Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke v 3/3 kam na morje? 7.6.2011 10:12:08
|
|
|
|
manna
|
Imamo enak problem. Dveletnico doma in PDP avgusta. Počutim se sicer krasno, da bi lahko šla tudi na kak otok, ampak moj predragi je velik paranoik in niti slučajno noče. Že tko ga moram prepričevat da bomo šli vsaj nekam, kamorkoli. Najprej je bila ideja slovenska obala, no zdaj sva se pa nekako zmenila da gremo v Vrsar (pri Poreču) ampak samo za 4 dni... ostalo poletje bomo doma, na bazenu, pri tašči, na enodnevnih izletih,...
|
|
|
|
RE: Nosečke v 3/3 kam na morje? 7.6.2011 10:39:09
|
|
|
|
MAMI 4
|
Po moje res ni za lazit daleč. Jaz sem sicer komaj zakorakala v 2/3, vendar sem se letos dolgim potem odpovedala. Saj je tudi bližje lepo (morje sicer absolutno Hrvaška). Zame je že Savudrija zakon, morje čisto, borovci, mir...Tam sem preživela kar nekaj poletnih mesecev...in res je bilo lepo.
|
|
|
|
RE: Nosečke v 3/3 kam na morje? 7.6.2011 11:02:39
|
|
|
|
Goldy
|
PDP imam konec avgusta in gremo v začetku julija v Rovinj. In prav tako imamo doma 2 letnico.
|
|
RE: Nosečke v 3/3 kam na morje? 7.6.2011 13:16:22
|
|
|
|
majči22
|
PDP imam 05.08 in gremo skupaj s triletnico v Medulin, in sicer 25.06 Upam, da bo vse vredu, saj si res želim mal menjave okolja.
|
|
RE: Nosečke v 3/3 kam na morje? 9.6.2011 20:41:27
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz sem šla predlani v Medulin (no saj gremo vsako leto vsaj za 10dni), PDP sem imela 1.9., nazaj smo bili pa 17.8. Sicer sem se tolažila, da vsaj do Izole že pridem, če bi bilo treba, ampak potem se je izkazalo, da ne bi prišla - sem komaj zdržala 20min do LJ, rodila pa v sprejemni. Tako da kam daleč jaz tudi ne bi rinila, v končni fazi lahko rodiš tudi na Hrvaškem, ampak te nekaj stane (mislim da dobrega jurja).
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?