|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za vse, ki ste se v spodnji temi opredelile z...
25.5.2011 8:01:01   
mojcaziga
S kakšno barvo se barbate in kako pogosto?

Sama imam temno rjavo naravno barvo las. Že v srednji šoli sem uporabljala barvne šampone rdečih odtenkov, ker imam sama tudi veliko rdečega pigmenta v laseh. vmes se nisem barvala. Zdaj, ko je sivih las spet veliko, sem se "prisiljena" barvati, ker sem še en mičken premlada, da bi ravno siva okoli hodila. Ampak pri moji temni barvi se sivi lasje vidijo že po tednu, desetih dneh in potem vedno bolj.Pač ne morem stati vsake dva tedna pri frizerki, prvič, ker se mi zdi to velika obremenitev za lase nin drugič velika obremenitev za denarnico.user posted image user posted image

Kako je pri vas ?

lp, mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli...
25.5.2011 8:50:02   
alda
do predkratkim z Live živo vijola, ker je itak prijelo kot teran rdeče/ naravno imam zelo močne črne lase / le sivi so bili vijola, zdaj pa že 2x Sayos..al kako se že napiše.živo rdeča, izpade pa fajn teran rdeča user posted image prekrije pa prav vse sive!
Barvam se po potrebi :od 4-6tednov..no trenutno štrajkam, ker nimam nobene take obveznosti, ker bi morala biti "lepa" in se že nisem dobrih 8tednov user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2011 8:51:53   
alda
je pa zaradi dolžine in količine las 1barva premalo in moram kupiti dve, potem mi pa lih en pljunk hodi viška in jo moram vržt stran user posted image user posted image user posted image

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2011 9:11:51   
Nika v službi
Moji lasje imajo že po naravi rahlo pepelnat odtenek (izraz moje frizerke), čeprav je moja naravna barva las temno rjava. Barvam se po potrebi, v 6 - 8 tedenskem intervalu in izključno pri frizerju. Zadnje čase se vračam k naravi, torej mi lase pobarva na približek moje naravne barve. Občasno pa se vračam k rdečim odtenkom, ki so mi bili od nekdaj ljubi. Poskusila sem tudi že s svetlimi prameni, pa mi ni preveč potegnilo, najbolj se obneset_a torej "naravna" rjava v vseh možnih odtenkih ter rdeča. Barva mi lepo prime, imam pa sicer kratke, goste in rahlo naravno skodrane lase.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 25.5.2011 9:13:05 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2011 9:24:20   
aprilčica07
Moja naravna barva je pa res kr neki user posted image taki mišji, peplnat odtenek, res grdo. Dolgo sem se barvala na rdeče, se pa zadnje čase bolj vračam k svoji osnovni barvi, malo polepšani. Trenutno sem  pobarvana na rjavo, z blagimi svetlimi prameni. In sem super zadovoljna. user posted image   Bom tako nadaljevala. Se pa barvam pri frizerki, na 6 do 8 tednov.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2011 9:27:13   
mojcaziga
Ja, ne vem kaj je potem z menoj narobe user posted image Saj pravim, da se mi novo narasli sivi lasje vidijo že po dveh tednih, po 4 tednih imam narastka skoraj 2 cm user posted image , po 6ih tednih.........za user posted image

lp

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2011 9:29:23   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Ja, ne vem kaj je potem z menoj narobe user posted image Saj pravim, da se mi novo narasli sivi lasje vidijo že po dveh tednih, po 4 tednih imam narastka skoraj 2 cm user posted image , po 6ih tednih.........za user posted image

lp

Ja, pa se barvaš s profesionalnimi preparati pri frizerju ali v lastni režiji? Ker zna biti kar velika razlika... Pa tudi pri frizerjih uporabljajo različne kvalitete barv...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2011 9:29:47   
hektorina

Ja, ne vem kaj je potem z menoj narobe user posted image
lp

Mojcaziga, nič ni narobe s tabo, le dobro "pognojena" tla za rast las imaš. user posted image
Mimogrede, tud meni lasje zrastejo cca. 1,5 cm na mesec. Kajčem...dober gnoj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2011 9:46:38   
alda
mojcažiga: ma tudi jaz če bi hotela takoj prekrit narastek in sivino, bi se morala po dobrih 2-3.tednih, je pa prekruto za lasišče in denarnico user posted image .
Pri frizerju pa se jaz pobarvam le ko grem domov v rodne kraje, kjer me prijatelj-frizer upedina v nulo, vendar je takrat tudi kar hiter viden narastek, kar pa ni pogojeno z kvaliteto barvanja, ker v glavo ti tudi frizer ne more vlit barve, ravno kot ti ne doma. Pač kot je Hektorina napisala: dobro smo pognojene user posted image user posted image naravno!

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2011 9:58:36   
mojcaziga
Ja, saj to je. user posted image

Lasje, pa tudi nohti, mi rastejo izjemno hitro. Saj pravim, da bi v 6ih tednih ali celo 8ih, kot so nekatere napisale, jaz imela (rjavo-sivega) narastka že vsaj 3-4 cm, prej še kaj več user posted image

lp

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2011 10:03:46   
liliana

lp

Kaj pa bi bilo narobe s tabo.....user posted image normalno, da se ti narastek po dveh tednih vidi, saj v dveh tednih lasje že kar zrasejo......meni se po dveh tednih tudi narastek vidi......

jaz zdaj, ko imam že več sivih las kot nekoč (že v srednji šoli so se mi na enem mestu pojavili).....nimam več kratke frizure ampak imam malo daljše, ker takrat narastek ni tako hitro viden in si s frizuro lahko malo popraviš.......

Drugače pa tudi jaz hodim k frizerju vsake 4 tedne, da mi pobarva lase, ker po štirih tednih je pa že precej narastka....... 

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2011 10:06:28   
hektorina

Mojcaziga, jaz te popolnoma razumem...in najhuje pri celi stvari je, da me 14 dni po barvanju narastka (pri frizerki!) sprašujejo: „Ja stara, kdaj pa greš pobarvat narastek“?!user posted image

No in sem enkrat enemu rekla nazaj:“Stari to ni narastek, jaz sem natur blond in si namerno pobarvam vrh za 1 cm rjavo, da izgleda, kot da sem umetna in ne prava „bionda“...Najboljše pri vsem pa je, da je foro "kupil"user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2011 10:12:55   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

lp

Kaj pa bi bilo narobe s tabo.....user posted image normalno, da se ti narastek po dveh tednih vidi, saj v dveh tednih lasje že kar zrasejo......meni se po dveh tednih tudi narastek vidi......

Haha user posted image Nisem dejansko mislila, da je kaj narobe z menoj user posted image

No, ja narobe bolj v tem smislu, da bi bilo zdaj na siva bolje, da bi lasje rasli poooooočasneje in bi na  ta račun hitreje rastla debelina denarnice user posted image

lp

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.5.2011 10:48:07   
skuštrana
Uh, koliko prišparam ker se ne farbam user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 14
25.5.2011 11:01:04   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Uh, koliko prišparam ker se ne farbam user posted image

Ampak je res user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.5.2011 11:52:38   
Rožica I
Barvam se sama- ko mi je user posted image . Realno pa bi se morala na 3-4 tedne. Sive ob straneh si večkrat zakamufliram z ehotonom. Sedaj pa uporabljam tudi Respektov barvni šampon- drži kaka 2 tedna na sivih, drugače pa se lasje lepo svetijo po uporabi.
Kadar sem hudomušno razpoložena, si spnem lase tako, da se sivi opazijo- oblečem se malo bolj sexy kot ponavadi, make-up zrihtam v nulo in se delam da sem sivo šarmantna in pali  user posted image ! (če so lahko moški sexy s sivimi lasmi-  zakaj ne bi bile tudi me user posted image ?!)

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?