otroka pikajo, ležat z njo v bolnici tudi 'po 10 dni, pa me to ne odvrne od tega da bi imela še enega otroka. Prav razmišljam, da bi ga zapustila, saj človek nima srca. Ja mogoče ima celo ljubico, pa take stvari itak partner zadnji izve, zato temu ne posvečam preveč pozornosti, ne izključujem pa te možnosti

sorry,ampak kaj delaš še z njim????

sej vem,da je težko,ampak da si z NEKOM - možem, sam zato,da rečeš, da GA IMAŠ in da NISI LOČENA = po moje brez veze!!!!
Vsak človek si zasluži BOLJŠE in punce, mame, žene...NE se zadovoljit z nečim kar te ne osrečuje , malo ponosa in korajže in se vse uredi v življenju! user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2011 9:46:24   
picola1
Ojej, vidva pa imata resno krizo...user posted image Na tvojem mestu bi se usedla z njim in resno pogovorila. Poskusi izvedet, kaj se plete po njegovi glavi oz. ali te sploh še ima rad, si sploh še želi bit s tabo...Ker takšno obnašanje ni za nikamor. Ali naj se obnaša normalno ali pa naj gre. Nosečnost je že dovolj stresno obdobje (lahko poz. lahko neg, ponavadi pa oboje), ne rabiš še enega človeka zraven sebe, ki te bo moril...
Usedi se z njim, pometanje pod preprogo ne reši ničesar.

Pa srečno in čestitke za user posted image !

< Sporočilo je popravil picola1 -- 10.6.2011 9:47:21 >

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2011 10:58:21   
roladica
Moški so dokaj skrivnostna bitja. Mogoče ga pa preveč boli to da mora stalno gledat vajino hčerkico kako trpi kadar je bolna, pa tega ne zna izrazit. Se skriva za neko zlobno masko, da ne bi videla kako je ranljiv. Se mogoče boji do bi moral kaj takega še enkrat prestajat.
Poznam tak primer ko si mož nikakor ni želel še enega otroka, je ženi zameril ker je zanosila. Ampak se je sprijaznil.
Mogoče ko bo videl tisto malo bitjece mu bo žal za vse.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2011 12:16:40   
majči22
No glede na opis trenutne situacije pri vama bi rekla samo grozljivo!
No jaz se za odhod nebi takoj odločila, ampak bi se z njim temeljito in odkrito pogovorila....no če ne bi bilo uspeha, bi seveda odšla stran od njega, saj takega moškega resnično ne potrebuješ poleg sebe. Kot te razumem itak vse stvari opraviš sama?! Kot si že sama prišla do zaključka bi človek še tuji noseči ženski pomagal - kaj šele svoji!!!

In jaz ga niakor ne morem zagovarjat pri izjavi, saj si sama tako hotela....tak moški pojma nima o življenju....

Na vse zadnje upam, da bosta zadevo rešila, če pa ne pa pojdi in uživaj naprej v življenju - brez njega!!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2011 13:17:27   
butt3rfly
eh, jst nikoli nisem razumela žensk, ki so kljub slabemu ravnanju moža oz. partnerja ostala z njimi... pa ne mi rečt, da nimajo kam za iti. vedno se najde kakšna rešitev. najbolj pomembno se mi v tem primeru zdi, da dobro pomisliš, kaj pomeni njegov odnos za vajino hči in nerojeno dete in če se dedc ne misli spremeniti, pol prosim spokaj stran od njega. kajti v takšnih primerih so še prevečkrat otroci tisti, ki najbolj trpijo v dani situaciji, pogosto pa starša nanje sploh ne pomislita. pa veliko sreče ti želim in še več zdrave pameti.user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2011 13:27:42   
ronja
Saj to ne more bit ljubezen. Saj človek bi pomagal tudi tujcu oz. tuji noseči ženski če bi videl da se muči. On pa ne pomaga niti meni.

Se strinjam z vsem - očitno si že sama ugotovila, kako stvari stoje... Sama sem pomagala na letališču mamici s tremi otroki enega nest - pa ni bila noseča, to pač narediš čisto tako mimogrede, da se pač ne bi človek matral po nepotrebnem več kot je treba, če lahko pomagaš. Si ne predstavljam, da bi rekla: sama si je kriva, kaj pa gre sama s tremi na pot?user posted image

Razloži mu, da veš, da je jezen zaradi tvoje odločitve, ampak da naj se odloči, ali hoče bit s tabo ali ne. če noče, itak boljše, da nista skup. Če hoče, naj pa to pokaže: to pokažemo tako, da človeku stojimo ob strani tudi, kadar se nam zdi, da dela narobe. Mu povemo, kaj si mislimo o njegovi odločitvi,potem mu pa pomagamo - v tem je fora ljubezni - da pač lahko računaš na nekoga. če tega ni, ne moreš prisilit. odgovor ti pa lahko da samo on. daj karte na mizo: če bosta skup, potem rabiš in pričakuješ podoporo in pomoč. Če tega noče, potem si pač ne želi bit s tabo - na žalost je zelo enostavno, ko razčleniš...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2011 13:47:28   
ajataja
Otrok nikoli ni neumna odločitev,ampak zakaj mu enostavno ne zabrusiš nazaj ,da je on tisti ki se neumno odloča in sploh seksa s tabo in to brez kondoma user posted image ,ne razumem zakaj na to prej ne misli če ne želi več otrok,dobro saj je to tudi tvoja "krivda" ,ampak ti si pač otroka sprejela in to je to.In kakšen argument sploh ima da noče otroka,saj ne moreš kar tako rečt da ga pač nočeš in pika,mora bit en razlog in ti ga naj pove ,potem boš pa malo več vedela pri čem si.Čeprav mi celoten njegov odnos do tebe niti malo ni všeč in jaz tega enostavno ne bi več prenašala,seveda na začetku konca je hudo ,ampak je potem toliko lepše.Vso srečo z njim ali brez njega.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.6.2011 14:20:25   
Naja31
Če sta seksala nezaščitena, je vedno možnost, da nastane otrok.
In tega bi se tvoj mož, ki verjetno ni več najstnik, moral zavedati.
Posledice nosita oba, ker je tudi njegov otrok, pa če je njemu to všeč ali ne.

Na žalost ti kaj drugega kot naj gospod lepo spoka ne morem svetovati. Ker to med vama nikakor ni ljubezen, vsaj z njegove strani ne. Ok, saj ni nujno da je neka huda ljubezen, ampak ljubeč odnos, medsebojno spoštovanje,...

Prav hudo mi je zate.
Če imaš možnost, spokaj tamalo in pejt k staršem.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.6.2011 14:45:23   
pelin
Če hoče, naj pa to pokaže: to pokažemo tako, da človeku stojimo ob strani tudi, kadar se nam zdi, da dela narobe. Mu povemo, kaj si mislimo o njegovi odločitvi,potem mu pa pomagamo - v tem je fora ljubezni - da pač lahko računaš na nekoga. če tega ni, ne moreš prisilit.
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

user posted image user posted image včasih imaš pa pri nekaterih res občutek , da so komaj iz jame prilezli...pa še takrat dvomim, da so se moški do nosečih žensk tako ogabno vedli...Za dejanja, ki jih je kriv tvoj dragi, po moje ni nobene pametne razlage ali  razumnega vzroka...Po moje gre tu, seveda poleg pomanjkanja ljubezni, do čisto preproste nečlovečnosti...Gledaš nosečo žensko, ki rine ali dviguje težak tovor, pa se v prepričanju, da je pač za svoje stanje kriva sama, obrneš stran...feeej...
Osebno bi ti svetovala, da se malo ozreš nazaj v vajinem razmerju...če je on tako nečloveški ali lahko bi rekla sebičen, potem gotovo ni tak od včeraj...Tisto o jezi in šoku, ker si kljub njegovemu nasprotovanju zanosila, je meni bolj tako-tako. Gotovo je njegova nečlovečnost že večkrat udarila na plano, pa sama tega mogoče nisi opazila...Tudi midva z mojim se večkrat okrog kakšne zadeve ne strinjava in ponavadi jaz trmoglavo gonim svojo...Moj sicer ni navdušen, vendar me vedno podpira če zaradi moje trme potegnem ta kratko. Enkrat sem recimo v službi pozabila neke dokumente in sem jih kao nujno potrebovala doma (po pravici povedano ni bilo tako nujno, vendar sem hotela stvar čim prej rešiti). Zunaj je bil pravi snežni metež, jaz pa sem sredi tega obsedenega stanja hotela v službo, ki je mimogrede od doma oddaljena 30km. Moj me je prepričeval naj ne rinem ven in da bo vse skupaj počakalo,jaz pa ne bi bila jaz, če ne bi trmoglavila po svoje...Pa sem šla...Po poti sem po kakšnih 10 km zaradi divjanja in snega cepnila v kanal in tam lepo obstala...Skesano sem potem klicala mojega, ki je nato prihitel pome...Seveda mi pedagoško predavanje ni ušlo, ampak priznam , da sem si ga zaslužila...
Ti in s tabo tudi nerojen otrok, pa si takšnega ravnanja niti pod razno ne zaslužita...Vse noseče ženske bi morale biti deležne še posebne pozornosti in pomoči...Res da pri nosečnosti ne gre za bolezen, gre pa seveda za posebno stanje, kjer je  velikokrat brez partnerjeve pomoči in podpore precej težko...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.6.2011 15:29:57   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

....tak moški pojma nima o življenju....

niti o predsemenski tekočini..

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.6.2011 16:49:33   
november2010
Pojdi stran od njega, verjemi, lažje ti bo.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.6.2011 17:21:52   
ronja
včasih imaš pa pri nekaterih res občutek , da so komaj iz jame prilezli...pa še takrat dvomim, da so se moški do nosečih žensk tako ogabno vedli..

Mislim, da so bili v jamah veliko bolj humani - med drugim so imele prve kulture matriarhat in boginje so bile navadno noseče... tako da to že veliko pove o njihovem odnosu do user posted image user posted image . Čaščenje moškega je prišlo kasneje in doživelo pravi razcvet v srednjem veku, ravno naravno pa to ni - moški so v naravi ipak bolj potrošna roba kot ženske in otroci - zato tudi več tvegajo, to imajo v genih, da si več upajo, ženske pa smo bolj previdne, ker pač imamo v genih, da skrbimo za otroke, da se nam torej ne sme nič zgodit, sicer tudi oni naskrajo.

Tudi če pogledam na splošno okoli, se mi zdi, da je normalno to, da so moški (tudi tujci), prijazni do nosečk. Do mene so vedno bili - vsi se vedejo, kot da si jim všeč (ko se ti pač vidi). Mislim, da je to pač zato, ker smo socialne živali, kjer se pač vsi trudimo za nadaljevanje vrste, zato otroke čuvamo in zato nosečke čuvamo. Vsi. To je po moje naravno za socialne živali. In to, da smo to izgubili oz. da se to umika enim kulturnim navadam, ki so bolj ali manj etične, je po moje korak nazaj.

Mogoče res sodim po sebi, vendar se mi zdi, da je ta nagon, da pomagaš mami ali nosečnici ena zelo zakoreninjena zadeva in da ni racionalen. zato toliko manj razumem, da so nekateri do teh skupin tako kruti - nikakor mi ne gre v glavo, ker meni se ne zdi, da bi se za to sama odločila, ampak da to enostavno tako je, da je treba otroke in nosečke čuvat, pika.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.6.2011 19:38:34   
nusi
Ok, preden ga čist skritiziram - mogoče pa le poskusita še s kakšnim svetovanjem. Ampak kot se meni zdi imata hude težave z novo nosečnostjo ali brez. razmisli kaj boš lažje prenesla - njegov odnos do tebe in posledično do otrok ali to, da boš res sama za vse - edino mogoče ti bo kaj preživnine plačal. Za nekaj se odloči in se tega drži, oboje bo verjetno težko, samo če greš boš mogoče enkrat spet normalno zaživela, če ostaneš lahko upaš, da ga sreča pamet.

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.6.2011 19:44:18   
arabela*

prosila bi za kakšen nasvet oz. mnenje:
nenačrtovano sem zanosila in sem se kljub nasprotovanju partnerja odločila otroka obdržati. Že prej imava 4 letno hčerko. Klub temu, da se za drugega otroka ni strinjal in se tudi do danes, ko sem noseča 4 mesece še ni sprijaznil se mi zdi grozljivo to, da me pri težjih opravilih opazuje, ko ga prosim za pomoč pa pravi da naj sama nosim posledice in da on že ne bo trpel zaradi moje neumne odločitve. Da ne bom dolgovezila s posameznimi primeri me zanima kaj bi storile ve v takem primeru. Saj to ne more bit ljubezen. Saj človek bi pomagal tudi tujcu oz. tuji noseči ženski če bi videl da se muči. On pa ne pomaga niti meni. Res rabim kakšno vzpodbudno besedo ali nasvet

groza..............

kako pa se je obnašal pred nosečnostjo? Oziroma kako sta komucirala? A je zmeraj takšen..?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.6.2011 19:45:28   
arabela*

da on že ne bo trpel zaradi moje neumne odločitve.

mislim halo..? A ti opa se naj sprijazniš s tem, da bi tega otroka kar odpravila? aleluja

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.6.2011 21:44:46   
Sonček in poletje
Sploh nimam besed za tako ravnanje. Oprosti, ampak to ni ljubezen. Jaz tega ne bi želela za svojega otroka. Usedita se in se pogovorita... Bolje se je raziti kot biti skupaj in nesrečen. Pa najprej pomislita na otroke.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.6.2011 10:41:32   
Anonimen
Kako lahko prav vse pljuvate po očetu, ko pa slišite samo eno stran! če je nenačrtovano zanosila, je odgovorna tudi ares1, torej ni kriv samo dec, ki mu je ušlo! Če slednji ne želi otroka ima vso pravico da izrazi svoje mnenje, mami ima nasprotne želje, torej nimata skupnih interesov in boo za vse najbolje če gresta narazen. Razumem tako mamico ki želi otroka obdržat, vendar tudi očeta ki si otroka ne želi, kar je jasno dal vedeti partnerici!

(odgovor članu Sonček in poletje)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.6.2011 12:01:14   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kako lahko prav vse pljuvate po očetu, ko pa slišite samo eno stran! če je nenačrtovano zanosila, je odgovorna tudi ares1, torej ni kriv samo dec, ki mu je ušlo! Če slednji ne želi otroka ima vso pravico da izrazi svoje mnenje, mami ima nasprotne želje, torej nimata skupnih interesov in boo za vse najbolje če gresta narazen. Razumem tako mamico ki želi otroka obdržat, vendar tudi očeta ki si otroka ne želi, kar je jasno dal vedeti partnerici!

To je sicer čisto res, samo če je bil tolk proti bi si pa 2 kondoma gor nataknu pred akcijo, ne pa da zdej jamra, da je bil on proti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.6.2011 13:59:28   
pelin
se mi zdi grozljivo to, da me pri težjih opravilih opazuje, ko ga prosim za pomoč pa pravi da naj sama nosim posledice in da on že ne bo trpel zaradi moje neumne odločitve.[/quote]

Po pravici povedano anonimen se mi ni treba posebno truditi da takšnega človeka obsojam in pljuvam po njem....Tu ne govorimo o tem ali si oče otroka želi ali ne, pa tudi o njegovih pravicah ne....večini gre v nos prav njegovo nečloveško obnašanje, ki ga avtorica opisuje zgoraj...Se pa strinjam, da bi bilo dobro če gresta narazen (posebej zaradi nje in otrok), osebno s takim človekom ne bi želela biti skupaj na istem planetu, kaj šele v zakonu...

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.6.2011 15:41:36   
Taddy78
Tudi mene najbolj zanima, kakšen je bil do tebe preden si zanosila, ker močno dvomim, da se je tako spreobrnil zaradi nosečnosti. Če že pri prvem otroku nima nobene odgovornosti in ti nič ne pomaga, potem res ne vem kaj češ pričakovati v novi nosečnosti. Tudi pri drugem boš sama za vse in upam, da si že začela kaj razmišljati o tem, kako bo enkrat brez njega.
najlažje je rečt, da je kriv on, ker se ni zaščitil, ampak punce, tudi me dobro vemo kako se naredi otroka in sigurno je dobro vedela že pred tem, da si otrok ne želi. Če on ni toliko pameten, bi se pa lahko sama zaščitila.
Pa še nekaj...sicer so večinoma že vse pred mano to napisale, ampak s takim moškim verjemi, da ni prihodnosti. Tudi moj je pri prvi zanositvi rekel, da bi še raje počakala, pa sem se odločila namesto njega. Pa ne zato, ker bi bila nek egoist, ampak ker nisem bila več v letih, ko bi si lahko privoščila splav.
V drugo sva zanosila z umetno oploditvijo in v mojem primeru, pač lahko rečem, da sem se prav odločila.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?