Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slinjenje in grizenje NISTA jasna znaka za ra... 17.8.2005 23:35:01
|
|
|
|
Gina
|
Res je, Joe, ravno včeraj smo imeli to temo, pa sem enako povedala. Mi je pa zelo všeč tale tvoja razlaga, ker je zelo lepo utemeljena.
|
|
|
|
Slinjenje in grizenje NISTA jasna znaka za ra... 17.8.2005 23:45:45
|
|
|
|
Moyca_
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Joe- ker sem hotela to že sama enkrat tako naglas povedat. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Meni je tudi smešno ko katera reče moj se tak slini, pa tak si rokico notri tišči- mu zobki rastejo:)- Ja jaz bi to lahko pri moji mali govorila že od 2.meseca, pa je stara 9 mesecev pa še nima nobenega zoba
|
|
|
|
Slinjenje in grizenje NISTA jasna znaka za ra... 18.8.2005 6:21:12
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Mi grizemo in se slinimo že od drugega meseca. Zdaj, ko pa je imel dva dni vročine in otečeno dlesen pa se je naenkrat NEHAL sliniti in ima skoz zaprta usta, tako da to res ni znak za rast zob! :miska:
|
|
|
|
Slinjenje in grizenje NISTA jasna znaka za ra... 18.8.2005 7:41:10
|
|
|
|
Lunca1
|
Ja tudi mi smo imeli pri 2 mesecih lažni alarm, pa je prišel šele pri 8. Otroci spoznavajo stvari z usti, ker drugi čuti še niso dovolj razviti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?