Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški voziček Neonato trikolesnik 19.5.2011 10:53:17
|
|
|
|
vidasedusak
|
Mi imamo otroški voziček Neonato Reverso in smo zelo zadovoljni. Z nami gre povsod: po mestu, v shopping in v naravo. Brez skrbi, z nakupom ne moreš zgrešiti ;) Sedaj, po treh mesecih uporabe sta meni pri tem vozički všeč 2 zadevi: vsaj 3 kg je lažji od vseh ostalih trikolesnikov zato brez problemov sama zlagam voziček in ga dvigam v avto ali po stopnicah. Druga zadeva, ki mi je zelo všeč pa so polne gume. Prijateljici se je namreč v tem času napihljiva pnevmatika že dvakrat predrla in tako je že dvakrat ostala brez vozička za cca 1 teden, mi pa samo šibamo... Skratka, mi smo z njim: http://www.neonato.si/index.php/otroski-vozicek-reverso-4seasons-bez.html zadovoljni!
|
|
|
|
RE: Otroški voziček Neonato trikolesnik 22.5.2011 16:17:02
|
|
|
|
Rainy
|
Tudi midva sva si že ogledala Neonato Reverso 4seasons in me je absolutno navdušil kar se tiče teže in zložene velikosti. Imam občutek, da zasede bistveno manj prostora kot večina vozičkov, morda marela sploh ne bi bila potrebna. Bi pa tudi jaz prosila še za mnenje glede 2 stvari, ki me begata pri tem vozičku: 1) športni del se mi zdi precej ozek ... zasledila sem že, da mamice komentirajo, da je kakšen voziček pozimi (pre)ozek za otroka v pajacu in dokler nisem videla tega vozička niti pomislila nisem, da bi bil to problem. 2) kako gre po makadamu? Malo me skrbi zaradi manjših dvojnih sprednjih koles... Sicer sva si nagledala Tako Jumper X, ki ima res vse možno, le rahlo ogromen je v zloženem stanju, kar je pa tako problem večine vozičkov LP
|
|
|
|
RE: Otroški voziček Neonato trikolesnik 15.9.2011 20:43:13
|
|
|
|
Mpinki
|
Zdravo. meni je toti voziček tudi zelo zanimljiv, pa me zanima še kakšna izkušnja z uporabo. Otrok nam pride januarja in imam še nekaj časa za nakup pa vendar bi bila zelo hvaležna za kak post. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?