Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hrana 7 m, starega dojenčka 8.6.2011 10:50:38
|
|
|
|
manna
|
Do 9.meseca sva se skor samo dojile, ker drugega ni hotla Pa še potem je odprla usta samo za gres in govejo juho. Najboljš da se ravnaš po svojem otroku, ker niso vsi enaki. Kar se tiče hranilnih snovi, pa otrokom menda celo do enega leta ne manjka popolnoma nič, tud če bi se samo dojili...
|
|
|
|
RE: hrana 7 m, starega dojenčka 8.6.2011 11:13:29
|
|
|
|
BarbaraO
|
Verjetno si začela z GH po 6. mesecu. Tudi jaz sem in pri 7. še ni kaj prida goste pojedel. Jaz sem imela dopoldan sadni obrok, popoldan pa zelenjavni. Če ni pojedel kaj dosti, sva se po obroku še podojila. Tudi če ni hotel jesti nič od gostega, sva se pač dojila. Nobene panike delat. Ti samo počasi - za gosto hrano je še več kot dovolj časa. Če ti mleka primanjkuje, pa dodajaj prilagojeno mleko (lahko z dodatki rižka, 7 žit, gres - jaz sem kupovala od Alete). Skratka, kot je že predhodnica rekla, opazuj otroka in upoštevaj, kaj mu paše. Tudi mene je tole prehranjevanje precej obremenjevalo, ampak, naj te tolaži dejstvo, da počasi vse mine, otrok raste in problemi se porazgubijo. Nastanejo pa novi ;-)
|
|
RE: hrana 7 m, starega dojenčka 11.6.2011 21:31:06
|
|
|
|
tybysy
|
Jaz sem začela uvajati pri 4 mesecih, ker je bila pretežno na AM. Zdaj je stara 7,5 in je tako: zjutraj (okoli 8. ure) - AM malica (ob 11. uri) - sadje ali jogurt+sadje kosilo (med 14. in 15. uro) - kuhana zelenjava, tudi že meso, rumenjak, kuskus, polenta, zdrob, špageti... malica (okoli 18. ure) - mlečno-žitna kašica (npr. riževa, pirina, 7 žit, ovsena... zmešam z AM) večerja (pred spanjem) - AM Zdaj ji bom začela uvajati še zajtrk - bom kar z ovseno kašo poskusila. Še ne vem, kako jo bom kuhala, ker ji navadnega mleka še ne dajem, AM se pa ne sme kuhati. Verjetno bom kuhala kar na vodi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?