Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rjavi izcedek+rahli krči 1.6.2011 16:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, če ima katera kakšno idejo kaj bi naj to bilo se priporočam za mnenje. In sicer je zadeva sledeča: prejšnji teden se me je lotil prehlad (kašelj+zamašen nos), v petek zvečer in celo noč pa sem začela bruhat, driskat in imela sem do 38 vročine (neka viroza vglavnem). V nedeljo je bilo že vse super. Me je pa že v petek cel dan nekaj ščipalo po spodnjem delu trebuha, kot taki rahli menstrualni krči-skorajda prijetni ki so trajali cel vikend, v ponedeljek zjutraj pa sem dobila rjav izcedek in zvijanje se je nadaljevalo. Zdaj pa nevem, ali naj to štejem kot M? Izcedek je danes že tretji dan, ampak to je samo par kapljic na dan, je pa čisto temno rjav, skoraj črn. Prsi so še vedno bolj polne, temperatura (vaginalno) še vedno 37, špika me še vedno po spodnjem delu trebuha, vendar ne vedno enako močno niti ne skoz. Drugače mam menstruacije totalno neredne (PCO), tak da se na nič ne morem orientirat. Dva meseca že tudi jem maco, zato mislim, da to izcedek pred m nebi smel bit, če maca ravno to odpravlja, ali ne?! Mori me, da če je to zakaj ni vmes nič sveže krvi? Je že katera imela podobno situacijo in kaj je bilo pri njej? Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: rjavi izcedek+rahli krči 1.6.2011 19:17:21
|
|
|
|
beba75
|
Naredi test, da boš videla pri čem si. In upam da si noseča, potem pa le pokliči gin. in povej zadevo pa ti bojo tam znali svetovati kako dalje.
|
|
|
|
RE: rjavi izcedek+rahli krči 2.6.2011 7:37:54
|
|
|
|
mausikaa
|
če delaš na bebiki potem naredi test oz. pojdi na krvni test, predvidevam da ne veš kdaj si imela ovulacijo - če bi vedela potem bi bilo lažje, lahko da si noseča, lahko pa da nisi noseča...sej veš kako pravijo: čas bo prinesel odgovor...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?