|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi v...
18.8.2005 15:54:04   
ZARA
In zdej se vse strinjamo (razen smrke),ampak spremenilo se pa ne bo nič,ane???

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 51
18.8.2005 15:55:16   
Anonimen
Veš kaj, Baldi.
Ko sem se jaz enkrat zjokala, kako sem razočarana nad uporabnicami RR, sem takoj dobila celo goro cd-jev s pesmicami in pravljicami. :)-
Pri meni je to funkcioniralo (ampak ni bilo načrtno, sem bila res razočarana...).

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
18.8.2005 17:19:56   
anitaz
ZARA-pomoje da se ne bo nič spremnilo...:zmeden2:

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.8.2005 18:50:52   
cmokec
Jaz preberem skoraj vse teme, odgovarjam pa bolj malo, oz. ne pišem povsod. Priznam pa, da zelo rada preberem, kar napiši Gina. Je lahko zelo dolg tekst, a če ga je ona napisala, sem bom sigurno spravla brat.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.8.2005 21:37:19   
Baldi
No vidite! Selena je živ dokaz, da se splača:((...:)
Teatr ja, tega vam(nam) manjka8)...samo še Helmuta čakamo, da to potrdi, a ne:)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   [Brisano sporočilo]
18.8.2005 22:06:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
18.8.2005 22:28:04   
Baldi
A da ne:)-

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   [Brisano sporočilo]
18.8.2005 22:48:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
18.8.2005 23:16:25   
Maxica
Se kr zelo strinjam s Puncico.:)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 59
18.8.2005 23:16:52   
Baldi
A res, ti zlomka :)-:)-:)-

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.8.2005 23:17:38   
Baldi
Joj, moj post je bil namenjen...se ve komu:)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 61
18.8.2005 23:22:43   
Maxica
Baldi, predvidevam, da osebi nad mano, samo sva hkrati pisala, kaj?!:zmeden2:
Menda ne meni...:zmeden2:

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 62
18.8.2005 23:24:06   
Gina
Cukrček, a tebe zdaj motijo glavne dame, ali te moti, ker nekje ni toliko odgovorov?

Nihče še ni pisal o glavnih damah. Meni se zdi, da si ti že nekaj časa tule na rr - tako čisto po občutku. Jaz te vsekakor poznam po nicku in slikci, pa veliko drugih tudi. No, glede na to, da si že nekaj časa tu, potem ti je jasno, da rr funkcionira kopt vsaka druga skupnost. Ljudje imajo različne karakterje in različno "nastopajo". Eni so rojeni za glavne igralce, eni uživajo v množici, eni pa so radi v ozadju, imamo tudi take, ki radi samo preberejo kaj, pa imamo tudi take, ki so odlični stranski igralci.....Ljudem je nekaj pisano na kožo in prav je, da igra tisto, s čimer se je rodil, zakaj bi se spreminjal, če mu tako paše.

In vsak se mora v vsaki družbi uveljavit sam. Vsak to naredi drugače. Poglej npr. Kerenso, fejst punca je, pa ni dolgo na RR, ampak vsi jo poznamo. Zakaj? A misliš da zato, ker je ždela v ozadju? Ne, nekaj je naredila za to. Ali jo zato raje in pogosteje berejo? Najbrž. Ravno toliko pa so ljudje tudi ljubosumni na to isto stvar, ravno toliko hudega je za to ceno morala slišati - evo ceno slave. Tudi Clinta Eastwooda najbrž pogosteje pošpegaš na ekran, medtem ko surfaš po rr.ju, kot enega, ki ga ne poznaš. To vse je čisto človeško. Nekaj za nekim imenom pričakuješ. Ne se zaradi tega jezit. To je tako, kot če vidiš, da sem pisala jaz, je logično, da bo skoraj gotovo na dolgo nekaj napisano - ne znam drugače. Prav gotovo vedno pričakuješ kratek in duhovit odgovor od Zare, pa prijetnega od Splišni in alternativo od Al bine, razpredelnice od punčice, in tako naprej, kajneda?

Pa še odgovor na tvoje vprašanje - jaz najprej vedno prebiram samo vprašanja - sploh ne pogledam, kdo je napisal - in vseeno mi je, kdo piše, če me zanima, bom odgovorila, če se mi pa tisti dan ne ljubi nič, pa ne bom.

Ima pa punčica prav, nekateri odgovorijo na odgovore in s tem razvijejo debato.

btw, cmokec hvala:)

Pridne bodite, pa rade se imejte.9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 63
18.8.2005 23:26:57   
Maxica
Vidiš, Gina, ker ti tako fino vedno napišeš, tudi jaz vedno rada preberem tvoje poste.:bravo:

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 64
18.8.2005 23:32:12   
Baldi
Hehehe, pa še res je:)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 65
18.8.2005 23:33:15   
Anonimen
Jaz preberem kar me zanima..... al pa včasih odprem temo sam zarad firbca...
Odgovarjam pa kadar vem... če nimam pojma sem lepo tiho.....

Res pa je da sem bolj na čvek temah prisotna... ko bom pa velika pa bla nosečka al pa mamica bom pa jz tud nasvete delila, pa se pametno delala. :)-

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
19.8.2005 0:11:02   
pika**
Se mi je zgodilo na začetku pripravniške na RR ko sem bila :nosecka:, da mi nobena ni dala odgovora na vprašanje , ko sem res rabila pomoč. Malce sem bila užaljena, ker nisem bila iz kroga "vodilnih". To sem kaj hitro ugotovila. Sicer se pa to tukaj na RR čuti na kliometer.
Kaj čmo, je pač tako. Tud v šoli je blo tko, tista ki je lezla ta stari v rit je pršla vedno dobr skoz , ostale smo pa naj......:((
Sploh pa - bom v bodoče rajš sam brala:angel:

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 67
19.8.2005 0:26:22   
polona2
Mene bolj zanima naslov teme, seznamov in vicev ne odpiram, kadar sem potrebovala pomoč, sem jo še vedno dobila in postov brez odgovorov, se mi zdi, je res malo.
Gini pa dam popolnoma prav.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 68
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?