|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolk čakanja na izvide?
17.8.2005 13:52:38   
bebi
Hojla :)

Mene pa zanima koliko časa ste čakale na izvide hormonov v krvi? V laboratoriju so mi rekli 2-3 dni, sestra od G pa 1 teden. Ker so dopusti :(, pa na te izvide čakam že 20 dni :zmeden:, pa zgleda, da se bom še mal načakala :grrr:. Kolk časa ste pa ve čakale na te izvide?

Hvala in lep dan :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kolk čakanja na izvide?
17.8.2005 13:54:19   
biba77
kaj bi jih naj dobila na dom ali jih bodo poslali k zdravnici?
najlazje je poklicat in vprasat. sploh, ce so ti rekli nek cas, ki je zdaj ze res krepko prekoracen.
:miska:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kolk čakanja na izvide?
17.8.2005 13:58:21   
bebi
...moram počakat, da pridejo k mojemu G...:zmeden: Kri so mi vzeli v zdravstvenem domu, potem pa so jo poslali v Ljubljano, mislim da na polikliniko...

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kolk čakanja na izvide?
17.8.2005 13:59:20   
biba77
poklici.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kolk čakanja na izvide?
17.8.2005 14:07:52   
bebi
...že klicala mojega G, pa izvidov še vedno ni... V LJ pa ne vem, kam naj kličem :zmeden2: A ti si tudi imela takšen pregled hormonov?...

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kolk čakanja na izvide?
17.8.2005 14:09:19   
emaa
iz kje pa si, jaz sem iz Domžal, pa so mi takrat povedal, da se tri tedne čaka, pa sem čakala tolko časa, je rekla naj kličem, po treh tednih, sem mogla dvakrat poklicat, drugič so mel že izvide, tako da mislim, da jih boš kmalu dobila (narejeni pa so v Ljubljani v 2-3 dneh, ne vem zakaj traja)

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kolk čakanja na izvide?
17.8.2005 14:12:16   
biba77
jaz sem imela pregled hormonov skozi ciklus, samo jaz sem bila v Mb bolnisnici in je bilo vse malo drugace...
Sem bila kar en mesec potem, ko sem dobila napotnice za laboratorij, tudi narocena na ponovni pregled in v tem casu so vsi izvidi bili ze pri G. Tudi tisti, ko sem kri dala en teden prej... Ni pa treba nic nikamor posiljat.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kolk čakanja na izvide?
17.8.2005 14:27:25   
bebi
Astra, meni je pa moj G dal napotnico, s katero sem šla 4-7 ciklusa dat kri za pregled hormonov FSH, LH in PRL, ko pridejo izvidi iz LJ imam tudi kontrolo pri svojem G. Upam, da se med tem ČAKANJEM ne bo moja kri skisala zaradi množičnih dopustov v zdravstvu :)- Ma, me jezi to čakanje, ker mam pol še HSG, pa laparo.... Me resno skrbi, da se bom pri teh dohtarjih še potrpežljivosti naučila :)

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?