Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dr. Hrvatin (Mahnič)- postojna 18.5.2011 19:07:52
|
|
|
|
Antilopa
|
Meni je super, včasih je malo predolgo za čakati, vendar se obrestuje. Res si vzame čas, na vsako vprašanje odgovori, argumentira. V glavnem - meni je fajn :)
< Sporočilo je popravil Antilopa -- 18.5.2011 19:08:32 >
|
|
RE: Dr. Hrvatin (Mahnič)- postojna 18.5.2011 19:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kr se tiče čakanja je katastrofa. včeri sm bla na kontroli, sm čakala 2 uri, pred sm na vrsto pršla.
|
|
|
|
RE: Dr. Hrvatin (Mahnič)- postojna 19.5.2011 6:34:11
|
|
|
|
lily32
|
Moje mnenje je tudi zelo pozitivno. Kar se tiče čakanja je res katastrofa, saj vedno prideš na vrsto 2-2,5 ure kasneje, kot si napisan na seznamu, a meni v pozitivno odtehta njen odnos. V prvi nosečnosti sem bila še pri drugi G, ki sicer slovi po svoji strokovnosti, a nikoli ni imela časa zame, če sem jo kaj vprašala, so bili njeni odgovori površni, včasih posmehljivi ... Dr. Hrvatin pa se ti posveti, ti odgovori na vsako tvoje vprašanje, na vsakem pregledu naredi UZ in temeljito pregleda , ti sproti vse pove in komentira, kaj štima in kaj ne. Skratka, jaz je ne menjam za nič na svetu. Le za tiste dneve, ko imam pregled, si nabavim kak časopis ali vzamem kakšno knjigo s sabo, da čas hitreje mine. Sicer pa pogosto srečam še kakšno znanko in z njo malo poklepetam.
< Sporočilo je popravil lily32 -- 19.5.2011 6:37:13 >
|
|
|
|
RE: Dr. Hrvatin (Mahnič)- postojna 21.5.2011 13:36:32
|
|
|
|
Mistica
|
Tudi jaz sem njena "pacientka" in se strinjam z zgoraj napisanim- zelo dolgo se čaka, žal te naroči v popoldanskih urah zgolj, če si samoplačnik. Tako, da si jaz včasih vzamem kar dopust, če me naroči za 11. uro ali kasneje Zelo prijazna je tudi sestra tam, nikoli slabe volje. Tudi po tel. ti lepo razloži, če kdaj kaj vprašaš... Odnos dr. Hrvatin je zelo uredu, vedno je prijazna, odgovori na vsako vprašanje in tudi če potrebuješ npr. kako zdravilo, mazilo,... ti ga brez kompliciranja napiše. Mene pa zanimajo izkušnje tistih, ki ste pri njej bile ali ste še v nosečnosti? Brala sem, da pripadata med nosečnostjo samo 2 UZ. Kako je to pri njej? Lp vsem
|
|
|
|
RE: Dr. Hrvatin (Mahnič)- postojna 23.6.2011 9:37:18
|
|
|
|
elenor
|
Pozdravljene!Jast se ne pritožujem nad čakalno vrsto dr. Hrvatinove, ker pri nas v Il. Bistrici čakanje povzroča labaratorij in če maš tovrstne težave ,da potrebuješ še vsakič dat kri in tam čakaš 2h,te te pred ordinacijo že kar pogrešajo in sestra Hrvatinove kar večkrat vpraša če se je kjra vrnila z izvidi . Pri nas je tudi drugače ,ker je to majhen kraj in ta čas čakanja unovčimo za eno tako mini nosečniško druženje z izmenjavo izkušenj in ....Moram pa reči ,da se sedaj na koncu druge nosečnosti ,ki jo spremlja dr. Hrvatinova in se ne pritožujem nad ničemer,povsod je sistem zdravstva majav in nikjer ni ne vem kaj .Ko sem prvič rodila me je dohtrca obiskala v porodnišnici s čimer me je zelooo presenetila,ter mi na hitro iz rokava stresla nekaj koristnih nasvetov,kajti drugač bi gotovo pokasirala mastitis . Lep pozdrav! E
|
|
|
|
RE: Dr. Hrvatin (Mahnič)- postojna 24.6.2011 11:26:11
|
|
|
|
nana13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica Tudi jaz sem njena "pacientka" in se strinjam z zgoraj napisanim- zelo dolgo se čaka, žal te naroči v popoldanskih urah zgolj, če si samoplačnik. Tako, da si jaz včasih vzamem kar dopust, če me naroči za 11. uro ali kasneje Zelo prijazna je tudi sestra tam, nikoli slabe volje. Tudi po tel. ti lepo razloži, če kdaj kaj vprašaš... Odnos dr. Hrvatin je zelo uredu, vedno je prijazna, odgovori na vsako vprašanje in tudi če potrebuješ npr. kako zdravilo, mazilo,... ti ga brez kompliciranja napiše. Mene pa zanimajo izkušnje tistih, ki ste pri njej bile ali ste še v nosečnosti? Brala sem, da pripadata med nosečnostjo samo 2 UZ. Kako je to pri njej? Lp vsem Meni je pri prvem in tudi zdaj za drugega vedno naredila UZ. Si kar vzame cajt, d res vse natančno pregleda.
|
|
|
|
RE: Dr. Hrvatin (Mahnič)- postojna 3.7.2011 12:28:16
|
|
|
|
Mistica
|
Elenor in Nana13, hvala za vajin komentar. Kako pogosto pa naroča na preglede? Sedaj me je naročila čez 4 tedne, zanima me, kako bo naprej (kmalu bom v 14.tednu)? Ali ona opravlja tudi morfologijo? Mogoče veste v katerem tednu? (v 20. bom namreč na dopustu ) Pozdravček
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?