Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifen in ovulacijski testki 6.6.2011 19:39:12
|
|
|
|
hani bani
|
..kaj hočeš s tem rečt...da ti je uspelo? . veš kaj me zanima...jaz sem tudi na klomifenu pa mi vsi govorijo da o testi niso zanesljivi zarad tablet!?! a teb so kazal normalno in seveda v katerem krogu z klomifenom vama je uspelo?
|
|
|
|
RE: klomifen in ovulacijski testki 6.6.2011 20:59:27
|
|
|
|
malimaj
|
Oj...ja seveda Ja pa so o testi so zakon, in so zanesljivi popolnoma...poskušala dva meseca po pol klomifena...od 3 - 7 dne, testki so obakrat pokazali o 7 dan po zadnjem klomifenu in prvič se ni prijelo...točno vedela zaradi testkov kdaj je o...drugič se je prijelo...jupiii.... Zdaj pa mi je ostalo pol tablice klomifena in še 8 testkov In ti kako dolgo ješ klomifen? Nisem nič spremljala foruma sedaj že nekaj časa:-)))
|
|
|
|
RE: klomifen in ovulacijski testki 7.6.2011 13:47:06
|
|
|
|
hani bani
|
čestitam ja pr men je tko da ko sem prej delala o teste mi velikokrat niso kazal o medtem ko bt mi je zmer padla na 14 dan. zdej sm v prvem krogu z klomifenom ...jem ga ravno tako 3-7 dan cikla ampak so mi o testi kazal ovulacijo šele 17 dan cikla se reče...11 dni po zadnji tableti klomifena....zato sem se spraševala če kažejo prav. lahko pa da se mi je o mal zamaknila zarad klomifena. upam da se je kaj prijelo ker me ob vsakem nenadnem tresljaju( npr v avtu) močno špikne v jajčniku in bradavice so me par dni močno pekle pa sluzi mam nenormalno veliko....in seveda bt je že 5 dni povišana na 36,8 joj kaj bi dala da je to to
|
|
|
|
RE: klomifen in ovulacijski testki 7.6.2011 21:23:57
|
|
|
|
malimaj
|
najprej hvala za čestitke Je pa tko, da je vrh lh hormona samo nekje 2-6 ur, kar pomeni, da ga moreš ujet da je črtica na o testku močnejša od kontrolne, je pa lahko enako močna...potem je tudi to to... Spet odvisno kire testke imaš...ker če reagirajo na 25 mmiu/mmol, potem moreš res ujet vrh...če pa reagirajo na 20 mmiu/mmol, poem je dovolj da ujameš samo porast...saj razumeš kaj mislim a ne Želim ti da je to to...čeprav je tko, da jaz dokler ni bil testek + nisem vedela li je pms ali , ker so me ful prsi bolele pri pms - u in sedaj...pa lulat sem tudi pri pms - u hodila ful do M...kot sedaj...ko še traja... Edino je razlika bila ta, da so me pri pms - u prsi nehale boleti 2 dni pred M...sedaj pa niso nehale Držim pestke zate...
|
|
|
|
RE: klomifen in ovulacijski testki 8.6.2011 10:33:31
|
|
|
|
hani bani
|
ojla. ja teste sm si jst z amerike naročila...20 ovul + 5 cb za samo 20e tko da upam da so ok. drugač sem pa danes klicala v lab. da bi šla na krvnega pa so rekli da ga ne delajo da pošiljajo v lj in čakaš izvide 1 tedn jst pa tko al tko čez 4 dni čakam mens.
|
|
|
|
RE: klomifen in ovulacijski testki 2.8.2011 22:01:55
|
|
|
|
Penelope84
|
malimaj, ali še imaš klomifen tabletke?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?