|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   risanka Beyblade
14.5.2011 9:26:16   
mamamajča
Pravkar bila na POP tv. To so tisti, podobni bakuganom in vržejo nekaj, kaj vem, neko vrtavko in potem se to hudo vrti....... in zdaj me zanima, ali se morda dobi to v obliki nesrečne igrače? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: risanka Beyblade
14.5.2011 9:32:29   
ninocka
Ja, se dobi.
Pa cena je tudi razveseljiva user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2011 9:37:04   
mamamajča
Ja? Reci user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2011 9:50:38   
valerija77
http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=4342395

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2011 18:21:04   
mamamajča
že našla, ja. Eh, bedarija, upam, da malega kmalu mineuser posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2011 20:21:18   
krtek 1
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Ja, se dobi.

No ja,9€ pa tudi ni tako hudouser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2011 20:46:09   
mamamajča
To je kot bakugani. ) eur za enega in potem jih je treba zbirat. Kar nekaj. Mi smo zdaj na robotkih, hb. dva staneta le euro. 

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2011 0:17:26   
valči
Naš sine me fehta za to vrtavko že več,kot 1 teden.Joj,je prav tečen in vztrajen.

Motijo me te igrače-moderne igrače,ker v šoli se med sabo hvalijo,kdo jih ima več in to v šolo nosijo in se tam špilajo.

Meni je to res brezveze,saj bo dobil enega,pa še nikakor tega ne bo v šolo nosil.Ne odobravam,da se karkoli glede tega nosi v šolouser posted image

A kera ve,v kateri trgovini to kupit?Ta teden bo to vrtavko dobil,ker ima v nedeljo obhajilo in bo pač dobil za darilo.Bo itak najsrečnejšiuser posted image Ne razumem teh otrok,kako jim to toliko pomeni.Pač en nov kič...

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2011 8:02:47   
mamamajča
Jaz bi tudi kupila- ampak pri nas jim je dovoljeno to nosit v vrtec. Tako je nosil bakugane, ker so pač vsi drugi imeli s seboj, čepra mu na začetku nisem dovolila in potem, kar naenkrat opazim v vrtcu, da mu delam ful krivico.
Potem pa nekako tekmujejo, kdo ima več in boljše in temu ni konca. Pa se mi spet zasmili, ker ima najmanj in bla bla, bla bla, tako v nedogled.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2011 17:28:17   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1

Ja, se dobi.

to so dolarji user posted image  pri nas so od 15-20 eur...pa bognedaj da ni original - kovinski, hasbro mora bit (tolk, da ne boste debelo gledale, če se bo kdo iz šole prijokal, da so se mu smejali, ker nima pravega user posted image )...aja, do junija jih pri nas baje ni več za dobit user posted image  tako da boste morali to stvarco kje drugje nabavit user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2011 21:07:36   
krtek 1
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1

Ja, se dobi.

to so dolarji user posted image  pri nas so od 15-20 eur...pa bognedaj da ni original - kovinski, hasbro mora bit (tolk, da ne boste debelo gledale, če se bo kdo iz šole prijokal, da so se mu smejali, ker nima pravega user posted image )...aja, do junija jih pri nas baje ni več za dobit user posted image  tako da boste morali to stvarco kje drugje nabavit user posted image

Smo ga včeraj kupili v Direndaju in res ni 9€ ampak 12€.Baje pa obstajata dva v kompletu za 20€.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?