mariy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PeKaa Živjo! Ker se tudi sama zanimam za te vozičke, me zanima, ali mi lahko mamice, ki že dlje časa uporabljate ta voziček (recimo mariy, ki je nazadnje še čakala uporabnika/co:) povete, kako se obnese. Načeloma so mi kar simpatični (še posebaj cena), mi je pa hudo, ko berem kritike, kako razpadajo ipd. Ampak itak popolnega vozička ni...pa vseeno. HVALA!!! Živjo, Res je, da popolnega vozička ni, ali je to cenovno zelo visok ali pa je cenovno nižji. V bistvu kupiš tak voziček ki ti cenovno tudi ustreza. Mi smo s tem vozičkom zelo zadovoljni, saj smo ga začeli uporabljati poleti, ko je bilo vreme odlično, prav tako smo bili uprabniki tudi v dežju, saj ima voziček tudi dežno pokrivalo, sedaj pa ga pridno uporabljamo še v snegu, tako da mi ga vsak dan redno uporabljamo. Prav tako pa smo voziček uporabljali tako na alsfaltu v mestu, kot na makedamu na deželi, res se nam je odlično obnesel, saj smo takrat sprednja kolesa blokirali in je bilo odlično za vozit, tamalemu je pa tudi pasalo, ko ga je zibalo. Prav tako imamo sprednja kolesa blokirana tudi sedaj, ko je vzunaj zasneženo. Kar se tiče zlaganja vozička meni ne dela nobenih težav, saj se zloži dokaj enostavno. Samo ogrodje je zelo lahko, če pa je na njem še košara ali športni del pa ga je malce težje spraviti v avto, zato sem jaz to delo prepustila partnerju, če pa sem odšla sama z otrokoma, pa sem voziček razstavila, tako da sem najprej dala v avto ogrodje, nato pa še športni del, če pa se mi je že mudilo, sem se pa tudi potrudila in kar oboje skupaj dala v prtlažnik (ko smo uporabljali še samo košaro je nikoli nisem dajala dol) Tako da mi smo zelo zadovoljni z njim! Če te še kaj konkretno zanima glede vozička mi lahk pišeš na zs! Lp.
|