|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Že dobili regres?
14.5.2011 19:27:48   
Blueeyes
ga čakam v ponedeljek :=)

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.5.2011 20:50:57   
nusi
upam da ga vidimo junija user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.5.2011 21:04:29   
viroza
Bonbonček,verjemi mi da mi gre pošteno na kozlanje,ko vidim  npr. na občini,kako se 3/4 časa pasejo in zdraven še mastno zaslužijo.Delam cel mesec,zdraven še cca.en teden nočnih in dobim kur**vih 560 €,borit se za minimalca,še scat ne mormo v miru,ker se bojimo da bo kdo prišel za nami.Regresa letos ne bomo vidli oz.še premišljujejo če nam bi gadali.Zdraven pa organizirajo veliko fešto.
Zdej mi povej,a je to pošteno ?
In da ne bo pomote.Ne mečem vse v isti koš.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.5.2011 21:04:46   
Kerensa*
V firmi mojega g. Moža so pa regresi decembra, tako, da... ne, letos ga še ni dobil. user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.5.2011 21:09:52   
gita10
Pri nas bo verjetno razdeljen na dva dela. Prvi del v juliju in drugi del decembra. Ampak tako smo že navajini in se sploh ne razburjam, isto pri mojemu možu samo da je pri njih v juniju in novembru, tako, da štiri mesece v letu dobiva po 300 in nekaj drobiža več.
Sva se navadila in nama tako že skoraj paše.
Kar se pa javnega sektorja tiče pa vem, da so ljudje, ki delajo isto kot v gospodarstvo ampak moramo pa priznati, da jih je preveč, ki so sami sebi namen - ampak zato ne krivim ljudi ampak državo, ker takšnih in drugačnih ustanov ne ukine in ne združi. Ampak o tem kdaj drugič - ne na sobotni večer.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.5.2011 21:34:05   
bomboncek1

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Bonbonček,verjemi mi da mi gre pošteno na kozlanje,ko vidim  npr. na občini,kako se 3/4 časa pasejo in zdraven še mastno zaslužijo.Delam cel mesec,zdraven še cca.en teden nočnih in dobim kur**vih 560 €,borit se za minimalca,še scat ne mormo v miru,ker se bojimo da bo kdo prišel za nami.Regresa letos ne bomo vidli oz.še premišljujejo če nam bi gadali.Zdraven pa organizirajo veliko fešto.

Ni pošteno, da ne dobite regresa, ni pošteno, da obenem organizirajo fešto, ne verjamem, da si po cele tedne na občini, da bi vedla kaj tam počnejo, sicer pa niti jaz ne vem, edino, kar skušam pojasnit, pa očitno ni dometa, da niso vsi poklici v javnem sektorju zaposleni...ehmmm...kako vi temu rečete....na občini.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.5.2011 21:47:17   
viroza
Sem napisala.Ne mečem vseh v en koš.Poznam kar nekaj žensk,ki delajo v tako imenovani občini. Med delom se hodi na takšne ali drugačne zasebne opravke,po otroke v vrtec,da jih potem do treh nona čuva,...In še ,in še...Sociala - katastrofa na višku.Hvala bogu ,da jih obiščem enkrat letno ko oddam otoške. Je pa sodelavec tam stacioniran (o tem ne bom ).
Kapo dol medicinkam,ki prenašajo vso slabo voljo ljudi,učiteljicam ,ki  učijo naše otroke (roko na srce,tudi naši otroci niso vedno angeli) in še bi lahko naštevali.
Ampak še vedno trdim,da se večji del javne uprave šlepa na račun delavca.

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.5.2011 21:54:28   
pelin
Bonbonček,verjemi mi da mi gre pošteno na kozlanje,ko vidim npr. na občini,kako se 3/4 časa pasejo in zdraven še mastno zaslužijo.Delam cel mesec,zdraven še cca.en teden nočnih in dobim kur**vih 560 €,borit se za minimalca,še scat ne mormo v miru,ker se bojimo da bo kdo prišel za nami.Regresa letos ne bomo vidli oz.še premišljujejo če nam bi gadali.Zdraven pa organizirajo veliko fešto.
IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Res je čazdelje večji tale razkorak med enimi in drugimiuser posted image ...sama  sem med tistimi, ki so regres že dobili ker sem že kar krepko let v šolstvu....Mi je pa bilo dano pred več kot desetletjem  zaradi svoje mladostne nezrelosti za nekaj časa  poskusiti delati v gospodarstvu...na tri izmene...petek in svetek...čakati na plačo, ki je veselo zamujala...čakati na regres, ki ga še danes nisem dobila...Študij, ki sem ga za nekaj let prav zaradi denarne neodvisnosti obesila na klin, mi je kar naenkrat prav zaradi tega zopet zadišaluser posted image ....Še vedno se danes ob vsaki moji redni plači 5-ga z žalostjo spomnim na vse tiste kolege in kolegice iz prejšnje službe, ki jim ni tako dobro...regres si zagotovo zaslužijo bolj kot delavci z višjo plačo, pa tudi veliko bolj ga potrebujejo...Kam drvi ta nori svet ....user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.5.2011 22:02:55   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: pelin
...Kam drvi ta nori svet ....user posted image

Niti ni treba gledat svet, dovolj je že samo Slovenija. Točno tja, kamor jo nekatere prepolne riti ki nikoli ne bodo razumele realnosti tvojega sestavka, peljejo. Vsi prisotni izzvzeti.

G

ps. Sicer pa si zelo dobro napisala.

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.5.2011 22:03:38   
viroza
Nihče ni kriv, da imam samo tri letno izobrazbo.So me hormoni malo preveč zj... v puberteti.
In bi šla še naprej v šolo. Ampak s čim ? Da bom pol rekla otroku: ej mali sori nimam denarja in ti ne bom mogla kupit zvezka, ki stane 2,40 € ,al pa ne boš mogel it s sošolci  na teden dni plavanja,ker nimamo dovolj denarja. Rajši sebi hlače sz riti stegnem,kot da to otroku rečem.
Hvala bogu,da imam takšnega moža ,ki me že nekaj časa dobesedno živi.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?