sanjačica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Dubraska Jao , naredi celo štalo, zdaj pa sploh ne pride več komentirat. Sanjačici sanje niso uspele in je odsanjala. Tule sem se iz srca nasmejal Sicer pa menim da prihaja čas, ko se vsi skupaj lahko objamemo in ubrano zapojemo: http://youtu.be/gk5u4CXCbdQ Colt, morda bi probal kaj izvirnejšega, namesto trapastega besedičenja z namenom odvračanja pozornosti od bistva teme? Naj ponovim; -katero stvar o meni boš "obelodanil, da bo imel POPTV kaj za poročati? Prosim, daj obelodani, da bodo punce lahko pojedle še kakšno kokico ali dve. -kaj porečeš na zanimiv pojav, ki so ga končno opazile uporabnica ali dve, da ti je lažje, kot odgovoriti na moje preprosto vprašanje o številki objave tvojega uvodnika, groziti meni o izbrisu iz RR foruma? Ja zoprna reč. Verjamem, da si v dno duše pretresen, ker nisem ena izmed stevardes in te ne doživljam, kot svojega sanjskega moškega - s štirimi črticami sedečega na levem sedežu letala in desnem sedežu helikopterja obenem (uf kako se spoznam). Pa tudi, če si tak pilot, kot pisec uvodnikov, potem je morda res najbolje, da ostaneš pri potapljanju. Prepričana sem, da boš našel dovolj občinstva (RRibic), ki ti bodo aplavdiralo . Da, tudi tistih, kot vidim, ki se ne bodo spraševale, da če si se malček zlagal okrog uvodnika, kje vse si se še zlagal. To pa res ni pomembno . No, sedaj pa si le zavrti kakšno pocukrano pesmico. In le zapleši ob "We Are The World". In zoprn občutek, da te ena babnica na RR sprašuje neprijetnosti, bo odšel.
|