Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izplačilo dohodnine,če je bil podan ugovor? 27.5.2011 20:21:56
|
|
|
|
katjes
|
Če si vložila ugovor, denarja danes nisi imela nakazanega na TRR oz. ti ni treba plačati obveznosti. Ko boš pa dobila rešeni ugovor - odločbo, boš pa dobila tudi nakazilo na TRR. Prve odločbe se bodo izpisovale v juliju!
|
|
RE: izplačilo dohodnine,če je bil podan ugovor? 27.5.2011 20:32:54
|
|
|
|
glen
|
katjes hvala. Se pravi dobim pol izplačilo v drugi franši 27.7.?
|
|
|
|
RE: izplačilo dohodnine,če je bil podan ugovor? 27.5.2011 20:57:55
|
|
|
|
pelin
|
Oj...še jaz nevednica.... glede teh stvari sem vedno v oblakih in se nanje spoznam kot zajec na boben, vendar me zanima, kaj je z mano, ki še odločbe nisem prejela...a so pozabili name? Pa sori glen ker smetim...
|
|
|
|
RE: izplačilo dohodnine,če je bil podan ugovor? 27.5.2011 21:10:55
|
|
|
|
ajataja
|
Če si dala ugovor boš po vsej verjetnosti dobila še bolj pozno in ne v drugi tranši.Midva sva isto pozabila vpisat otroka pred dvema letoma pa sva pol dobila šele oktobra vrnjeno dohodnino nama je rekla gospa tam ugovore obdelajo potem ko dajo ven vse odločbe in ker ugovorov veliko pač traja dlje
|
|
|
|
RE: izplačilo dohodnine,če je bil podan ugovor? 27.5.2011 22:43:52
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pelin Oj...še jaz nevednica.... glede teh stvari sem vedno v oblakih in se nanje spoznam kot zajec na boben, vendar me zanima, kaj je z mano, ki še odločbe nisem prejela...a so pozabili name? Pa sori glen ker smetim... ti jo dobiš jutri ( če poštar hodi k vam tudi ob sobotah), če ne pa v ponedeljek, ker so danes šle odločbe na pot,... in izplačilo je 27.7. Preberi TULE
|
|
|
|
RE: izplačilo dohodnine,če je bil podan ugovor? 28.5.2011 8:57:57
|
|
|
|
ajataja
|
druga tranša gre ven 31.5. to se pravi v torek
|
|
|
| Stran: [1] |
Obutev za po hišimuškakakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanjucopate (
51%)
crocse (
10%)
japonke oz. natikače (
11%)
bosa noga (
25%)
nogavice (
4%)
Število vseh glasov: 518Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!