|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   navijanje las na prst
19.5.2011 15:50:19   
Čebel@
to naša 27m user posted image počne zadnjih 14 dniuser posted image .....samo da je prilika,jih začne navijat

a je to kakšna faza,ali to kaj pomeni(zdolgočasje ali kaj podobnega)??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: navijanje las na prst
19.5.2011 17:49:25   
enea
moja sedaj 9 letnica, si je v tistem obdobju tudi "navijala" lase, ko je bila zaspana,..user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2011 19:57:45   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

to naša 27m user posted image počne zadnjih 14 dniuser posted image .....samo da je prilika,jih začne navijat

a je to kakšna faza,ali to kaj pomeni(zdolgočasje ali kaj podobnega)??

če je faza lahko traja zelo dolg, pri meni 20+ let user posted image sicer pa običajno si otroci navijajo lase ko so utrujeni oz zelo zaspani. jest to še vedno delam... največkrat da se pomirim oz. ko mi je dolgčas (npr ko se učim, berem,... mam stalno prste v laseh).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2011 20:32:52   
SMT3
Moja sošolka si jih je navijala  še v srednji šoli,največkrat med kontrolko.Pa preden je zaspala tudi bajeuser posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2011 20:36:08   
KT
Jaz to še vedno pomčnem, ne bi o letih user posted image , predvsem, ko se kaj zamislim in razmišljam

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2011 21:39:13   
brina_3
Pri meni se je začelo pri 2eh letih pa po 18ih letih še vedno trajauser posted image predvsem ob učenju, branju,..

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2011 21:45:20   
mateyka
ne konča se vedno dobro to navijanje las..
moj mož si je tako nafecljal lase, ko je bil mali, da si jih je potrgal in so ga moral postričt. še zdaj ma probleme (ne more nehat) in si jih s tem ful masti. da ne govorim kako včasih zgleda - ko en mini jamaica man, ko ma en kupček navitih dredov na eni strani. mi je rekel, da takrat ko je to začel počet, da je mel filing, da če se tega navadi, da bo zasvojen. in evo - še zdaj ga to matra. ne more met daljših las, ker jih skoz feclja (pa bi jih rad mel) user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2011 21:50:45   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ne konča se vedno dobro to navijanje las..
moj mož si je tako nafecljal lase, ko je bil mali, da si jih je potrgal in so ga moral postričt. še zdaj ma probleme (ne more nehat) in si jih s tem ful masti. da ne govorim kako včasih zgleda - ko en mini jamaica man, ko ma en kupček navitih dredov na eni strani. mi je rekel, da takrat ko je to začel počet, da je mel filing, da če se tega navadi, da bo zasvojen. in evo - še zdaj ga to matra. ne more met daljših las, ker jih skoz feclja (pa bi jih rad mel) user posted image

že prej sem hotla napisat, da dokler ne gre za poškodovanje las (cufanje, vozlanje) po moje kakega hujšega 'odvajanja' ni treba; če pa gre za to, da se lasje uničujejo, pol je pa pomoje že fajn poskusit odvadit.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2011 21:54:26   
ronja
če je faza lahko traja zelo dolg, pri meni 20+ let

Podpis, pri meni še zdaj, več kot 20 let... Enkrat mi je ena kolegica rekla, da to delajo zlorabljeni otroci. Vendar se jaz ne spomnim, da bi bila kot otrok kdaj zlorabljena, pa si non stop navijam lase odkar pomnim. Pač ni 100% znak, saj nič ni. Baje gre nekaterim strašno na živce, na srečo so se me ljudje okoli navadili, da pač taka sem in jim ne gre preveč na jetra (upam, rečejo ne, enim je celo simpatično baje).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2011 21:55:54   
ronja
mateyka, ta tvoj mož je res ful meni podoben, hehe. No, jaz mam na srečo močne lase in zdržijo vse te mahinacije, čeprav navadno vse ženske zraven križem gledajo, kaj počnem z njimiuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2011 6:22:36   
Čebel@
mala ima goste in skodrane laske(fedrčke) in se ji full zvozlajo ko jih začne navijat...dela pa včasih to le z eno roko,večino časa pa z dvema....in sicer,ko gleda risanko....jaz jo opozorim,da lepo roke iz lask,ampak jih čez par sekund utakne nazajuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2011 8:18:01   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mala ima goste in skodrane laske(fedrčke) in se ji full zvozlajo ko jih začne navijat...dela pa včasih to le z eno roko,večino časa pa z dvema....in sicer,ko gleda risanko....jaz jo opozorim,da lepo roke iz lask,ampak jih čez par sekund utakne nazajuser posted image

evo, moja ima isto, skodrane lase, ful goste, da skor s prsti skoz ne prideš, a ona si jih je navijala, pa sam z eno roko,... ne vem, glede na to da si je moja navijala pred spanjem, tvoja pa, praviš, tudi ko gleda risanke, očitno je to neke vrste, za njo, pomiritev, cartanje,...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2011 11:39:57   
Paštetka
Jaz to počnem pri 35 user posted image predvsem zvečer pred spanjem, pred televizijo, torej v času ugodja in predvsem zato, ker mi paše občutek in me pomirja. Nič mi zato ne manjka. user posted image
S jih pa tudi vežem oz. zaveżem kar z eno roko. Nič se mi ne cufajo, se kar sami odvežejo. Je pa res, da imam gladke lase.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 20.5.2011 11:43:10 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.5.2011 11:48:29   
Paštetka
Enea, vem, da to ne spada pod to temo, vendar meni je tvoj podpis noro dober....smešen user posted image user posted image
No, dajte še tretjo, ker me zanima razplet user posted image

...ti revicauser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.5.2011 16:19:23   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Enea, vem, da to ne spada pod to temo, vendar meni je tvoj podpis noro dober....smešen user posted image user posted image
No, dajte še tretjo, ker me zanima razplet user posted image

...ti revicauser posted image

o ne ne,... firma je šla v stečaj,...user posted image user posted image user posted image user posted image  pa moj je reku da ne rezkira več, ker je že tako booogi pri samih ženskahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?