|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Muzej vojaskih vozil pri Karlovacu??
5.5.2011 17:19:45   
Freya88
Hmm... spomnem se enega muzeja, nekje v blizini (mozno tudi, da je prav v) Karlovaca... kjer imajo razstavljena vojaska vozila (tanke, letalo ipd), pa me zanima ce kdo ve, kje tocno je ta muzej, koliko je vstopnina oz. vse kar veste?:)

Js ga na netu ne najdem... al sm smotana, al pa ne iscem pod pravimi kljucnimi besedami:S

Hvala...:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
5.5.2011 17:31:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Freya88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Muzej vojaskih vozil pri Karlovcu??
6.5.2011 8:21:39   
Freya88
Uf hvala, to sem iskala:D Pa ce bi iskala se tri dni, ko ne bi nasla po moje:D hehe

Ja midva nacrtujema en dopust... greva najprej do Plitvic (vmes HB se sem)... mogoce se dol do Paklenice... potem pa do morja mal:)

Tako da... we`ll be in touch;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2011 20:08:12   
Freya88
Cak... sm zdej mal brala na njihovi strani (btw: moja hrvascina ni najboljsa, da te opomnem)...!
Kolikor razumem, je to muzej `na prostem´ al kako?
Kako pa je potem s kaksnimi vstopninami, so ali jih ni?

Help?;)

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
6.5.2011 22:06:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Freya88)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2011 5:39:54   
Freya88
Ce bos kaj zvedele, mi javi prav?:)
Js sm jim sicer pisala na edini kontakt k ga majo, ampak sej ves kako je... kdo ve, ce bodo odpisali... oz. sploh prebrali mail:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

novo leto
Lelly28 RR

Ali ste si zadali kakšno novoletno zaobljubo ?

da (40%)

ne (60%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!