|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dohodnina
3.6.2011 9:31:27   
Maleal
Ste že dobili odločbe,mislim tiste,ki naj bi bile opremljene 31.5??????????Jaz spet ničuser posted image Kdaj pa naj bi bilo nakazilo?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dohodnina
3.6.2011 9:39:24   
Nika v službi
Smo že v teh dneh nekaj govorili na to temo.... Nekateri s(m)o dobili, nekateri ne, nakazilo pa bo 27.07.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2011 9:55:03   
Maleal
Hvala za odgovor,me ni bilo nič na forumuuser posted image ,te lahko prosim za link ,da si malo preberem o tej temi.

< Sporočilo je popravil MarcelAlina -- 3.6.2011 10:03:04 >

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2011 10:01:28   
Nika v službi
http://www.ringaraja.net/forum/dohodnina-2010---drugi-del/m_5716243/mpage_1/tm.htm#5718066

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2011 11:51:54   
enisat
Še kr nič.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2011 20:07:30   
čaki
ne še

(odgovor članu enisat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2011 20:18:12   
end1
danes

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2011 14:42:45   
ZARA
Pomoje bo šele naslednji teden "prava" pošiljka, ker mi je na pošti uslužbenka rekla, da je prišlo 31. maja na pošto bore malo izračunov. Nategujejo nas, ampak saj potem ne bi bila več naša država, ane?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2011 15:00:05   
tasa_m
Včeraj user posted image mi je Vida manj zračunala, kot dobila. Tak da pzitivno presenečena user posted image  

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2011 21:29:57   
m_o_i
ce do 15ega junija ne dobis nic, moras sam(a) oddat napoved do 1.8.2011 :

http://www.durs.gov.si/si/fizicne_osebe/dohodnina_za_fizicne_osebe_obrazci/odmera_dohodnine/informativni_izracun_dohodnine_za_leto_2010/

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
5.6.2011 20:02:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2011 8:22:18   
zmajaz
Pošta ima pač veliko dela in ne more toliko dohodnin rzanosit v par dneh, zato traja. Če vam Vida pove, da je bilo odpremljeno, bo najpozneje do 15. tudi prišlo. Za mojega moža pa recimo pove, da sploh ni bilo odpremljeno. user posted image Sem klicala na Durs, pa je rekla, da mogoče niso dobili kakih kontrolnih podatkov, ko je malo pobrskala, je pa ugotovila, da so dobili vse kontrolne podatke, inf. izračun pa vseeno ni bil sestavljen in odpremljen - zakaj, pa nisem dobila pojasnila. user posted image In kar je še boljše - čeprav že VEM, da ni bil sestavljen in tudi ne bo, ker zadnja runda je šla ven in zdaj jih ne bodo več sestavljali, napovedi ne morem oddati takoj, ampak moram lepo čakati do 15. 6. user posted image Potem pa še bog ve do kdaj, da bo sploh prišla odločba, denar, ki ga morajo vrniti in ga je kar lep kupček bo pa itak menda komaj proti koncu leta. Banda. Zapovrh vsega

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?