Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za vse, ki ste se v spodnji temi opredelile z... 25.5.2011 8:01:01
|
|
|
|
mojcaziga
|
S kakšno barvo se barbate in kako pogosto? Sama imam temno rjavo naravno barvo las. Že v srednji šoli sem uporabljala barvne šampone rdečih odtenkov, ker imam sama tudi veliko rdečega pigmenta v laseh. vmes se nisem barvala. Zdaj, ko je sivih las spet veliko, sem se "prisiljena" barvati, ker sem še en mičken premlada, da bi ravno siva okoli hodila. Ampak pri moji temni barvi se sivi lasje vidijo že po tednu, desetih dneh in potem vedno bolj.Pač ne morem stati vsake dva tedna pri frizerki, prvič, ker se mi zdi to velika obremenitev za lase nin drugič velika obremenitev za denarnico. Kako je pri vas ? lp, mojca
|
|
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 8:50:02
|
|
|
|
alda
|
do predkratkim z Live živo vijola, ker je itak prijelo kot teran rdeče/ naravno imam zelo močne črne lase / le sivi so bili vijola, zdaj pa že 2x Sayos..al kako se že napiše.živo rdeča, izpade pa fajn teran rdeča prekrije pa prav vse sive! Barvam se po potrebi :od 4-6tednov..no trenutno štrajkam, ker nimam nobene take obveznosti, ker bi morala biti "lepa" in se že nisem dobrih 8tednov
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 8:51:53
|
|
|
|
alda
|
je pa zaradi dolžine in količine las 1barva premalo in moram kupiti dve, potem mi pa lih en pljunk hodi viška in jo moram vržt stran
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 9:11:51
|
|
|
|
Nika v službi
|
Moji lasje imajo že po naravi rahlo pepelnat odtenek (izraz moje frizerke), čeprav je moja naravna barva las temno rjava. Barvam se po potrebi, v 6 - 8 tedenskem intervalu in izključno pri frizerju. Zadnje čase se vračam k naravi, torej mi lase pobarva na približek moje naravne barve. Občasno pa se vračam k rdečim odtenkom, ki so mi bili od nekdaj ljubi. Poskusila sem tudi že s svetlimi prameni, pa mi ni preveč potegnilo, najbolj se obneset_a torej "naravna" rjava v vseh možnih odtenkih ter rdeča. Barva mi lepo prime, imam pa sicer kratke, goste in rahlo naravno skodrane lase.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 25.5.2011 9:13:05 >
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 9:24:20
|
|
|
|
aprilčica07
|
Moja naravna barva je pa res kr neki taki mišji, peplnat odtenek, res grdo. Dolgo sem se barvala na rdeče, se pa zadnje čase bolj vračam k svoji osnovni barvi, malo polepšani. Trenutno sem pobarvana na rjavo, z blagimi svetlimi prameni. In sem super zadovoljna. Bom tako nadaljevala. Se pa barvam pri frizerki, na 6 do 8 tednov.
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 9:27:13
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ja, ne vem kaj je potem z menoj narobe Saj pravim, da se mi novo narasli sivi lasje vidijo že po dveh tednih, po 4 tednih imam narastka skoraj 2 cm , po 6ih tednih.........za lp
|
|
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 9:29:23
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Ja, ne vem kaj je potem z menoj narobe Saj pravim, da se mi novo narasli sivi lasje vidijo že po dveh tednih, po 4 tednih imam narastka skoraj 2 cm , po 6ih tednih.........za lp Ja, pa se barvaš s profesionalnimi preparati pri frizerju ali v lastni režiji? Ker zna biti kar velika razlika... Pa tudi pri frizerjih uporabljajo različne kvalitete barv...
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 9:29:47
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Ja, ne vem kaj je potem z menoj narobe lp Mojcaziga, nič ni narobe s tabo, le dobro "pognojena" tla za rast las imaš. Mimogrede, tud meni lasje zrastejo cca. 1,5 cm na mesec. Kajčem...dober gnoj...
|
|
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 9:46:38
|
|
|
|
alda
|
mojcažiga: ma tudi jaz če bi hotela takoj prekrit narastek in sivino, bi se morala po dobrih 2-3.tednih, je pa prekruto za lasišče in denarnico . Pri frizerju pa se jaz pobarvam le ko grem domov v rodne kraje, kjer me prijatelj-frizer upedina v nulo, vendar je takrat tudi kar hiter viden narastek, kar pa ni pogojeno z kvaliteto barvanja, ker v glavo ti tudi frizer ne more vlit barve, ravno kot ti ne doma. Pač kot je Hektorina napisala: dobro smo pognojene naravno!
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 9:58:36
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ja, saj to je. Lasje, pa tudi nohti, mi rastejo izjemno hitro. Saj pravim, da bi v 6ih tednih ali celo 8ih, kot so nekatere napisale, jaz imela (rjavo-sivega) narastka že vsaj 3-4 cm, prej še kaj več lp
|
|
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 10:03:46
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Ja, ne vem kaj je potem z menoj narobe Saj pravim, da se mi novo narasli sivi lasje vidijo že po dveh tednih, po 4 tednih imam narastka skoraj 2 cm , po 6ih tednih.........za lp Kaj pa bi bilo narobe s tabo..... normalno, da se ti narastek po dveh tednih vidi, saj v dveh tednih lasje že kar zrasejo......meni se po dveh tednih tudi narastek vidi...... jaz zdaj, ko imam že več sivih las kot nekoč (že v srednji šoli so se mi na enem mestu pojavili).....nimam več kratke frizure ampak imam malo daljše, ker takrat narastek ni tako hitro viden in si s frizuro lahko malo popraviš....... Drugače pa tudi jaz hodim k frizerju vsake 4 tedne, da mi pobarva lase, ker po štirih tednih je pa že precej narastka.......
|
|
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 10:06:28
|
|
|
|
hektorina
|
Mojcaziga, jaz te popolnoma razumem...in najhuje pri celi stvari je, da me 14 dni po barvanju narastka (pri frizerki!) sprašujejo: „Ja stara, kdaj pa greš pobarvat narastek“?! No in sem enkrat enemu rekla nazaj:“Stari to ni narastek, jaz sem natur blond in si namerno pobarvam vrh za 1 cm rjavo, da izgleda, kot da sem umetna in ne prava „bionda“...Najboljše pri vsem pa je, da je foro "kupil"
|
|
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 10:12:55
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Ja, ne vem kaj je potem z menoj narobe Saj pravim, da se mi novo narasli sivi lasje vidijo že po dveh tednih, po 4 tednih imam narastka skoraj 2 cm , po 6ih tednih.........za lp Kaj pa bi bilo narobe s tabo..... normalno, da se ti narastek po dveh tednih vidi, saj v dveh tednih lasje že kar zrasejo......meni se po dveh tednih tudi narastek vidi...... Haha Nisem dejansko mislila, da je kaj narobe z menoj No, ja narobe bolj v tem smislu, da bi bilo zdaj na siva bolje, da bi lasje rasli poooooočasneje in bi na ta račun hitreje rastla debelina denarnice lp
|
|
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 10:48:07
|
|
|
|
skuštrana
|
Uh, koliko prišparam ker se ne farbam
|
|
RE: za vse, ki ste se v spodnji temi opredeli... 25.5.2011 11:01:04
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Uh, koliko prišparam ker se ne farbam Ampak je res
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?