|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dekliščina - preizkušnja za bodočo ženo
17.8.2005 14:23:08   
tinkatonka
Hojla punce!

Danes sem dobila povabilo na dekliščino svoje prijateljice iz fakultete kjer je bilo zapisano, da so dobrošle ideje kako pripraviti to našo bodočo nevestico, da bo vdana, zvesta žena svojemu možeku. No jaz sem bila do sedaj samo na eni dekliščini, ki je bila bolj v slogu ˇklepeta ob kaviciˇ in ni bilo skoraj nič štosov. Imate kakšne idjee kakšne fore ji lahko na dekliščini pripravimo? No jaz imam dve ideji, prosim :bravo: prosim še za kakšno!!!

- nošenje rdeče podvezice preko hlač(da se vidi) , da se ve katera je nevestica
- pitje pijače ves večer in noč po slamici v obliki ˇpenisa"
- ....???????
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.8.2005 14:26:51   
ANJA5
Po svojem rojstnem kraju (ali tam kjer zdaj živi) naj gre oblečena v nevesto (kakšno rjuho al pa zaveso naj ma ogrnjeno) fehtat za poročne čevlje. Ful fora in tud dnarja se kar nabere...
lp, Anja

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2005 14:31:37   
emaa
naliči naj se brez ogledala, nalakira z zavezanimi očmi, iz zavese naj si naredi obleko (ne togo, obleko), zato se rabi zraven še škarje, šivanka, nit. Mogoče se ženinu postavi določen set vprašanj, na ta mora odgovorit nevesta, da se vidi kako dobro ga pozna, za vsak napačen odgovor pije ona, če zadane, pijete ve.

Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2005 15:15:13   
2ursae
na dekliščini moje prijateljice je ful zažgalo, ko je priča zanjo pripravila cel kup vprašanj (o njenemu :love: in njunem odnosu), na katera je pa njen :love: predhodno že odgovoril. Pa smo pol ocenjevale, kolk imata podobne odgovore. Saj veste, kot pri tisti oddaji Mladoporočenci.

Ful smo se nasmejale :)-:)-

pozdravček :muca:

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2005 15:31:47   
Suzi*
mene so oblekle v novo prozorno spalno srajčko, me slikale v seksi pozi na postelji in fotko po smsju poslale fantom na fantovščino. :)- Potem so me z lisicami priklenile na stol in mi zavezale oči, da mi bodo zrihtale frizuro. Na lase so mi dale vodo+sladkor (izgleda kot polno bleščic),dobra fora, ker sem bila v skrbeh, da me bodo pobarvale, pa namazat sem se morala brez ogledala. po tej proceduri pa direkt pod tuš. :)- Smo bile pa pri meni doma.

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2005 15:40:45   
mojamura
Ena naj se obleče v župnika, 2 pa naj ministrirata. Nevesta naj se kleče na koruzi spove za vse svoje prejšnje ''grehe''...v stilunjen njene bivše veze in aferice...pa še kaj si lahko zmislite.;);):)

na podoben način se lahko greste tudi sodišče...priča je obramba vse ostale ste tožnice, no ena pa je sodnica:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2005 18:54:19   
Petra P.
Prijateljica je morala pokazati kako speče kruh :), ker je bila noseča - previje dojenčka ipd. najbolj pa nas je nasmejalo odgovarjanje na vprašanja o njuni zvezi, na katera je on že prej odgovoril...

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?