Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Materinska šola v Ljubljani - termini 17.8.2005 12:30:05
|
|
|
|
kati1
|
ojla ne vem če so na netu (jaz sem že iskala pa nisem našla). Predporodna priprava (10 obiskov, 2-3x na teden, po dve šolski uri). Začetni termini so: 5.9.,3.10.,7.11.,5.12 ob 16.00 ali 18.00 v predavalnici Ginekološke klinike (stara porodnišnica), Šlajmerjeva 3 lp, K
|
|
|
|
Materinska šola v Ljubljani - termini 17.8.2005 13:13:59
|
|
|
|
Ezi
|
Ja, predavanja se vedno začenjajo prvi ponedeljek v mesecu. Se ni potrebno naročati ali kaj podobnega .. prideš tja in tam zveš kako naprej .. LP, Ezi
|
|
|
|
Materinska šola v Ljubljani - termini 18.8.2005 8:33:46
|
|
|
|
mk1971
|
Hvala obema Torej 5/9 ob 16:00 pridem :kuza: tja in to je to. :bravo: Brez naročil, klicanja, itd...
|
|
|
|
Materinska šola v Ljubljani - termini 18.8.2005 18:19:49
|
|
|
|
maya_slo1
|
Preden začneš s predavanji greš lahko tudi po nalepke v sprejemno pisarno porodnišnice, kar pa lahko storiš tudi po tem, ko že začneš s predavanji. V zloženki piše: Vse nosečnice prosimo, da se pred začetkom tečaja oglasite v sprejemni pisarni (administrativni sprejem), v pritličju nove porodnišnice, Šlajmerjeva 4, od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00, s kartico zdravstvenega zavarovanja in dvignete nalepke. Te nalepke rabijo samo toliko, da dobijo denar od zavarovalnice za vodenje tečaja.
|
|
|
|
Materinska šola v Ljubljani - termini 18.8.2005 23:28:03
|
|
|
|
KMALU
|
a materinske sole se ne placa? Kaj pa za oceta? Jaz verjetno sploh ne bom hodila, ker se mi ne bo izslo..., morda bom pa nasla cas..:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......