|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritožba?
23.5.2011 12:23:16   
lenčy
pozdravljene!

no mi letos spet nismo dobili vrtca, smo pa 15. na čakalni listi. manj točko imamo pa zato, ker naš očka še nima stalnega prebivališča v naši občini. na vpisu sem to tudi povedala, da to uirejamo, ampak nas vse drugo prehiteva, pa to še nismo uštimali (za kar mi je žal). zdj bi pa vprašala, če smo že prepozni? a je možno, da to zdj uredimo, dobimo več točk in pridemo v vrtec? ali je ta vpis že dokončen? nekako moramo pridit v vrtec, naš malček je tako rad z otroci...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pritožba?
23.5.2011 12:47:03   
kristinaj
a je pomembno kje imaš stalni naslov?????? meni se ne zdi, je pa lažje za uveljavljat olajšave...

tudi jaz, ko sem ju vpisovala so mi rekli, da morem obkrožit tri vrtece, pa sem rekla, da bom samo enega, ki je za blokom, ker če ga mam za vozit na drugi konec gorice, ga raje peljem v šempeter ... in sem dobila vrtec za blokom.. :)

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2011 12:49:26   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

a je pomembno kje imaš stalni naslov??????

ja pri nas je, imaš takoj 16 točk manj.

Rada te imava!!

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2011 13:58:44   
kristinaj
torej, če prav razumem si npr. kot mati samohranilka upravičena do 16 točk manj, ker nimaš moža oz. je isto kot mož, ki ni na istem naslovu???

tudi moj ni pri nas prijavljen in sploh nisem vedela, da je to pomemben podatek, meni so samo govorili, da je lažje zaradi uveljavljanja pravic, če si v isti občini prijavljen....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2011 14:41:42   
sazi

torej, če prav razumem si npr. kot mati samohranilka upravičena do 16 točk manj, ker nimaš moža oz. je isto kot mož, ki ni na istem naslovu???

tudi moj ni pri nas prijavljen in sploh nisem vedela, da je to pomemben podatek, meni so samo govorili, da je lažje zaradi uveljavljanja pravic, če si v isti občini prijavljen....

To vsaka občina ureja po svoje. Poiščite pravinik za vpis v vrtec vaše občine. V MOL je zelo pomemno, da sta oba prijavlčjena v LJ in to 2 leti pred vpisom. Za vsak neizpolnjen pogoj dobiš manj točk.

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2011 15:22:44   
lenčy

ja sj prou razumeš, kukr sm napisala, ponavljala pa ne bom. tako pač je v naši občini. lani ni blo tako, letos pa je.

Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2011 17:11:04   
hubi
Ja, tudi pri nas to prinese dodatne točke. občina pač prej podpre stalne prebivalce.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2011 22:13:42   
kiara85
tudi naša občina da žal 25 točk, če sta oba starša prijavljena v isti občini, za vse ostalo pa zelo malo točk! in nismo dobili vrtca, kljub temu da sem jaz in oba otroka od rojstva prijavljena v tej občiniuser posted image smo na 9. in 10. mestu na čakalni listi. me zanima, če ima katera kaj več iskušenj s tem in če ve, ali je mogoče da bi se v tem letu sprostilo toliko mest, da bi dobili vrtec- v našem vrtcu so pa samo 4 oddelki. se mi zdi, da je to skoraj nemogoče in da bi bilo boljše, da vzamem nazaj akontacijo, ki sem jo vplačala pri vpisu (2x50€), so nam rekli, da dobimo akontacijo nazaj, če otroka damo iz čakalne liste do avgusta. ja, katastrofa kaj se dogaja! vsepovsod premalo prostih mest..

< Sporočilo je popravil kiara85 -- 28.5.2011 22:14:36 >

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2011 21:59:41   
petea
kiara,
prvič berem, da bi kdo pri vpisu otroka v vrtec moral dati akontacijo.

(odgovor članu kiara85)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2011 9:14:57   
kiara85
IZVIRNO SPOROČILO: petea

kiara,
prvič berem, da bi kdo pri vpisu otroka v vrtec moral dati akontacijo.

ja smo morali vpisnina 6€+ 50€ akontacija za enega otroka, kao se zavarujejo, da boš res vpisal. moram poklicat in se pozanimat, kaj bo s to akontacijo ker nismo dobili vrtca in če bomo celo leto na čakalni listiuser posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.5.2011 9:28:49   
Katy78
Tudi pri nas (Kranj) se plača akontacijo, ki ti jo potem poračunajo s prvo položnico. Ampak pri nas dobiš položnico za akontacijo skupaj s pogodbo torej po moje tisti, ki niso sprejeti, položnice ne dobijo. user posted image

(odgovor članu kiara85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.5.2011 22:29:54   
dramica
lenčy mi tudi nismo dobili vrtca smo pa3 na čakalni listi.NE VEM KJE SEM ZGUBILA TOČKE SEM PA POŠTENO JEZNA!Verjetno jim ni ok ker imamo tako razliko v letih da vsakega otroka posebej plačujemuser posted image ?Pridejo pa notr otroci katerih starši pripeljejo otroka v vrtec1x na mesec al pa še to ne to me pa jezi.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2011 11:29:18   
kiara85
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

lenčy mi tudi nismo dobili vrtca smo pa3 na čakalni listi.NE VEM KJE SEM ZGUBILA TOČKE SEM PA POŠTENO JEZNA!Verjetno jim ni ok ker imamo tako razliko v letih da vsakega otroka posebej plačujemuser posted image ?Pridejo pa notr otroci katerih starši pripeljejo otroka v vrtec1x na mesec al pa še to ne to me pa jezi.

tudi mene to jezi! sama poznam dva primera, ko so vpisali in dobili, pa mislijo samo tu pa tam, dat v vrtec. tisti, ko pa bi nujno rabili, pa ne dobimo...
misliš, da boste prišli v tem letu not ko ste 3 na čakalni listi? to bi se še verjetno znalo zgoditi. jaz pa nimam preveč upanja smo šele na 9. in 10. mestu, tako, da sem v iskanju varstva...

< Sporočilo je popravil kiara85 -- 1.6.2011 11:35:16 >

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2011 21:25:36   
lenčy
ja mi smo 15. pa sm kar optimistka, bomo videli...

Rada te imava!!

(odgovor članu kiara85)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2011 12:20:14   
kiara85
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

ja mi smo 15. pa sm kar optimistka, bomo videli...

koliko pa je velik vrtec, koliko skupin ima?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2011 11:45:51   
lenčy
mi smo ga vpisali kar v nekaj vrtcev, vsak ima različno št. skupin, konec koncev gre lhk v katerekoli vrtec, samo da ga dobi. zakaj sprašuješ?

Rada te imava!!

(odgovor članu kiara85)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2011 17:06:03   
kiara85
sprašujem zato, ker če je vrtec z veliko oddelki je večja možnost, da dobite. pri nas pa so samo tri skupine in bi bil sam čudež, da pridemo not. a še lahko vpišete v več vrtcev? mi smo samo v enega, ker so se vrtci zavarovali z akontacijo, pa itak bi drugje še težje dobili, ker bi še 8 točk zgubili-za najbljižji vrtec. prave kalobocije so s temi vrtci, vsaka občina štrika nekaj po svoj...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?